Jump to content

Трансфер блама - Миша Вацић (ВИДЕО)

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Čekaj bre pmm  ko je od vas više puta bio na Kosovu i odneo makar kutiju žvaka tim Srbima dole, od Miše Vacića?

Šta je blam?

To što su ga liberali uzeli kao monetu za potkusurivanje sa režimom?

Ajte molim vas.

Najgore je što ga sada i desničari pljuju samo zato što je bio u kabinetu Vučićevog režima i bez obzira na posao koji je obavljao.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Управо сада, Жељко рече

Čekaj bre pmm  ko je od vas više puta bio na Kosovu i odneo makar kutiju žvaka tim Srbima dole, od Miše Vacića?

Šta je blam?

To što su ga liberali uzeli kao monetu za potkusurivanje sa režimom?

Ajte molim vas.

Najgore je što ga sada i desničari pljuju samo zato što je bio u kabinetu Vučićevog režima i bez obzira na posao koji je obavljao.

Ma daj molim te... ne moze da spoji dve recenice...

Evo, ja se pitam ko mu je dao posao? Zasto?

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, R2D2 рече

Ma daj molim te... ne moze da spoji dve recenice...

Па шта...а шта да је нем или глувонем, какве везе има сада да ли може да споји две реченице....а ја видим /слушам/ да може.

Човек је добрица и још увек сигурно не може да се навикне на политичке игре и на јуриш водитеље. 

Мени га искрено жао...

пре 9 минута, R2D2 рече

Evo, ja se pitam ko mu je dao posao? Zasto?

Ако је тачно, што каже да га је рад претходни препоручио / а ја му верујем/ и да је успео да успостави однос са народом и монаштвом који га препоручује за тај посао, онда је јасно да је отприлике тачно ово што сам рече, а и Жељко потврди. 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Која г.... од водитељке, где су борци за мушка права , пази жену, ни чашу воде да му понуди , е да није тужно било би смешно...

Или како је добио посао, без претходног хаха, званичног  искуства, без обзира на његово потврђено залање на КИМ, е свака му част за живце , ја бих устала и звекила јој шамарчину :ani_biggrin: па куд пукло да пукло....

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Зашто је прихватио интервју?

СНС бот, као и министар Неша из Београда, само не тако способан, што смо сада видели.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Рапсоди рече

Ако је тачно, што каже да га је рад претходни препоручио / а ја му верујем/ и да је успео да успостави однос са народом и монаштвом који га препоручује за тај посао, онда је јасно да је отприлике тачно ово што сам рече, а и Жељко потврди. 

Није тачно, лаже, није га препоручио народ, поготову не монаштво

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 2 минута, сведок рече

Intevrju je jadan, sa ovim uzdisanjima, pauzama, mahanjem rukama... Zasto ne kaze ko ga je zaposlio? Sve nesto uvijeno... Zasto je dosao na intervju? 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, сведок рече

Докажи...ја му верујем...

Можда сам се неспретно изразила, монаштво никога не препоручује...али нико му не може оспорити хуманитарни рад на КИМ, познаје бре човек КИМ ко властиту кућу...

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 1 минут, Рапсоди рече

Докажи...ја му верујем...

Можда сам се неспретно изразила, монаштво никога не препоручује...али нико му не може оспорити хуманитарни рад на КИМ, познаје бре човек КИМ ко властиту кућу...

Ево, питајте о. Саву... Он је монах са Косова и Метохије.

Подели на овим сајтовима

Čovek je postao otac, iskušenje je previše jako. Imajmo razumevanja. Vrlo često se dešava da se ljudi prodaju kada dobiju decu. Tada prestaju da budu individue i postaju ud porodice.

To pogađa sve kategorije ljudi. To se desilo nacionalisti Miši Vaciću a i narkomanu Žiki Todoroviću.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, R2D2 рече

Ево, питајте о. Саву... Он је монах са Косова и Метохије.

Па нека се укључи о.Сава ако може , свакако би његово мишљење значило, ако је рад да дискутује на ову тему. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Рапсоди рече

али нико му не може оспорити хуманитарни рад на КИМ, познаје бре човек КИМ ко властиту кућу...

Које конкретне хуманитарне акције је имао на КиМ? Не знам ни за једну већу, а знам већину хуманитарних организација и појединаца које доносе помоћ на КиМ.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, pedja257 рече

Čovek je postao otac, iskušenje je previše jako. Imajmo razumevanja. Vrlo često se dešava da se ljudi prodaju kada dobiju decu. Tada prestaju da budu individue i postaju ud porodice.

To pogađa sve kategorije ljudi. To se desilo nacionalisti Miši Vaciću a i narkomanu Žiki Todoroviću.

Све и да је тачно , то не умањује  његов  рад,  залагање   и добро обављање посла у енклави .....

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...