Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

Управо сада, елТорнеро рече
пре 5 минута, Vedran рече

У глобалу не изузимам. Али по овом питању да. 

Први пут чујем за селективно маловерје. Оче, у помоћ!!!

Да је барем то једина ствар за коју први пут чујеш. :))

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 1 минут, елТорнеро рече

Па шта ја онда ту могу, осим да те забављам.

Pa dobro onda da se zabavljamo, viđaš se sa nekim?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, елТорнеро рече

Хоћеш да сада копам по свим књигама које сам прочитао, и да ти читам из њих и убеђујем те да је то истинито сведочанство. Ако не препознајеш ово што причам, или ниси читао Оце Православне Цркве, или не верујеш прочитаном. Па шта ја онда ту могу, осим да те забављам.

Верујем да разумеш да се ради о томе да то што си ти запамтио о прочитаном не значи да тако и пише. 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

Сећаш ли се Бога једнако, Он је и овде, међу нама.?

Pa ne baš u tom kontekstu kao tebe ponekad :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vedran рече

Верујем да разумеш да се ради о томе да то што си ти запамтио о прочитаном не значи да тако и пише. 

Моје безумље је друге врсте, а отачке речи се у мене закивају као клинови. И стоје.

Подели на овим сајтовима

Моје безумље је друге врсте, а отачке речи се у мене закивају као клинови. И стоје.

Uh pa onda nemoj da čitaš knjige svetoga Nikolaja Velimirovića, koje bi on najradije spalio, jer su štampane iako je ostavio u amanet da nikada ne vide bilo kakvo izdanje.

Malo time što si sada rekao opterećuješ svakog svetoga čoveka osim ako ne misliš da su oni već davno umrli i da nisu više sa nama.

Ko zna šta može doći tvojih očiju do a što je neki svetitelj zapisao a nije stigao da to i spali.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Vedran рече

confused1

Vedrane, Vuk ce' da se prevrne u.......

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, елТорнеро рече

Кад је тако зашто ти је онда тешко да цитираш или препричаш макар са наводом извора? 

Видиш, ја сам то читао давно, али немам слоновско памћење...

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vedran рече

Видиш, ја сам то читао давно, али немам слоновско памћење...

Мене је страх да се раздвојим од тога штива на дуже време. Већ рекох "С ким си, онаки си"

Подели на овим сајтовима

Баш ме не волеш, штета.

Žao mi je jer nije to istina. Istina jeste da te volim i jasno ti kažem, da postoje stvari koji su pisali sveti oci a koje su duboko pogrešne ili pak nisu ni malo dušekorisne.

Dakle kad budeš i dalje srljao u slepo verovanje a ne verovanje sa razumevanjem rečenoga, onda ću ja uvek biti grub da te zaustavim jer možeš ne samo ti da padneš preko ivice nego da povučeš i moje dete naprimer sa sobom.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Bokisd рече

Uff....., poslednja tri posta se bavis mojom malenkoscu.

Где си ти да ми лајкујеш што понех твој крст?

Подели на овим сајтовима

Љубљени, ви много верујете своме уму. Знате ли ви ону Отачку поуку да ни очима својим није добро веровати увек него треба "испитивати духове". Кад је неки послушник видео свога старца где блудничи са неком женом, у неком ћошку, толико се разгневио на старца да је похитао да га ногом удари (да га шутне), њега и блудницу. И кад је то урадио Бог му је отвороио очи да види да су то била само два џака наслоњена један на другог. :)

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vedran рече

Љубљени, ви много верујете своме уму. Знате ли ви ону Отачку поуку да ни очима својим није добро веровати увек него треба "испитивати духове". Кад је неки послушник видео свога старца где блудничи са неком женом, у неком ћошку, толико се разгневио на старца да је похитао да га ногом удари (да га шутне), њега и блудницу. И кад је то урадио Бог му је отвороио очи да види да су то била само два џака наслоњена један на другог. :)

Um je tvrdoglav, on hoće majke mu ga da napravi i žive slike i dodire i glad i žeđ i svakakve šarene balone da bi dokazao ono što je um naumio...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...