Jump to content

Љутња на родитеље

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 22. 1. 2017. at 17:08, Ненад Р. рече

Сви су они нас одгајили од три кила, па су и они имали проблема, па ако ништа друго ипак морамо да стегнемо зубе и да идемо даље.

Ја пуно пута покушам да им на леп начин докажем да треба нешто да промене, али не вреди, стари су да би ишта могли да промене. И далеко млађи људи па се тешко мењају.

Expand  

Uđe na jedno, izađe na drugo, ali u brak ili vezu niko ne sme da se meša.

Измењено од Natasa.
Подели на овим сајтовима

• Одговори 70
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 22. 1. 2017. at 14:26, Natasa. рече

Niste vi videli mog dedu :smeh1:. Dođem u posetu i on hoće ujutru da mi kupi doručak, da ne idem gladna. Osećam se kao debil u 33oj godini, ali to je tako. Naravno kuliram ga, ne mogu da ga menjam, ali ja sam za njega unučica. Uđe na jedno, izađe na drugo, ne živimo zajedno, i naravno kupim sama doručak :smeh1:.

Expand  

:)) Jooj, ovo me podseti na mog dedu. On nikada nije bio preterano nezan (osim prema mojoj mladjoj sestri), ali kako se u jednom periodu nismo videli sedam - osam godina, jako se obradovao nasem susretu. U nekom delu razgovora, pricajuci o hrani, pomenem da volim somborke paprike, misleci na zimnicu. Sutradan ti deda, skoci na bajs (nisam imala pojma gde ce), pa ti zapuca i donese puuunuu veliku kesu somborke i natera babu da mi isprzi, i da niko ne sme da ih lizne osim mene.   Verujte, jela sam ih tri dana, i oci su htele da mi iskoce od ljutine ( o ostalim tegobama, ne bih ovako javno ), a on je bio presrecan, misleci da me je iznenadio, obradovao i usrecio. Bilo mi je zao da ga razocaram, ali, uh, bio je to pravi povig. Just_Cuz_19

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

On 22. 1. 2017. at 17:25, Muramasa рече

Ne živiš u istom domaćinstvu sa njom, komuniciraš sa njom sa "da baba, tako je" i rešena stvar.

Expand  

Ok, ali šta ako žive u istom domaćinstvu. Đe jedinca iz kuće da joj iseliš :smeh1:.

Elem, i to smara kad krene da ti nešto pametuje...i gde je tu muškarac, kako se uvek nekako izmigolji?

Подели на овим сајтовима

On 22. 1. 2017. at 17:31, Muramasa рече

Onda se ne udaješ za jedinca u crnogorske babe.

Expand  

Taj se oženio majkom, nema dalje.

I gde je tu muškarac? Izmigolji se ili preseca gde je majka, a gde je porodica koju je sam napravio?

Подели на овим сајтовима

On 22. 1. 2017. at 17:08, Ненад Р. рече

Сви су они нас одгајили од три кила, па су и они имали проблема, па ако ништа друго ипак морамо да стегнемо зубе и да идемо даље.

Ја пуно пута покушам да им на леп начин докажем да треба нешто да промене, али не вреди, стари су да би ишта могли да промене. И далеко млађи људи па се тешко мењају.

Expand  

Ма знам, не могу ја њих да мењам, али зато могу да побегнем. 

On 22. 1. 2017. at 17:31, Muramasa рече

Onda se ne udaješ za jedinca u crnogorske babe.

Expand  

Ма оне су и златне. Боље је свакој да остане uśedelica него да се уда за јединца у сремачке бабе. :D

Подели на овим сајтовима

On 22. 1. 2017. at 17:47, Muramasa рече

Samo su im zubi zlatni, ako ih imaju.

Expand  

:smeh1: Еј, немој тако имам ја бабу Црногорку.

Атипична баба. Све је снахе воле, а и зетови. Ваљда зато што се ником не меша у живот.

Подели на овим сајтовима

On 22. 1. 2017. at 17:43, Lady Godiva рече

Ма знам, не могу ја њих да мењам, али зато могу да побегнем. 

Ма оне су и златне. Боље је свакој да остане uśedelica него да се уда за јединца у сремачке бабе. :D

Expand  

Pouka večeri - bolje ti je ostati usedelica nego se udati za jedinca u babe :smeh1:.

Moja kuma je udata za jedinca u sremačke babe i 'oće da odlepi. Ja bih je dosad lapotirala ili se razvela, odvratne li žene :0426_feel:.

Подели на овим сајтовима

On 22. 1. 2017. at 17:59, Muramasa рече

Ove moje su bile tipične crnogorske babe. Uglavnom fine, bar dok se ne okupe i dok se ne pokrenu neke zapaljive teme.

Expand  

Pa dobro bre čoveče što me kuliraš. Lepo te pitam kako se sinovi/muževi tu postavljaju?

Подели на овим сајтовима

On 22. 1. 2017. at 17:56, Natasa. рече

Pouka večeri - bolje ti je ostati usedelica nego se udati za jedinca u babe :smeh1:.

Expand  

То само у случају да синак држи маму за сукњу, али у том случају бежите девојке главом без обзира чак и ако није јединац.

On 22. 1. 2017. at 17:59, Muramasa рече

Uglavnom fine, bar dok se ne okupe i dok se ne pokrenu neke zapaljive teme.

Expand  

Шта ће бабе, немају разумевања за табу теме. Нису васпитане у либералном духу. :D

Подели на овим сајтовима

On 22. 1. 2017. at 18:03, Muramasa рече

Kako se uzme. Obično slabo i njanjavo, nikako majci da se suprotstave ili da pobegnu. Babe onda obično počnu da obučavaju snahe da budu nova generacija crnogorskih baba.

Što se konkretno tiče Dragovića i Božovića (familije sa kojima sam rodbinski povezan), muškarci su tuta-mute, a žene su vlast još i pre nego što postanu babe.

Expand  

Wuss :smeh1:

Pretpostavila sam da je tako.

Подели на овим сајтовима

• 9 months later...

Ја верујем да је битно не повређивати родитеље. Родитељство мора да прерасте у пријатељство и поштовање родитеља наравно.

Треба бит стрпљив и самосвестан човек (мушко или женско) кад је породица у питању, наши стари су одмах по женидби правили одвојену колибу за младенце. Да се то одма разчисти, ја то подржавам. Чак верујем да то о осамостаљивању треба нагласит сваком момку у средњој школи као приоритет, ако треба посебан предмет увест у школство за то питање:).

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...