Jump to content

Да ли је српска просвета дотакла дно?

Препоручена порука

пре 8 минута, Anika рече

Nisam se ni trudila, kako ne razumes? :)))

Samo ti je jos falilo da kazes kako mi nista ne radimo, pijemo kafe, pametujemo, zalimo se (dobro, to si vec rekla - da se prenemazemo), imamo odmora koliko hoces i tako to slicno. A znas ko to radi? Frizerke i kasirke, kao i zene koje se ubise od dosade, primitivne i neobrazovane. Ne vidim te u tom kosu. :)

Naravno da ne bih da odvratim nikog od obrazovanja jer se moze reci da je vremenom sve manje ovih nestrucnih i nekvalifikovanih radnih mesta, ali ne bih prozivala kasirke i frizerke tim tonom, pogotovo jer ima medju nekvalifikovanim najbolje placenih , na primer ovde je posao broj 1 prodaja i prilika da zaradis oko 295 kr po satu...pa izracunaj koliko si obrazovana bolje placena. :)  Pa nemoj da nagadjas, moj se komentar odnosi samo na ono sto si napisala i ovde. Ako neces dijalog u tom pravcu, nemoj da nagadjas molim te, pozdrav :mahmah:

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Многи који бандоглаво пропагирају погрешне научне тезе и `продају` их као такве да се `не косе са православљем` нека се замисле над овим:

"NOVOSTI" ISTRAŽUJUVeronauka neće biti obavezna

I. MIĆEVIĆ | 14. februar 2017. 11:43 | Komentara: 52

Nacrt zakona o osnovama sistema obrazovanja predviđa značajne novine u nastavi. Kao i građansko vaspitanje, nazivaće se izbornim programima, a ne obaveznim izbornim predmetima

04%20veronauka_620x0.jpg

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:649904-Veronauka-nece-biti-obavezna

Људи захтевају данас јасне и недвосмислене одговоре на конкретна питања а не разна муљања појединих која очигледно `не пију воду`...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Тања1 рече

Naravno da ne bih da odvratim nikog od obrazovanja jer se moze reci da je vremenom sve manje ovih nestrucnih i nekvalifikovanih radnih mesta, ali ne bih prozivala kasirke i frizerke tim tonom, pogotovo jer ima medju nekvalifikovanim najbolje placenih , na primer ovde je posao broj 1 prodaja i prilika da zaradis oko 295 kr po satu...pa izracunaj koliko si obrazovana bolje placena. :)  Pa nemoj da nagadjas, moj se komentar odnosi samo na ono sto si napisala i ovde. Ako neces dijalog u tom pravcu, nemoj da nagadjas molim te, pozdrav :mahmah:

Dakle, ja definitivno ne verujem sta citam! :0222_shocked:

Ti se jos usudjujes da nam pominjes platu u drzavi Srbiji i uporedjujes nas sa zanatlijama po tom pitanju? Au Boze, kakva drskost i bezobrazluk. Svaka ti cast, nemam komentar!

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Anika рече

Dakle, ja definitivno ne verujem sta citam! :0222_shocked:

Ti se jos usudjujes da nam pominjes platu u drzavi Srbiji i uporedjujes nas sa zanatlijama po tom pitanju? Au Boze, kakva drskost i bezobrazluk. Svaka ti cast, nemam komentar!

Prenemaganje se odnosi vise na govor ili pisanje, sve kao nesto, nista, ovo, ono, ne mogu da objasnim recima, mogla bih da odglumim telom (fizicki), kao nesto su posebno bitne...ne podnosim to prenemaganje devojaka i zena. Auu koje visoko drustvo. :) 

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

У свакој развијеној земљи добре занатлије могу да зараде боље од наставника у школи. Плату диктира тржиште, а не ниво образовања.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Juanito рече

У свакој развијеној земљи добре занатлије могу да зараде боље од наставника у школи. 

Исто као и код нас, нема разлике .

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Исто као и код нас, нема разлике .

Sto je u neku ruku vrlo porazno.

Ispod nivoa mi je da dalje ucestvujem u temi u kojoj se doslo do novca i na ovakav bedan nacin se prozivaju moje kolege.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Anika рече

Ispod nivoa mi je da dalje ucestvujem u temi u kojoj se doslo do novca i na ovakav bedan nacin se prozivaju moje kolege.

Ја нисам никога хтела да увредим, ако си се увредила  на мој коментар. Говорим само о нечему што је заиста истина. 

Уосталом моја мама је учитељица, сестра од тетке проф енглеског, бураз рођени  професор  једног језика, две тетке у Чачку обе професорице....па таман посла. 

Знаш ли ти колико један врсан и посвећен лимар може да зарадаи ако хоће да ради...? 

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Ma Rapso, sta ti je... u zivotu se nisam uvredila na bilo sta sto si ti napisala. :) uzivaj

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Anika рече

Gospodjo ili gospodjice vi ste ovde napisali da ste napustili sednicu брзином муње сам напустила седницу, само да их не гледам... samo da ne gledate svoje kolege, a sada kad je na temi doslo do novca, niko vam ne brani da radite za dz. :mahmah: 

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Рапсоди рече

Не знам, ја васиону замишљам као једну бескрајну тишину...много бре гледате Ратове звезда и џедаје  па вам се чини да је тако бучна и ратоборна ...:D

Kad bi samo znala koliko je ona u stvari glasna...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Рапсоди рече

Знаш ли ти колико један врсан и посвећен лимар може да зарадаи ако хоће да ради...? 

Znam, ali kako bih ti rekla... niti me zanima, niti zelim da znam. :) Ne merim svoju, niti tudju vrednost novcem, vec nekim drugim parametrima. Tako da me ne dotice previse koliko ko ima, cesto iza velikog novca stoje veliki kompleksi. A znas i sama sa cim se ide na onaj svet. Puno pozdrava! :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Kad bi samo znala koliko je ona u stvari glasna...

Ма све је то симулација из неког студија где се снимају Ратови звезда.....за нас масу....:ani_biggrin:

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...