Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 Управо сада, Bokisd рече Sto ? Ja sa tim nemam problema. Dobro onda da znaš samo da se Bog Logos Sin Božji ovaplotio i nije postao samo čovek, on je iako na zemlji još uvek onaj te isti Božanstveni Logos ili prisnije rečeno Sin Božji. Ti Božanske osobine spuštaš i prizemljuješ. Lady Godiva and kopitar је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 пре 31 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Kao posledica objašnjenja blejanja duša na nebu. Vidiš zašto ja razmišljam..... Evo dokaza da ja lažem.... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 пре 3 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Prekini da lažeš kratose šta je sa tobom??? Ako nastaviš , zvati ću Velikog Avu u pomoć . Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Ajde vi meni opšite gde su duše, šta rade, i kako one očekuju i iščekuju dan suda i dan svog vaskrsenja? Ajde ako vam nije teško. Previse trazis. Moramo da pitamo neke iskusnije i duhovnije, da nam objasne, kako to ide ....tamo. Koliko se secam, u duhovno - podviznickoj literaturi, postoje opisi tih mistickih dogadjana koja prate zivot i put duse posle smrti. Pa, ko voli, nek izvoli, ....neka procita. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 Управо сада, Kratos рече Evo dokaza da ja lažem.... Naravno da lažeš, jer ja kažem da je upravo jeres nastala zbog toga što su sva objašnjenja o dušama na nebu ličila manje više nego na čekanje, išćekivanje, ubijanje vremena do ONOG DANA, što bi rekli moji u komšiluku blejanja u kraju. Da l je sad taj kraj gde se bleji dobar, lep moderan, rajski nije ni toliko bitno jer se ipak IŠČEKUJE dan svog vaskrsenja i života večnog u netruležnim telima. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 Управо сада, Bokisd рече Previse trazis. Moramo da pitamo neke iskusnije i duhovnije, da nam objasne, kako to ide ....tamo. Koliko se secam, u duhovno - podviznickoj literaturi, postoje opisi tih mistickih dogadjana koja prate zivot i put duse posle smrti. Pa, ko voli, nek izvoli, ....neka procita. Rečnikom moderne teologije,bleje.Ulazi od sad u rečnik pravoslavne teologije. Bokisd је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Naravno da lažeš, jer ja kažem da je upravo jeres nastala zbog toga što su sva objašnjenja o dušama na nebu ličila manje više nego na čekanje, išćekivanje, ubijanje vremena do ONOG DANA, što bi rekli moji u komšiluku blejanja u kraju. Da l je sad taj kraj gde se bleji dobar, lep moderan, rajski nije ni toliko bitno jer se ipak IŠČEKUJE dan svog vaskrsenja i života večnog u netruležnim telima. Nazvao si pravoslavna objašnjenja blejanjem.I jasno potvrđuješ i u ovom postu da ne lažem. Ne bih te više zadržavao na tu temu.Veruj šta god oćeš i koje god od sektaških američkih jeretičkih objašnjenja.već sam ti rekao,tvoja lična stvar. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 пре 16 минута, Kratos рече Nazvao si pravoslavna objašnjenja blejanjem.I jasno potvrđuješ i u ovom postu da ne lažem. Ne bih te više zadržavao na tu temu.Veruj šta god oćeš i koje god od sektaških američkih jeretičkih objašnjenja.već sam ti rekao,tvoja lična stvar. Kakva bre sektaška objašnjenja pa ti koristiš sektaška objašnjenja u tvom slučaju su hologrami bliži tvojim objašnjenjima a ne u mom. Ne bi ni ja više tebe zadržavao dušo. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Kakva bre sektaška objašnjenja pa ti koristiš sektaška objašnjenja u tvom slučaju su hologrami bliži tvojim objašnjenjima a ne u mom. Ne bi ni ja više tebe zadržavao dušo. Holograme si ti ubacio ne ja.Zašto lažeš? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 пре 22 минута, Bokisd рече Previse trazis. Moramo da pitamo neke iskusnije i duhovnije, da nam objasne, kako to ide ....tamo. Koliko se secam, u duhovno - podviznickoj literaturi, postoje opisi tih mistickih dogadjana koja prate zivot i put duse posle smrti. Pa, ko voli, nek izvoli, ....neka procita. Pa eto u duhu misionarenja ti postavi ovde neko objašnjenje ili link ka objašnjenjima. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 Управо сада, Kratos рече Holograme si ti ubacio ne ja.Zašto lažeš? Zato što sam rekao da su hologrami pogrešni ali tebi ne vredi pričati. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Zato što sam rekao da su hologrami pogrešni ali tebi ne vredi pričati. Ti si poredio duše s hologramima ne ja.Ne izvrći. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 пре 1 минут, Kratos рече Ti si poredio duše s hologramima ne ja.Ne izvrći. Da rekao sam da su takva objašnjenja koja ti nudiš inspirisala ljude da počnu da razmišljaju o hologramima. A ne pravoslavna objašnjenja. Otkud tebi da ti imaš potpuna pravoslavna objašnjenja? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 пре 35 минута, Kratos рече Strašno je što stanje duše sa Jagnjetom i Ocem nakon smrti nazivate blejanjem.Meni bi bilo sramota kao hrišćanina da tako nešto kažem. Kakvo stanje...To je živi odnos , najljubavniji . Stanje - blejanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 Управо сада, kopitar рече Kakvo stanje...To je živi odnos , najljubavniji . Stanje - blejanje. Rajsko stanje blaženstva duše u prisustvu Božijem.Ti beše si katolik? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука