Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 18 минута, Рапсоди рече

Много је битно...је ли то у преводу хоћеш да кажеш да је за твоје дете апсолутно небитно ко му је отац:smeh1:

Све зарад револуције овај еволуције?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 3 часа, Branka62 рече

E pa super. Onda se i ti nećeš ( valjda nećeš ? ) ljutiti.

Наравно да нећу :). Мада смо ја и Бојси суште супротности овако, што не бих рекао за поједине одавде и Роднија :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Просечан србенда рече

Све зарад револуције овај еволуције?

Хоћеш да кажеш револтуције :D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Zoran Đurović рече

Сећаш се колико је кокаодакао за године Аврама? Ја га питам за Адама, а пише му у Библији. Не сме да одговори. Јајара од човека.

Шта ти све лапрдаш то је за Монтија Пајтона човече :)). Знаш како Христос каже фарисејима у које спадаш и ти по духу "Јесте ли читали Писмо". Дакле, пише ти тамо лепо и за Адама и за Јареда и Ноја и Метусалема итд. колико су живели. Па jа сам вас то питао па су се сви правили необавештени, као што се сад правите небавештени кад изнесем масу аргумената који доказују да еволуција нема везе са минимумом памети. Па ни толико.

AN66SAxa47KSV94kv-4UdL5TfwmqFEfC3VdR2n3v

Овако сам згазио твоје заблуде :smeh1:. Не ради се ту о неодговарању него о твојој бандоглавости у томе да будеш наивчина :smeh1:. И самим тим си себе елиминисао из круга озбиљних саговорника.

Подели на овим сајтовима

Može biti. Ali ja doista ne razumem šta bi za kreacioniste bila potvrda evolucije. Evo, i naovoj temi je to pitanje postavljeno nebrojano puta a nema odgovora.

Мени не треба никаква потврда еволуције. Ја знам да је то лаж.

И треба знати да су малтене сви научници креационисти они који су првобитно учили еволуцију и били еволуционисти. Док нису прозрели превару.

Подели на овим сајтовима

Nisam klip postavila zbog Nobelove nagrade ( to sam već, ranije, napisala ), i ne mislim da je ta nagrada uvek došla u prave ruke.

Ne svidja mi se kampanja koju je Damadijan organizovao. Evo kako se jedna naučnica pokazala u takvoj situaciji

https://www.theguardian.com/science/2018/sep/06/jocelyn-bell-burnell-british-astrophysicist-overlooked-by-nobels-3m-award-pulsars

Paulesku? Zašto bi razlog morao biti pravoslavlje? Bio je i antisemita ( ako se ne varam ), pa, eto, može i to.

Mada, nije tema Nobelova nagrada, pa da ne spamujem(o).

Понашање Дамадијана после недобијања Нобелове награде јесте дискутабилно, али он је Нобелову награду свакако заслужио. И знамо зашто је није добио. Ево опет о значају магнетне резонанце https://www.bastabalkana.com/2014/11/magnetna-rezonanca-ko-je-izmislio-magnetnu-rezonancu-mri/ . Овде има о Паулескуу http://alefdevelopment.com/sestodnev/2011/05/20/одбијена-награда/ 

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, Рапсоди рече

Добро Вокдо....кд, ти тко кжеш. Ј  ћу д ти верујем.

Neces valjda da kazes da nisam obrazlozio nego sam samo tek tako rek'o... kao npr:

Рмље ти логик.

:)

Много је битно...је ли то у преводу хоћеш да кажеш да је за твоје дете апсолутно небитно ко му је отац. :smeh1:

Mnogo lose si to "prevela"... desava se kad se prevodi nesto bez ikakve potrebe... a sve ti lepo pise... samo je potrebno procitati bez "prevoda".

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Zoran Đurović рече

Али не знаш колико година је живео Адам.:)) 

Ја знам.....јааааако дуго. :smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, о.Горан рече

Аууу, усудио се да прича против еволуције... Страшно....

https://ezadar.rtl.hr/video/294693/profesor-biologije-iz-rijecke-gimnazije-za-rtl-sada-imam-minimalne-sanse-za-pronalazak-posla/

profesor-biologije-iz-rijecke-gimnazije-

Strašno... ne može više čovek ni da radi suprotno od onoga što mu je posao, a da ne dobije otkaz... poslednja vremena došla...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, о.Горан рече

Аууу, усудио се да прича против еволуције... Страшно....

A ja zamišljam veroučitelja koji učenicima kaže da ne veruje u Boga ali, ništa deco ne brinite, ja ću pričati po planu i programu.

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Рапсоди рече

Ја знам.....јааааако дуго. :smeh1:

Оћу да чујем од попа. Али јајара избегава да одговори. 

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Avocado рече

Strašno... ne može više čovek ni da radi suprotno od onoga što mu je posao, a da ne dobije otkaz... poslednja vremena došla...

Znaš šta je meni tu najstrašnije? Gimnazija se zove Andrija Mohorovičić.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...