Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

Уопште није суштина ово што вас неколико петоразредних ботова пискара овде. Није ствар у похвали да је тема најчитанија и сл., то је са вашег очекиваног плиткоумног гледишта, већ да је тема битна и да је изузетно читана што значи да решава неке дилеме код људи.

Вас двојица ниједну једину паметну реченицу нисте овде написали за све ово време колико тема постоји, само дођете тако повремено да лупнете неку безвезарију и сад неко са вама треба да нешто као "дискутује". Па често износим к/п зато што ако бих у супротном то препричао рекли би сте "ево плагира к`о Пено" или оно простачко "шта ти попе знаш" јер се фино и кукавички кријете иза лажних идентитета. Знам ја да форум пружа ту лепу могућност да човек анонимно пише све што у реалном животу не сме да писне :)), ал` бар ћутите мало, немојте да сте толико провидни.

Што каже наш народ просто "нит` се тера нит` се води".

Износим мишљења научника јер су они најкомпетентнији да причају о овој теми. А то што петоразредни ботови имају касно паљење па им треба неко да им све објасни, то је њихов проблем, зашто га намећу осталима. Изгледа да су они од оне сорте који из трећег пута разумеју.. Први пут "разумеју" када прочитају, други пут кад им се објасни, а тек трећи пут стварно разумеју кад схвате то што им је објашњено :)). Само за ово треће некима ће требати доста времена по свему судећи:))...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 22 минута, Жичанин рече

Смараш више својим лицемерством, осуђивањем и неаргументацијом. Кочи мало!

Ко те само постави за попа да ми је знати? 

Човек није свестан своје несвести. То је тај одлучујући индикатор зашто сам му дао дијагнозу социопате. Није изишао из свог села, није прошао дрил на једном озбиљном светском нивоу, и зато може да лапрда без зазора. То је као када би неко замишљао да је Ђоковић могао да постане бр 1 у свету а да је тренирао у Лађевцима и ја му био тренер!:))) 

А да међу поповима има свега, знамо из историје. Ево му једна, да му мало душу напаћену разгалимо, из наше културне баштине, записана руком Вука Хромога!:sunce:

Чудан духовник

Моја мајко, чудна дуовника 
Поваљује па исповиједа, 
Ноге диже, за гриове пита!

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Zoran Đurović рече

тренирао у Лађевцима

Што баш тамо? Што не Поникве, ил` Батајница нпр?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Милан Ракић рече

Nice toliko bitno mesto, već koga mu je izabrao za trenera :))

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Претпоставио сам да ће болесни медиокритет да посегне са давно излизаним причама јер за боље и није. Запљунеш другога да би прикрио гомилу сопственог смећа иза себе, а овај га има у изобиљу. Никад нисам посезао за тиме јер то није мој стил, то је више него бедно, остављам такве ствари мизеријама као што су он и њему слични.

Ок, ако ће та будалетина да администрира овде и да његов глас буде јачи од свих админа заједно онда ћу вас напустити. Поздрављам све добронамерне људе, надам се да су научили штошта из онога што сам постављао, а да се ваљам у брлогу са појединима не пада ми на памет.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Милан Ракић рече

Јели летач. Кад помену Поникве. 

А што шире пучанство није упознато са анти НАТО акцијама са Поникве за време бомбардировке?? 

Ја тек пре пар недеља за то чуо!!

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Милан Ракић рече

Вишеструко сам нато љути противник са прве линије: 1) Прва бомба пала у Вучак, где сам имао делић парохије; 2) Прва у Црној Гори на Сутоморе, где сам рођен! Орали Лађевци-Самаиле из родног краја мог ћалета. Прву касарну коју су уништили је Врање, близу куће жене ми! 

Ја сам човек сељак и непријатељ нато зликоваца. Овде сам у Обрви:

jaQKu8k.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Zoran Đurović рече

Ćale mi bio iz Obrve!

Znači, odma pokraj piste. Kako se ne umetnu u pilote, neg u popove

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Ведран* рече

Јели летач. Кад помену Поникве. 

А што шире пучанство није упознато са анти НАТО акцијама са Поникве за време бомбардировке?? 

Ја тек пре пар недеља за то чуо!!

Nije bilo nikakve akcije sa Ponikava, sem u glavama pojedinih patriJota po zanimanju

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Милан Ракић рече

Nije bilo nikakve akcije sa Ponikava, sem u glavama pojedinih patriJota po zanimanju

Значи лаж оне информације о летовима у Тузлу и Тирану? 

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ведран* рече

Значи лаж оне информације о летовима у Тузлу и Тирану? 

Da

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Милан Ракић рече

Da

То по Партизанској ескадрили... Нас одвели целу школу у биоскоп да гледамо тај филм и да тапшемо. - Више сам се обрадовао групњаку за Пад Италије. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Zoran Đurović рече

Вишеструко сам нато љути противник са прве линије: 1) Прва бомба пала у Вучак, где сам имао делић парохије;

Jeste, tamo na malo isped  Vucaka imam neke prijatelje i pricali mi, preko puta u njivama ima neko podzemno skloniste sa raketama (valjda) i oni sedeli uvece oko 8 sati ispred kuce i videli udar nato rakete i eksploziju.

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Ведран* рече
пре 20 часа, Bokisd рече

не каже скрибд него тај Марко.

da, to se ja malo salio na racun bratka Blagovesnika... :945729:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...