Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 2 минута, cloudking рече

@Рапсоди JEl znas da po TE ljudi i biljke takodje imaju zajednickog pretka... zamisli pa  tu zajebanciju... :)

giphy.gif

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 20 минута, Mali Marko рече

Kада имаш времена прочитај (или ако си већ прочитао) Софијин Свет роман о историји философије. Јустејн Гордер је детаљно обрадио "твар" и веома прецизно од настанка човечанства.

Женско сам. :) И прилично сам уверена да нико не зна, нити ће нам бити познато у скорије време. Хвала на препоруци :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, cloudking рече

@Рапсоди JEl znas da po TE ljudi i biljke takodje imaju zajednickog pretka... zamisli pa  tu zajebanciju... :)

А биљкама је далеки пра-пра-предак амеба, која је настала од земље.

Што ће рећи да је по ТЕ човек постао од земље... :)

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Јанко рече

А биљкама је далеки пра-пра-предак амеба, која је настала од земље.

Што ће рећи да је по ТЕ човек постао од земље... :)

Da, ali, odakle je zivot, ko je stvorio zivot ?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bokisd рече

Otvori novi temu pa pitaj... ovo je tema o TE a ne  o nastanku zivota...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Bokisd рече

Cekaj, jel' to znaci, da neziva priroda i materija mogu da stvore zivot ?

Pa koje drugo objasnjenje postoji? :D

Inace to da od nezive materija moze da nastane zivot sam imao prilike da vidim svojim ocima. Od proteina, ugljenih hidrata, masti i vitamina i minerala, moja zena i ja smo napravili celu jednu osobu...  :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Bokisd рече

Ис Хс. Отац кроз њега у Духу. Тако верујемо и кажемо у Симболу вере. Али то не можемо и објективно да докажемо. Теби се није могло доказати ни да је свет створен кроз Ис Хс. Шта очекујеш од атеиста?  

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Otvori novi temu pa pitaj... ovo je tema o TE a ne  o nastanku zivota...

Pa, sto spajas coveka i prirodu ?

( inace, licno, jedan od razloga zbog cega verujem u Boga,... jer je on sam izvor zivota i od njega svi imamo i zivot i postojanje,... )

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Inace to da od nezive materija moze da nastane zivot sam imao prilike da vidim svojim ocima. Od proteina, ugljenih hidrata, masti i vitamina i minerala, moja zena i ja smo napravili celu jednu osobu...  :)

Добро, немој ни ти да лупаш. Ок је да зајебаваш фундаменталисте, али не и са оваквим кацатама...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Ис Хс. Отац кроз њега у Духу. Тако верујемо и кажемо у Симболу вере. Али то не можемо и објективно да докажемо. Теби се није могло доказати ни да је свет створен кроз Ис Хс. Шта очекујеш од атеиста?  

Hm, nije bas isti kontekst stvari.

U pitanju je , da li Bog daje ili ne daje zivot i postojanje ( u sta verujemo i Ti i ja, i drugi hriscani )

( ovo za Is Hr je druga tema ... da se malo zanimamo,... :D )

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Zoran Đurović рече

Одлушах на бденију у суботу ...Христе који си створио човека...па се сетих Бокисда. :)

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Zoran Đurović рече

Добро, немој ни ти да лупаш. Ок је да зајебаваш фундаменталисте, али не и са оваквим кацатама...

Mozda ne lupa, ...stvarno trebaju sve te' stvari sto je nabrojao za zivot,... samo dodamo i malo Bozije delovanje, ...i svi smo srecni i zadovoljni,... :D

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Џуманџи рече

Женско сам. :) И прилично сам уверена да нико не зна, нити ће нам бити познато у скорије време. Хвала на препоруци :)

Нисам приметио да си супротан пол :stadaradim:. Косе се ставови религије и науке али договориће се некад или никад.

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...