Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 4 минута, Ведран* рече

Да ли то из јеванђеља важи и кад некога проглашаваш будалом или неком од живуљки? :0205_whistling:

Мт 23, 17, Мт 23, 19.

А што се живуљки тиче, па ви који верујете у еволуционе бајке иначе мислите да смо потекли од живуљки тако да то за вас није никаква увреда.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

О.Горане, не узбуђујте се, јер попа ће или оптужити да је женскарош, а  ако није, онда је педер 100% . To нам је крст који морамо да носимо :D

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, о.Горан рече

па ви који верујете у еволуционе бајке

Који то ви?

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Zoran Đurović рече

Мало си спор у расуђивању...

Пази, ти си написао нешто што је двосмислено, а ја говорим врло конкретне и аргументоване ствари, а ти грдан никако да укапираш... Значи, не знам да ли постоји реч у српском језику која би дефинисала толико спорост у расуђивању. У ствари, има једна од четири слова о којој је Бора Чорба спевао песму, али ајде, све претпостављам "сад ће да укапира", "сад ће да укапира" :smeh1:...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ведран* рече

Који то ви?

Па они који су већ рекли да верују и они који не смеју да одговоре на то питање к`о музичар Бора Тодоровић( Бог душу да му прости, сјајн глумац је био), то ти је оно "јесам, нисам, јесам". Ти си у овој другој групи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, о.Горан рече

Па они који су већ рекли да верују и они који не смеју да одговоре на то питање к`о музичар Бора Тодоровић( Бог душу да му прости, сјајн глумац је био), то ти је оно "јесам, нисам, јесам". Ти си у овој другој групи.

Зашто лажеш попе? 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

Није, ја кажем.

Да иначе не лажеш мислио бих да сад говориш истину. :))

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, о.Горан рече

Ја сам човека упутио пославши му линк тј. учинио што је до мене. Е сад, многи су већ "дискутовали" са њим без његовог присуства тако да не знам која је његова реакција на то била, али свакако није била позитивна. А и рекао ми је да је у сукобу са слободним временом, то сам и пре имао прилике да се уверим.

Mora tetki da odnese lek...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, о.Горан рече

Чекај бре човече, не знам да ли си читао Јеванђеља( ако ниси, требао си, ако јеси, гледај да научиш нешто из њих), али тамо нпр. пише "Како хоћете да вама чине људи, чините тако и ви њима" (Лк 6,31).

Ако желиш да тебе неко не проглашава педером ако то ниси онда немој ни ти другог. Ружно баш.

Ruzno je samo ako smatras da je biti peder nesto lose i neprirodno <3

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ведран* рече

Зашто лажеш попе? 

Da mi je dinar svaki put kad je neko gosi postavio ovo pitanje...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Благовесник рече

о паду и последицама пада...

Хтео бих да питам, ко од Отаца или ко у Православној Цркви учи да су лавовима нарасли месождерски зуби као последица пада?

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

Е сад, многи су већ "дискутовали" са њим без његовог присуства тако да не знам која је његова реакција на то била, али свакако није била позитивна

Misliš gledao je šta se piše po forumu?

Pa dobro, treba malkice da se naoruža smirenjem i revonšću za vjerom a drugare forumaše ćemo da zamolimo da opšte bez vređanja i to je to. Džentlmenski dogovor!:skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, о.Горан рече

Ако желиш да тебе неко не проглашава педером ако то ниси онда немој ни ти другог. Ружно баш.

И ја сам пао на Клаудову фору... 

Иначе, доживео сам да су артемити и борбаши за неверу пустили буву како сам педер. Ја им кажем: Тачно је, ја сам настрани педер - волим само жене!:)) Кад сам требао да конкуришем на БФ, моји заереници - да би избегли сваку могућност да ја прођем - исфабриковали причу како сам се развео. Рекоше: Знате владико, то је толики манијак да више жена није могла да га трпи па је узела троје деце и вратила се за Врање! - После ме звао секретар са Академије, а ја му дадох жену на скајп! Рекох: Да нисам толико фијукнуо па замишљам да сам са женом и ђецом, а уствари сам у некој лудници са кошуљом што се копча на леђа?...:)) 

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Avocado рече

Mora tetki da odnese lek...

Пошто си ти стручан, оправи попа за оно што пита око млечних жлезда. Ја бих морао да читам шта веле еволуционисти. Да је теза коју пропагирам, па да разумем. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...