Jump to content

Расправе о бесмртности душе и о свесности душе након смрти

Препоручена порука

Управо сада, Bokisd рече

Sto ? Ja sa tim nemam problema. :945729:

Dobro onda da znaš samo da se Bog Logos Sin Božji ovaplotio i nije postao samo čovek, on je iako na zemlji još uvek onaj te isti Božanstveni Logos ili prisnije rečeno Sin Božji.

Ti Božanske osobine spuštaš i prizemljuješ.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

пре 31 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Kao posledica objašnjenja blejanja duša na nebu.

Vidiš zašto ja razmišljam.....

Evo dokaza da ja lažem....;)

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ajde vi meni opšite gde su duše, šta rade, i kako one očekuju i iščekuju dan suda i dan svog vaskrsenja? Ajde ako vam nije teško.

Previse trazis. Moramo da pitamo neke iskusnije i duhovnije, da nam objasne, kako to ide ....tamo.

Koliko se secam, u duhovno - podviznickoj literaturi, postoje opisi tih mistickih dogadjana koja prate zivot i put duse posle smrti.

Pa, ko voli, nek izvoli, ....neka procita. :citac:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Kratos рече

Evo dokaza da ja lažem....;)

Naravno da lažeš, jer ja kažem da je upravo jeres nastala zbog toga što su sva objašnjenja o dušama na nebu ličila manje više nego na čekanje, išćekivanje, ubijanje vremena do ONOG DANA, što bi rekli moji u komšiluku blejanja u kraju. Da l je sad taj kraj gde se bleji dobar, lep moderan, rajski nije ni toliko bitno jer se ipak IŠČEKUJE dan svog vaskrsenja i života večnog u netruležnim telima.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bokisd рече

Previse trazis. Moramo da pitamo neke iskusnije i duhovnije, da nam objasne, kako to ide ....tamo.

Koliko se secam, u duhovno - podviznickoj literaturi, postoje opisi tih mistickih dogadjana koja prate zivot i put duse posle smrti.

Rečnikom moderne teologije,bleje.Ulazi od sad u rečnik pravoslavne teologije.:D

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече

Naravno da lažeš, jer ja kažem da je upravo jeres nastala zbog toga što su sva objašnjenja o dušama na nebu ličila manje više nego na čekanje, išćekivanje, ubijanje vremena do ONOG DANA, što bi rekli moji u komšiluku blejanja u kraju. Da l je sad taj kraj gde se bleji dobar, lep moderan, rajski nije ni toliko bitno jer se ipak IŠČEKUJE dan svog vaskrsenja i života večnog u netruležnim telima.

Nazvao si pravoslavna objašnjenja blejanjem.I jasno potvrđuješ i u ovom postu da ne lažem.

Ne bih te više zadržavao na tu temu.Veruj šta god oćeš i koje god od sektaških američkih jeretičkih objašnjenja.već sam ti rekao,tvoja lična stvar.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Kratos рече

Nazvao si pravoslavna objašnjenja blejanjem.I jasno potvrđuješ i u ovom postu da ne lažem.

Ne bih te više zadržavao na tu temu.Veruj šta god oćeš i koje god od sektaških američkih jeretičkih objašnjenja.već sam ti rekao,tvoja lična stvar.

Kakva bre sektaška objašnjenja pa ti koristiš sektaška objašnjenja u tvom slučaju su hologrami bliži tvojim objašnjenjima a ne u mom. 

Ne bi ni ja više tebe zadržavao dušo.

Подели на овим сајтовима

Kakva bre sektaška objašnjenja pa ti koristiš sektaška objašnjenja u tvom slučaju su hologrami bliži tvojim objašnjenjima a ne u mom. 

Ne bi ni ja više tebe zadržavao dušo.

Holograme si ti ubacio ne ja.Zašto lažeš?

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Bokisd рече

Pa eto u duhu misionarenja ti postavi ovde neko objašnjenje ili link ka objašnjenjima.

Подели на овим сајтовима

Zato što sam rekao da su hologrami pogrešni ali tebi ne vredi pričati.

Ti si poredio duše s hologramima ne ja.Ne izvrći.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Kratos рече

Ti si poredio duše s hologramima ne ja.Ne izvrći.

Da rekao sam da su takva objašnjenja koja ti nudiš inspirisala ljude da počnu da razmišljaju o hologramima. A ne pravoslavna objašnjenja. Otkud tebi da ti imaš potpuna pravoslavna objašnjenja?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, kopitar рече

Kakvo stanje...To je živi odnos , najljubavniji . Stanje - blejanje.

Rajsko stanje blaženstva duše u prisustvu Božijem.Ti beše si katolik?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...