Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 35 минута, о.Горан рече

Врло просто. Зато што постоји нека врста "меке", али крајње подмукле инквизиције у научном свету. Погледајте добро документарац Expelled. Десетине хиљада доктората, научних радова, титула, повластица, професура и којечега пада са научном пропашћу ове у суштини одавно пропале хипотезе јер су засновани на истој. Ови овде што пискарају су само "корисни идиоти", они појма немају, али зато ако падне ова теорија одоше у пропаст многе титуле, докторати, професуре, повластице и ко зна шта све не.

Kako mali Perica zamišlja svet obrazovanih ljudi...  :D

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 11 минута, о.Горан рече

Да, еволуционисти владају научним светом и то има своје зашто. Нису у питању никакве завере и сл., већ једноставно интереси. Као што рекох, "корисни идиоти" то не схватају, а ка` ће да схвате то ћемо да видимо. Изгледа неће скоро.

Мени би било јасно да неко жели да прикрије утицај угљен-диоксида на климатаке промене јер њихове фабрике загађују, али да неко има интерес да фабрикује доказе у корист теорије еволуције, то ми није јасно. При том да су они толико јаки и моћни да контролишу сваки универзитет, институт, научни часопис... Рецимо да звучи помало невероватно. 

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, о.Горан рече

Врло просто. Зато што постоји нека врста "меке", али крајње подмукле инквизиције у научном свету. Погледајте добро документарац Expelled. Десетине хиљада доктората, научних радова, титула, повластица, професура и којечега пада са научном пропашћу ове у суштини одавно пропале хипотезе јер су засновани на истој. Ови овде што пискарају су само "корисни идиоти", они појма немају, али зато ако падне ова теорија одоше у пропаст многе титуле, докторати, професуре, повластице и ко зна шта све не. Па нису ваљда луди да допусте то. Многи међу њима се не експонирају у јавности, као некада комунисти који су били у партији због повластица, али нису веровали у све то приватно. Нпр. имамо једног Мајкл Дентона који напише сјајну књигу у којој разбије еволуцију, али када га питају да ли је еволуциониста, он каже "да, бла бла бла". То је један научни лоби, нека врста секте. Наравно, увек има замлата који мисле да се боре за "праву ствар" као ови овде што не знају `де су пошли, а `де су дошли. 

Ауу, добро.

Свако добро. :skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Lady Godiva рече

Мени би било јасно да неко жели да прикрије утицај угљен-диоксида на климатаке промене јер њихове фабрике загађују, али да неко има интерес да фабрикује доказе у корист теорије еволуције, то ми није јасно. При том да су они толико јаки и моћни да контролишу сваки универзитет, институт, научни часопис... Рецимо да звучи помало невероватно. 

Не знам шта ти није јасно. Гледај, шта мислиш колико је до сад доктората и магистратура добијено на бази те агенде? Сигурно на десетине хиљада. Шта би било са тим докторатима ако ова прича пукне. Врло просто, пуцају и они. Као и њихове професуре, књиге које су писали итд. Колико њих је деценијама верглало исту песму. Шта сад, одједном нису више у праву, а студенти полагали испите на тој бази. Много што шта пуца ту и зато се они грчевито боре за своје столице.

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, Ведран* рече

Хвала, одговорио си ми на питање са тврдњом да је реч о легитимној причи на основу теоријске физике. Нисам са тим упознат, а ни предложени чланак нисам још погледао, али ако је тако, да прича није само неутемељена претпоставка, што сам мислио да је случај, онда у реду. 

Сетих се да сам давно отворио тему баш око тога што причате. Успео сам да је нађем, можда некоме буде занимљиво:

:) 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Жичанин рече

Ти си обична попуждија. Мора да јавим твом Епископу да те блокне на овом форуму и да ти одузме црну ризу.

Само напред. Као што рекох, ја сведочим и браним јасан и недвосмислен став Цркве и Сабора СПЦ. Многи овде су се изјаснили као они који су морали да напишу писмено покајање, тако да ћеш морати да се изјасниш ко си и зашто подржаваш оне који су морали да се покају пред Сабором.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Lady Godiva рече

Масониилуминатинасацијаватиканложачи итд се сви уротили да сакрију да је земља равна плоча! Јер то је печат Антихриста!

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, о.Горан рече

Чекам још за Аврама, видим још нико се не усуди да напише једно просто да или не. Је ли живео 175 година човек или није, ајде људи...

Ако нећеш да флипнеш, јер ми то није намера, ти си декомпензиран иначе, реци ми колико је година имао Исак кад га је жртвовао Аврам?

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, GeniusAtWork рече

Сетих се да сам давно отворио тему баш око тога што причате. Успео сам да је нађем, можда некоме буде занимљиво:

:) 

Lorens Kraus i  Masimo Paljuči pričaju svoje priče samo da im ne bi pukli doktorata i profesure otišle u propast...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Масониилуминатинасацијаватиканложачи итд се сви уротили да сакрију да је земља равна плоча! Јер то је печат Антихриста!

Не учи погрешно и не заводи поштен народ из тог змијског легла! Печат антихриста су биометријске личне карте, то сви знају.

Подели на овим сајтовима

Ја нигде нисам помињао масоне, илуминате итд., врло сам био јасан, у питању су интересне групе професионалних научника које имају врло конкретан интерес да се у овој ствари не таласа. Не знам шта ту некоме није јасно. Ако не могу да похватају неке компликоване чињенице, ово ваљда могу да схвате.

А ови што све примају здраво за готово су профи научницима неодарвинистима отприлике као оно Мима Караџић кад се бије за свог кума Петра Божовића хах. Ништа више од тога.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...