Jump to content

Potiskivanje – mentalno guranje bolnih sadržaja pod tepih

JESSY

Препоручена порука

• Одговори 231
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Ana Bjelan рече

mislim na samu bolest koja moze da se izleci prirodnim putem, a ako se ne izleci onda je tako bolje za spasenje, ali uglavnom se bolest salje da se ispita vera...

значи ако се не излечи природним путем онда је то Божија воља, а ако се лечи медицином и не излечи онда ниси се довољно молио. а шта се испитује код неверујућих?

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ana Bjelan рече

Bolest je poziv za neverujuce

Шта је са људима који су живели пре Хришћанства, је л болест онда није постојала или је имала неки други смисао, односно није позивала на веру?

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Снежана рече

Шта је са људима који су живели пре Хришћанства, је л болест онда није постојала или је имала неки други смисао, односно није позивала на веру?

E sad pre Hrista :) jeste pozivala je imas u Starom zavetu

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Ana Bjelan рече

mislim na samu bolest koja moze da se izleci prirodnim putem, a ako se ne izleci onda je tako bolje za spasenje, ali uglavnom se bolest salje da se ispita vera...

Е сада морам да прокоментаришем...

Када је мој брат оболео од карцинома и када су прогнозе биле буквално никакве, добио је природни лек са Хиландара, користили смо уље са Егине, плус не знам ко га није помињао на Литургијама и ни сама не знам ко се све није молио за његово оздрављење, итд, да не ширим причу. И знаш шта је била препорука из Задужбине Хиландара по благослову игумана? ЗАЈЕДНО са медицином. Заједно. Ето, то је суштина. Оно што је тада важно јесте да се молиш да Бог умудри лекаре, да донесу најбољу могућу одлуку, да добро процене која је најбоља терапија, да лекари буду продужена рука Господња. Не одбацује се медицина тек тако. Мој брат је имао и зрачења и хемотерапију и природне лекове уз благослов са Хиландара, и много молитве са свих страна. Он је сада потпуно здрав. Прочитај књигу Исцелитељ проте Ненада Андрића. Требало је да будеш на промоцији књиге да чујеш речи нашег драгог проте Ненада управо о томе што ти негираш, причао је о себи али и о самом старцу Нектарију Виталису, они не одбацују медицину и поред чудесних исцелења нашег драгог светитеља Нектарија Егинског. Бог ти је дао лекаре да те лече, твоје је да се молиш да их Бог и води, да их умудри и да све што раде буде на оздрављење и спасење свих.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, АлександраВ рече

Е сада морам да прокоментаришем..

Ne znamo šta si čekala i do sada. :)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Плаво Небо рече

Psihijatar Leo Hollister je svojevremeno izjavio: “Uprkos mnogobrojnim istraživanjima koja su izveli vrlo kompetentni naučnici iz mnogih područja, shizofrenija ostaje naučna misterija i lična nesreća. Iako većina shizofrenih bolesnika postiže određeni stepen poboljšanja nakon uzimanja antipsihotika, nijednom od njih nije dobro.”

Да не буде да лупетам по туђој несрећи, изволи господине па се детаљније упознај са неким чињеницама. Текст је преузет са сајта http://farmaceuti.com

Dakle čega se pametan stidi.....

Si preskočila onaj deo o odredjenom stepenu poboljšanja, kad konačno izmučena duša može KAKO TAKO DA STANE  NA MOLITVU I KAKO TAKO DA RAZUME SVET OKO SEBE NA NAČIN DA BI I POKUŠAO DA SE TVORI ZA BOGA I PRIMI U SRCE ONOGA KOJI LEČI. Lekara sviju nas.

Dakle ostajem pri tome da si bezobrazna. Vrlo!!!!

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, АлександраВ рече

они не одбацују медицину и поред чудесних исцелења нашег драгог светитеља Нектарија Егинског.

Пре неког времена сам била у болници, не нешто дуго, али ми је то тешко пало. Замолила сам маму да уместо мене оде на акатист св. Нектарију, да се помоли да све прође како треба. Она ме је послушала, иако иначе није црквена, али је тих дана била изван себе од бриге.

Два дана касније су ме пустили кући и то тако изненада да нико није очекивао, да су моји једва успели да се организују да дођу по мене. То је био дан када се прославља св. Нектарије. Светац је чуо мајчине молитве и помогао ми.

Иако се све што је могло искомпликовало, апсолутно све, Бог ме је чувао. Није се увредио што идем на операцију, уместо да се молим и трпим, него је деловао кроз дивне лекаре који су бринули о мени.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Lady Godiva рече

Светац је чуо мајчине молитве и помогао ми.

Слава и хвала Богу!

Подели на овим сајтовима

Жан Клод Ларше - Теологија болести

Издање Арс Либри и Центар за црквене студије Ниш

Све објашњено. Слаже се са овим што је рекла Александра. Медицина се не одбацује. Прва болница је и настала баш при цркви. Довољно. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Si preskočila onaj deo o odredjenom stepenu poboljšanja, kad konačno izmučena duša može KAKO TAKO DA STANE  NA MOLITVU I KAKO TAKO DA RAZUME SVET OKO SEBE NA NAČIN DA BI I POKUŠAO DA SE TVORI ZA BOGA I PRIMI U SRCE ONOGA KOJI LEČI. Lekara sviju nas.

mali off

Plavo Nebo je muško :skidamkapu:

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...