Jump to content

Остоја Симетић: Да ли треба да тучемо педере?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Nebojš.a рече

And?

And the truth shall set you free :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 492
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 4 минута, Avocado рече

To je u redu, samo su ti argumenti koje si izneo promašeni... pozoveš se na javni moral, pa kad se ustanovi da to ne može, onda je problem u golotinji, pa kad se složimo da golotinje trenutno nema, onda konstatuješ da će je biti... a siguran sam da znaš da se aktuelni javni skupovi ne zabranjuju zbog prekognicije jednog filozofa...

Ma ok, javni moral ili nešto drugo...recimo ometanje saobraćaja. 

пре 5 минута, Avocado рече

Možeš tako da tumačiš ako ne umeš da napraviš razliku između poziva na promenu ustavnog uređenja i poziva na nasilno rušenje ustavnog uređenja...

Pa ako pod promenom ustavnog uređenja podrazumevaš gašenje države i prelazak na sammoupravne komune i sve to uz program koji je sažet u jednu metaforičnu krilaticu: "Smrt državi", onda si u pravu. Ali ako umesto metaforičkih tumačenja, uzmeš doslovno, a pod državom podrazumevaš stilsku figuru za njene organe, tj. vojsku i mup, e onda stvari već postaju nategnute. Dakle, sve zavisi od tumačenja...a moguća su razna...:ani_biggrin:

пре 9 минута, Avocado рече

Uozbilji se...

Ja ozbiljan. Ni video ni čuo da bilo koji relevantan faktor u državi poziva na njihovu diskriminaciju. Jedino ako pod relevantnim faktorom ne podrazumevaš navijače ili "Obraz":ani_biggrin:. Ali nije valjda da njih uzimaš za ozbiljno. Evo ja imam puno poverenje u državne organe da će s tim problemom da se izbore..

пре 12 минута, Avocado рече

Kad porasteš kašće ti se samo...

Kako ti kažeš. 

Подели на овим сајтовима

ОК, и шта је закључак после 30 страна...јел треба ги лемамо ил јок?  0703_read

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Paradoksologija рече

Nisam sigurna da je ovde samoidentifikacija presudna.

Ako imam matericu, ne znači mi mnogo da se identifikujem kao muškarac.

Ako spavam sa ženama, ne znači mi mnogo da se identifikujem kao strjt.

Ne sledi nužno za incest, zato što u incestu postoji još nekoliko faktora.

Ali vidis, nisu ni gej, niti bi....sta su onda? Po tebi ispada da neko ko je strejt, ne moze da razvije neku vrstu privlacnosti prema istom polu, a to evidentno nije tacno kada pogledamo oko sebe.

Kako ne? U toj recenici si dala dva uslova, a to su biti odrastao i voleti, sto oba mogu da ispune incest parovi.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече

Da li treba da tučemo pedere?

Kakvo je to pitanje? Pa naravno da   ...?.... treba...... odgovore za DA upišite u desnu polovinu mozga a odgovore za NE u levu polovinu mozga.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Аурор рече

Ne znam sta je strasno da su drustvena norma te elementarne hriscanske stvari, tipa da je brak izmedju jednog muskarca i jedne zene, da se zna za red, kulturu, vrednosti, ono sto zovemo 'normalnoscu' (nemoj samo kako su to glupi konstrukti koji se 'menjaju u zavisnosti od vremena i kulture, ovo ono...'), hijerarhiju, pristojnost, civilizovanost, javno i privatno ponasanje itd.

A tvoji (i mnogih drugih ovde) ideali su vec nesto na potpuno drugim temeljima, da ne ulazimo sad... :)

Како је тужно што си од љубитеља слободе за тако кратко време постао комуниста...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, GeniusAtWork рече

ОК, и шта је закључак после 30 страна...јел треба ги лемамо ил јок?  0703_read

Naravno da ne. Mda bi naši oponenti ko zna šta sve dali:ani_biggrin: da smo doneli suprotan zaključak. Pa da nas administracija slatko banuje. Što se mene tiče, zaključak je sledeći: legalizovati im partnerstva u smislu naslednih prava, prava na porodičnu penziju, zdravstveno i socijalno. I to je to. Neka žive svoj život. Za gej paradu se uvek mogu naći zakonski razlozi da se otkaže (saobraćaj...). No za tako nešto ćemo čekati promenu političke klime koja verovatno sledi posle najnovijih događaja u SAD:ani_biggrin:. Još samo da padne s vlasti Merkelica i da nam naši prijatelji Nemci sjašu sa grbače...i naravno, razmotriti i preispitati malo najnovije "pilot" programe iz oblasti seksualnog obrazovanja...:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Wlof рече

Kako ne? U toj recenici si dala dva uslova, a to su biti odrastao i voleti, sto oba mogu da ispune incest parovi.

Nisam izrekla nikakve pozitivne uslove.

Samo sam se negativno izrazila: da ne tražim sada, prilično sam sigurna da sam rekla nešto tipa 'nisam sigurna da se ovde uključuju parovi odraslih ljudi istog pola koji dobrovoljno ulaze u seksualne odnose iz ljubavi'.

To ne znači da sam dala jasnu pozitivnu definiciju svih mogućih seksualnih odnosa koji nisu moralno problematični. U incestu, kao i u nekim drugim situacijama, postoje i drugi faktori. 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, GeniusAtWork рече

ОК, и шта је закључак после 30 страна

They are too busy fighting each other :slikanje:

Измењено од Џуманџи

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, cloudking рече

I dalje na kapiram kad si ti poceo da mi budes simaptican... i zasto...?? :)

Al ti si mi omiljeni homofob od svih. Ako kazes da sam i ja tebi omiljeni drugosrbijanac zenim te! (No homo) :D

Делимо осећања према млађаном Кратосу, али су нажалост хомо-полигамни бракови још увек забрањени...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Nisam izrekla nikakve pozitivne uslove.

Samo sam se negativno izrazila: da ne tražim sada, prilično sam sigurna da sam rekla nešto tipa 'nisam sigurna da se ovde uključuju parovi odraslih ljudi istog pola koji dobrovoljno ulaze u seksualne odnose iz ljubavi'.

To ne znači da sam dala jasnu pozitivnu definiciju svih mogućih seksualnih odnosa koji nisu moralno problematični. U incestu, kao i u nekim drugim situacijama, postoje i drugi faktori. 

"Meni je ovo sve nedovoljno da prosto i lako osudim kao grešne odrasle ljude koji u ljubavi i dobrovoljno ulaze u homoseksualne veze.  "

Ispravka, tri uslova. Ocigledno ta tri uslova su bitna, jer ih ne bi napisala bez razloga.
Sto se tice faktora u incestu, jel to mozda problem sa decom?

Подели на овим сајтовима

Koliko je za samog Hrista bitna sexualnost u odlučivanju jednog zaista životnog rezimea čoveka koji je samo njima poznata.

Šta je taj tas na vagi koji će se prelomiti u našu dobru eshatološku realnost?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

Делимо осећања према млађаном Кратосу, али је су нажалост хомо-полигамни бракови још увек забрањени...

Mislim da smo se prvog dana kad je Kratos došao na forum on i ja pokačili oko nečega do tačke pominjanja fizičke sile... a završili uskoro pominjanjem zajedničkog ispijanja piva koje se, na žalost, još uvek nije dogodilo.

Kratos je specifičan. Radoznao je i voli da postavlja pitanja. S njim se može lepo preganjati :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...