Jump to content

Potiskivanje – mentalno guranje bolnih sadržaja pod tepih

JESSY

Препоручена порука

пре 10 минута, Sasa Vojvoda рече

Da, i stojim kod toga, ako dvoje ljudi iz vjerskih razloga odluci da udju nevini u brak, smatram da to dosta govori o njima, o njihovom 'stepenu' duhovnosti i da taj brak tesko moze da se raspadne. A ti koji su iz vjerksih razloga sacuvali svoju nevinost do braka, takvi to ne sire okolo pa da ti mozes da znas da li se takvi brakovi raspadaju ili ne, ako si to cuo od nekoga...pitanje je kakvi su to vjernici...

Mnogi se ne izlijece ni od tableta, ali ti napisa da njoj bez njih nema pomoci....

I grijesis jer ja znam ljude čiji su se brakovi raspali, a nemaju šta da šire kad su bili mladi i u brak ušli rano i poznajem ljude,cuvali se do braka. A nećemo sad filozofirati jer ne postoji idealan vjernik.

Pa nisam ja rekao da se svi izlijece od tableta. Rekao sam da bez tableta nema pomoci teskim sizofrenicarima,jer bez njih ne znaju ni šta je Crkva. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 231
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Ronald рече

Rekao sam da bez tableta nema pomoci teskim sizofrenicarima

El su neki izlečeni?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Кратос рече

Ma Ronaldo ulazi i u monaške gaće i glavu kamoli u brakove.....sve zna ko mator.

Bitno je da ti znas gdje ja ulazim, ali dobro ja nemam problema sa tvojim mišljenjem:)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

El su neki izlečeni?

Znam jednog covjeka koji nema više napada, dvije, tri decenije:)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ronald рече

Znam jednog covjeka koji nema više napada, dvije, tri decenije:)

Tablete ga izlečiše?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Kratos

Dok nije bilo tableta, ti ljudi su završavali u psihijatrijshim ustanovama dok danas zahvaljujući njima oni mogu da vode koliko toliko normalan život. 

Подели на овим сајтовима

Хеј, @Ronald, ти за сваку ситуацију имаш неку пријатељицу којој се баш то десило. Али баш често у дискусијама ти имаш да наведеш или неку твоју сестру или рођаку или пријатељицу која живи такав сценарио који ти браниш на теми, тако да само њено постојање треба да убеди овај народ овде у исправност твог мишљења.

Од сада ако не наведеш и линк ка поменутој особи, ја ти веровати нећу. :)

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ronald рече

Kratos

Dok nije bilo tableta, ti ljudi su završavali u psihijatrijshim ustanovama dok danas zahvaljujući njima oni mogu da vode koliko toliko normalan život. 

Vode al u istim tim institucijama.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Марина Савковић рече

Хеј, @Ronald, ти за сваку ситуацију имаш неку пријатељицу којој се баш то десило. Али баш често у дискусијама ти имаш да наведеш или неку твоју сестру или рођаку или пријатељицу која живи такав сценарио који ти браниш на теми, тако да само њено постојање треба да убеди овај народ овде у исправност твог мишљења.

:aplauz: Svaka čast na zapažanju.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Кратос рече

Tablete ga izlečiše?

Tačnije tablete su mu pomogle da može normalno funkcionisati, kasnije je uspio da se održi i ne propadne. On jeste izuzetak, dok većini tablete omogućavaju normalno funkcionisanje, ali bolje i to nego psihijatrijska ustanova.

пре 14 минута, Марина Савковић рече

Evo za ovu djevojku, dodji do mene i upoznacu te sa njom u teretani:)

Ali i za ostale koje sam naveo na temama, slobodno pitaj i objasnicu.

A ne moraš da mi vjerujes, to ni ne trazim:)

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Кратос рече

Vode al u istim tim institucijama.

Ne, nego izvan institucija od pedesetih godina 20. vijeka, kad je krenula ozbiljna prodaja antidepresiva. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Кратос рече

:aplauz: Svaka čast na zapažanju.

Ali ja ne bjezim od toga, evo pozivam Marinu, neka dodje do mene i upoznacu je.:) Taman da prodiskutujemo i o fitnessu jer i ona to voli :)

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ronald рече

Ne, nego izvan institucija od pedesetih godina 20. vijeka, kad je krenula ozbiljna prodaja antidepresiva. 

i od tad osim tog tvog mističnog prijatelja koliko je izlečenih šizofreničara?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...