obi-wan Написано Март 21, 2017 Пријави Подели Написано Март 21, 2017 On 21. 3. 2017. at 17:02, Milan Nikolic рече Е да, Оби-Ван, знаш ти врло добро каква је част служити побуњеницима и борцима против ''империје''. Expand Kljucna razlika je u tome sto ti upravo predlazes da mi sluzimo jednom sith-u, a ne pobunjenicima. Јанко, RYLAH, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 21, 2017 Пријави Подели Написано Март 21, 2017 On 21. 3. 2017. at 17:56, GeniusAtWork рече Дакле, коментар којим неко жели Јеремићима да добију бебу има (до сада) 1177 негативних гласова. Лудило мозга у задњој фази... Expand Upravo. Nista nije ludje od mrznje i slepila koje ona izaziva. Inace, sad ima 1213... GeniusAtWork, Paradoksologija, Јанко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 21, 2017 Пријави Подели Написано Март 21, 2017 On 20. 3. 2017. at 0:27, Juanito рече Čika Jova Zmaj Expand Ђулићи RYLAH, GeniusAtWork, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 21, 2017 Пријави Подели Написано Март 21, 2017 Жика... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 21, 2017 Пријави Подели Написано Март 21, 2017 On 21. 3. 2017. at 17:56, GeniusAtWork рече Чак ни ботови нису успели да униште минусима коментаре на Јеремићкину конференцију Линк Expand I uopste ovih dana su visestruko pojacali aktivnost na svim portalima, ocigledno su dobili direktivu da pljuju po svima i svemu. Ima nesto strana unazad sam postavljao neke tako clanke, `de se vidi da je u jednom momentu za samo jedan dan broj minusa po komentaru postao dvostruko veci, a negde se i utrostrucio. Lepo kazem da sad "rade" u 4 smene. Paradoksologija, Juanito and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 21, 2017 Пријави Подели Написано Март 21, 2017 On 21. 3. 2017. at 18:13, obi-wan рече I uopste ovih dana su visestruko pojacali aktivnost na svim portalima, ocigledno su dobili direktivu da pljuju po svima i svemu. Ima nesto strana unazad sam postavljao neke tako clanke, `de se vidi da je u jednom momentu za samo jedan dan broj minusa po komentaru postao dvostruko veci, a negde se i utrostrucio. Lepo kazem da sad "rade" u 4 smene. Expand Пукли су им ботови од пре пар месеци отприлике. Не знам дал се појавила организованија екипа ботова, или је народ самоиницијативно пљувао и минусирао све што ботови напишу, или комбинација, али њихових коментара скоро да нигде више и нема, а ако се и појаве, добију топлог зеца, на најгори могући начин. Једино што још раде је да лупају минусе, али и то им више не полази за руком, све су чешћи и коментари који чим виде толики број минуса додатно оплету и по ботовима и по СНС и по Вођи, и редовно праве себи самима контраефекат. obi-wan and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 21, 2017 Пријави Подели Написано Март 21, 2017 On 21. 3. 2017. at 16:51, Велизар рече Добро, ајде ми објасни зашто да гласам за њега? Expand Што да гласаш за било кога? Тај један глас не мења ништа како год окренеш... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 21, 2017 Пријави Подели Написано Март 21, 2017 On 21. 3. 2017. at 16:51, Велизар рече Ово је прављење колективне луднице од јавног простора. Expand Наш "јавни простор" је колективна лудница већ педес година... obi-wan, Милан Ракић, Paradoksologija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 21, 2017 Пријави Подели Написано Март 21, 2017 ČOVEK U PARKU UGAZIO U MILENKA JOVANOVA Neodgovorni vlasnici pasa ne čiste Jovanova za svojim ljubimcima povezano Vučić se ogradio od svog saopštenja koje je objavio Milenko Jovanov POTRESNO: Bivši ministar Vuksanović sedeo na klupi u parku bez ikakve funkcije na sebi REAGOVANJE – Nemački ovčar Džeki: Hoćete li da prestanete više sa tim petardama, jebo vam pas mater BEOGRAD, 21. mart 2017, (Njuz) – Mladen Urošević je danas, negde oko 12 časova, u Čuburskom parku u Beogradu ugazio u Milenka Jovanova. Ovaj mladić kaže da mu ovo nije prvi put da u parku ugazi u Jovanova i da se nada da će vlasnici pasa konačno početi da čiste Jovanova za svojim ljubimcima. – Zaista se trudim da budem tolerantan, ali barem jednom u tri meseca ugazim u Jovanova u parku ili na ulici. Desilo mi se prošle godine da sam tri dana pokušavao da ostružem Jovanova sa đona. Ovde se igraju i deca, odvratno mi je i da pomislim da neko od mališana takođe može da ugazi, ili još gore da padne na Jovanova – kaže Mladen za Njuz. On napominje da na više mesta mogu da se uzmu kesica za odlaganje Jovanova, ali da brojni nesavesni vlasnici pasa njih ignorišu. – Nadam se da će komunalna policija početi da kažnjava sve koji ostave Jovanova u travi – rekao je naš sagovornik, nakon čega je umalo zgazio u jednog Jovanova koji je stajao razliven na stazi. Redakcija Njuza http://www.njuz.net/covek-u-parku-ugazio-u-milenka-jovanova/ Avocado, Juanito, drvce and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 21, 2017 Пријави Подели Написано Март 21, 2017 On 21. 3. 2017. at 16:51, Велизар рече Прилично сам сигуран да би социолози могли да кажу много тога о феномену овакве масовне некритичке опчињености неким ликом који реално нема квалитета него користи смутну и тужну друштвену стварност. Expand О томе би се заиста могло пуно рећи... Е, има овај Велизар супер идеје! Аурор, RYLAH and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 21, 2017 Пријави Подели Написано Март 21, 2017 Ovaj definitivno ima bar 2-3 vrlo ozbiljne dijagnoze... budiboksnama sta sve ima da se vidi... Vucic: nek napadaju moju porodicu ali ja ne dozvoljavam napade na njihove Grizzly Adams, GeniusAtWork, Милан Ракић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 21, 2017 Пријави Подели Написано Март 21, 2017 On 21. 3. 2017. at 18:38, obi-wan рече Ovaj definitivno ima bar 2-3 vrlo ozbiljne dijagnoze... Expand Е ово треба да ставе на кладионицу... Играо бих 7+ Juanito, Grizzly Adams, Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 21, 2017 Пријави Подели Написано Март 21, 2017 Шта рећи, коју послуку порати? „Moj brat koji je vođa kriminalne bande, jel' trebalo ovde da ga dovedem da plače i da kaže da čeka bebu za tri meseca. Jel to trebalo da radim? I da cmizdirm ovde zajedno sa svima, pa da izlazim i da pravim selfije zajedno sa svima drugima. Pa ne pada mi napamet“, kazao je Vučić. Negoduje što su vrata Jeremićevog štaba na vanrednoj konferenciji bila otvorena samo za, kako tvrdi, političke komesare RTS-a i drugih medija. Ističe da je zgrada Vlade uvek otključana za sve novinare: „Zato sam ponosan na sve ovo što smo radili i ponosan na to što znam kakvoj se aždaji suprotstavljamo - medijskoj, soroševskoj i svakoj drugoj“. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 21, 2017 Пријави Подели Написано Март 21, 2017 Синиша цар GeniusAtWork, Paradoksologija, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Март 21, 2017 Пријави Подели Написано Март 21, 2017 Psihopata. Verovarno bi i doveo brata da 'cmizdri' da je na vreme pomislio da bi to donelo glasove. Jeza. Totalni nedostatak ljudskosti, empatije, razumevanja sveta i ljudi. Juanito, obi-wan, Grizzly Adams and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука