Natasa. Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 (измењено) On 22. 1. 2017. at 17:08, Ненад Р. рече Сви су они нас одгајили од три кила, па су и они имали проблема, па ако ништа друго ипак морамо да стегнемо зубе и да идемо даље. Ја пуно пута покушам да им на леп начин докажем да треба нешто да промене, али не вреди, стари су да би ишта могли да промене. И далеко млађи људи па се тешко мењају. Expand Uđe na jedno, izađe na drugo, ali u brak ili vezu niko ne sme da se meša. Измењено Јануар 22, 2017 од Natasa. Чунга Лунга and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 On 22. 1. 2017. at 14:26, Natasa. рече Niste vi videli mog dedu . Dođem u posetu i on hoće ujutru da mi kupi doručak, da ne idem gladna. Osećam se kao debil u 33oj godini, ali to je tako. Naravno kuliram ga, ne mogu da ga menjam, ali ja sam za njega unučica. Uđe na jedno, izađe na drugo, ne živimo zajedno, i naravno kupim sama doručak . Expand Jooj, ovo me podseti na mog dedu. On nikada nije bio preterano nezan (osim prema mojoj mladjoj sestri), ali kako se u jednom periodu nismo videli sedam - osam godina, jako se obradovao nasem susretu. U nekom delu razgovora, pricajuci o hrani, pomenem da volim somborke paprike, misleci na zimnicu. Sutradan ti deda, skoci na bajs (nisam imala pojma gde ce), pa ti zapuca i donese puuunuu veliku kesu somborke i natera babu da mi isprzi, i da niko ne sme da ih lizne osim mene. Verujte, jela sam ih tri dana, i oci su htele da mi iskoce od ljutine ( o ostalim tegobama, ne bih ovako javno ), a on je bio presrecan, misleci da me je iznenadio, obradovao i usrecio. Bilo mi je zao da ga razocaram, ali, uh, bio je to pravi povig. goranger, Ненад Р., Natasa. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 On 22. 1. 2017. at 17:25, Muramasa рече Ne živiš u istom domaćinstvu sa njom, komuniciraš sa njom sa "da baba, tako je" i rešena stvar. Expand Ok, ali šta ako žive u istom domaćinstvu. Đe jedinca iz kuće da joj iseliš . Elem, i to smara kad krene da ti nešto pametuje...i gde je tu muškarac, kako se uvek nekako izmigolji? Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 On 22. 1. 2017. at 17:31, Muramasa рече Onda se ne udaješ za jedinca u crnogorske babe. Expand Taj se oženio majkom, nema dalje. I gde je tu muškarac? Izmigolji se ili preseca gde je majka, a gde je porodica koju je sam napravio? Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 On 22. 1. 2017. at 17:08, Ненад Р. рече Сви су они нас одгајили од три кила, па су и они имали проблема, па ако ништа друго ипак морамо да стегнемо зубе и да идемо даље. Ја пуно пута покушам да им на леп начин докажем да треба нешто да промене, али не вреди, стари су да би ишта могли да промене. И далеко млађи људи па се тешко мењају. Expand Ма знам, не могу ја њих да мењам, али зато могу да побегнем. On 22. 1. 2017. at 17:31, Muramasa рече Onda se ne udaješ za jedinca u crnogorske babe. Expand Ма оне су и златне. Боље је свакој да остане uśedelica него да се уда за јединца у сремачке бабе. Natasa. and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 On 22. 1. 2017. at 17:47, Muramasa рече Samo su im zubi zlatni, ako ih imaju. Expand Еј, немој тако имам ја бабу Црногорку. Атипична баба. Све је снахе воле, а и зетови. Ваљда зато што се ником не меша у живот. Natasa. and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 On 22. 1. 2017. at 17:43, Lady Godiva рече Ма знам, не могу ја њих да мењам, али зато могу да побегнем. Ма оне су и златне. Боље је свакој да остане uśedelica него да се уда за јединца у сремачке бабе. Expand Pouka večeri - bolje ti je ostati usedelica nego se udati za jedinca u babe . Moja kuma je udata za jedinca u sremačke babe i 'oće da odlepi. Ja bih je dosad lapotirala ili se razvela, odvratne li žene . Lady Godiva and Ronald је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 On 22. 1. 2017. at 17:59, Muramasa рече Ove moje su bile tipične crnogorske babe. Uglavnom fine, bar dok se ne okupe i dok se ne pokrenu neke zapaljive teme. Expand Pa dobro bre čoveče što me kuliraš. Lepo te pitam kako se sinovi/muževi tu postavljaju? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 On 22. 1. 2017. at 17:56, Natasa. рече Pouka večeri - bolje ti je ostati usedelica nego se udati za jedinca u babe . Expand То само у случају да синак држи маму за сукњу, али у том случају бежите девојке главом без обзира чак и ако није јединац. On 22. 1. 2017. at 17:59, Muramasa рече Uglavnom fine, bar dok se ne okupe i dok se ne pokrenu neke zapaljive teme. Expand Шта ће бабе, немају разумевања за табу теме. Нису васпитане у либералном духу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 On 22. 1. 2017. at 18:03, Muramasa рече Kako se uzme. Obično slabo i njanjavo, nikako majci da se suprotstave ili da pobegnu. Babe onda obično počnu da obučavaju snahe da budu nova generacija crnogorskih baba. Što se konkretno tiče Dragovića i Božovića (familije sa kojima sam rodbinski povezan), muškarci su tuta-mute, a žene su vlast još i pre nego što postanu babe. Expand Wuss Pretpostavila sam da je tako. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Октобар 26, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2017 Ја верујем да је битно не повређивати родитеље. Родитељство мора да прерасте у пријатељство и поштовање родитеља наравно. Треба бит стрпљив и самосвестан човек (мушко или женско) кад је породица у питању, наши стари су одмах по женидби правили одвојену колибу за младенце. Да се то одма разчисти, ја то подржавам. Чак верујем да то о осамостаљивању треба нагласит сваком момку у средњој школи као приоритет, ако треба посебан предмет увест у школство за то питање. Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука