Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 3 минута, grigorije22 рече

Pitanje je šta se javlja a šta ne? Ljudi su laici i onda su prinuđeni da veruju likovima kao što je Babić tvorac sajta koji si gore citirao. Tip je samo jako ubedljiv i nikada nije imao prave protivnike među kreacionistima. Da se ja pitam angažovao bi profesionalnog debatera koji bi imao pomoć genetičara, paleontologa koji su kritičara evolucije. U tom slučaju Babić bi bio izuven iz cipela. Ovako je imao samo neke šarlatane za protivnike koji kopiraju kilobajte kreacionističkih tekstova. 

Geološki stub i fosilni zapis nemaju veze sa Babićem, te stvari ne poriču čak ni pošteni kreacionisti. A ni onaj tekst o radiodatiranju nije Babićev, nego je samo prenesen na njegov sajt, a pisao ga je geolog koji je hrišćanin.

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 50 минута, grigorije22 рече

Pitanje je šta se javlja a šta ne? Ljudi su laici i onda su prinuđeni da veruju likovima kao što je Babić tvorac sajta koji si gore citirao. Tip je samo jako ubedljiv i nikada nije imao prave protivnike među kreacionistima. Da se ja pitam angažovao bi profesionalnog debatera koji bi imao pomoć genetičara, paleontologa koji su kritičara evolucije. U tom slučaju Babić bi bio izuven iz cipela. Ovako je imao samo neke šarlatane za protivnike koji kopiraju kilobajte kreacionističkih tekstova. 

Koliko se secam tamo na sajtu Sestodnev je bio Babic i bio je nas Avocado i bio dobar fajt :svadja: jer tamo su bili par likova kreacionista i ID koji su znali mnogo vise o tim stvarima od nas laika i mogli su mnogo bolje da predstave kreacionisticku i ID pricu i da pricaju sa evolucionistima na ravnoj nozi (onaj Liderman je bio skroz 'lud':D i znao je dobro se nosi sa njima)... ali koliko vidim sajt je ugasen, ne moze da se nadje na google od pre par meseci, nesto se desilo.

(inace, Zoki rece negde na nekoj temi, da ne veruje da smo nastali od majmuna ili tog pretka,... cisto da se zabelezi... :stadaradim:)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Bokisd рече

Koliko se secam tamo na sajtu Sestodnev je bio Babic i bio je nas Avocado i bio dobar fajt :svadja: jer tamo su bili par likova kreacionista i ID koji su znali mnogo vise o tim stvarima od nas laika i mogli su mnogo bolje da predstave kreacionisticku i ID pricu i da pricaju sa evolucionistima na ravnoj nozi (onaj Liderman je bio skroz 'lud':D i znao je dobro se nosi sa njima)... ali koliko vidim sajt je ugasen, ne moze da se nadje na google od pre par meseci, nesto se desilo.

(inace, Zoki rece negde na nekoj temi, da ne veruje da smo nastali od majmuna ili tog pretka,... cisto da se zabelezi... :stadaradim:)

Lindeman neije znao genetiku da razlikuje rekombinacije od mutacija, i kopirao je kilograme raznog teksta. Nepoznati lik iz Hrvatske je dobar ali se slabo ukljucivao. Nenad Tešović je isto mogao da se uključi na temu prelaz između gmizavaca i sisara jer je Lindeman tu skroz krahirao kao i tema o datiranju. 

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, grigorije22 рече

da razlikuje rekombinacije od mutacija... prelaz između gmizavaca.... tema o datiranju

(ah, mislim,...sad mi kao laici tacno znamo sta je sta, recimo ljudi uce genetiku godinama teorijski, pa laboratorija, pa praksa, pa iskustva i slusanje starijih,... i sad cemo mi to da razresimo tako lako, mislim, mozemo onoliko koliko znamo i koliko smo citali i skontali ako nesto moze, kako ko...licno pratio sam te rasprave i ponekad mi se cini da ima nesto kod evolucionista okey, pa onda nesto kod kreacionista okey, i tako u krug, :smeh1:... govorim o tim nekim dubljim i strucnijim stvarima...)

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Bokisd рече

Niko nije skontao avu @Zoran Đurović, jer ga ne kontate ni u drugim stvarima koje piše. 

On je napisao "smatra da ne postoji makro, već samo mikroevolucija i ne vjeruje da smo nastali od majmuna"....to je masna kreatardska izjava, i zoki je tu istrolovao ljude koji su bili dosadili u spamovanju teme. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Justin Waters рече

Niko nije skontao avu @Zoran Đurović, jer ga ne kontate ni u drugim stvarima koje piše. 

On je napisao "smatra da ne postoji makro, već samo mikroevolucija i ne vjeruje da smo nastali od majmuna"....to je masna kreatardska izjava, i zoki je tu istrolovao ljude koji su bili dosadili u spamovanju teme. 

(kontamo se mi, ne brini... :D)

Pa, to je njegova izjava ....(trebao sam da tagujem, izvinjavam se)

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Bokisd рече

(kontamo se mi, ne brini... :D)

Pa, to je njegova izjava ....(trebao sam da tagujem, izvinjavam se)

Sad ti objašnjavm, istrolovao je ljude koji su ga nepotrebno pitali to pitanje na temi koja nije bila za to, a kroz milion drugih poruka je pokazao da odbacuje protestantski kreacionizam. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Justin Waters рече

Sad ti objašnjavm, istrolovao je ljude koji su ga nepotrebno pitali to pitanje na temi koja nije bila za to, a kroz milion drugih poruka je pokazao da odbacuje protestantski kreacionizam. 

(pa, ajd sad, neka ti bude... iako je bilo direct pitanje direct odgovor, nije delovalo kao istrolovanje.....:0201wink: :D ... neki i lajkovali... :ok:...   zamalo i ja da lajkujem poruku... :smeh1: ..) 

Подели на овим сајтовима

On 11.7.2019. at 6:56, Desiderius Erasmus рече

Ne kapiram šta hoćeš da kažeš. To je analogija, ništa više... 

Winamp je iz pradavno proslog vremena, cak i da je Zemlja bila mlada u vinampovsko doba, to odavno vise nije tako.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
WWW.RTS.RS

Бродовласник и један од најбогатијих Норвежана, Ејнар Јохан Расмусен, уложио је 1,6 милиона долара у Фондацију „Биокосмос“, која промовише...
RS.N1INFO.COM

Norveški brodovlasnik i jedan od najbogatijih Norvežana Ejnar Johan Rasmusen uložio je 1,6 miliona dolara u...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...