Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 1 сат, Ведран* рече

А онда и мени кад одговори. 

По чину, пошто несам владика :))

Поразно је да кретард не може да одговори откуд диносауруси. То им руши дебилистичку интерпретацију како је Бог све животиње створио као биљоједе. Такође руши лудачку идеју стварања по врстама које су сада. Ови манијаци поричу палеонтологију као и све друге науке, и тако се изједначавају са равноземљашима. Зато он ситно серуцка како су легитимне млада и стара земља, али стара земља јасно руши кретардски концепт. То њихово иживљавање над Светим Писмом је неподношљиво. То је противприродни блуд. 

Замисли како ми је кретард данас одговорио: Диносауруси су били лепа створења са различитим лепим бојама! - Па то је као кад мали Перица замишља шта је то Царство Небеско! 

Глупост попа се може упоредити само са Гнусобом Опустошења. Ово поредим са тим зацарењем Антихриста зато што ће људи бити лоботомирани, како је сада поп. Њему је Јелена Вајт ... мозак, тако да ће то бити пацијенти за Антихриста. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

ова тема ...

:))

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

Хераклит инсинуира да је нестанак диносауруса противан љубави Божијој.

Тако би и нестанак голуба путника као врсте раних 1900их био исто у супротности са Богом који је љубав. Или рецимо смрт нечије бабе, деда, родитеља, детета, пријатеља. Све је то, по таквом расуђивању, знак да Бог није љубав. 

Јер, по тој логици, да би Бог био љубав он мора да испуњава норме понашања свога створења. Таква логика не подноси Бога какав Он јесте, него тражи Бога на дугме. 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

За оне којима је потребно да се црта ево „сличица" овога што говорим.

Замислите мрава који иде својим послом. Недалеко је од мравињака и носи огромно зрно пшенице. И ту се нађе Хераклит. И гледа мрава и диви се његоој снази, како носи зрно пет пута веће и теже него што је он сам. И док је Хераклит био загледан и фасциниран мравом, заборави да је, управо ту, поред мравињака, пустио воду да пуни кофу да би њоме заливао башту. Вода се прелила и бујица воде крену ка овоме мраву, зваћемо га Кратос, и према мравињаку. И Хераклит се сажали на мрава Кратоса, не желећи да га вода потопи. И узе Хераклит мрава Кратоса и подиже га на оближњу степеницу. Спасио га је потопа. Али док је подизао снажног мрава Кратоса на степеницу, мраву испаде оно зрно пшенице.

Међутим, мрав Кртос не знајући шта је било с водом и мравињаком, не знајући ни да је био потоп, онако бесан, што је игубио зрно које је толико дуго вукао, што је померн са мравињег ауто-пута, јер сад не зна ни где је, поче да хули на човека Хераклита. И рече му мрав Кратос "ти ниси човек, ти ниси љубав, ти си злочинац, јер мрав мраву то никад не би урадио, а ти се градиш већим од мрава, а таква злодела чиниш" И скакаше тако мрв Кратос у бесу на оној степеници док не сконча.

Тхе Енд

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, о.Горан рече

:))

Који си ти шампион минус интелигенције човече :))...

Попе, докле ти идеш плусу, до 70 или чак до 100?

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, Ведран* рече

Попе, докле ти идеш плусу, до 70 или чак до 100?

Ја би' се пре на твом месту питао зашто си у минусу, не делујеш ми да си толики дибидус к'о неповез. Додуше, лако је бити краљ ономе ко не види у царству слепих :smeh1:...

Подели на овим сајтовима

Иначе, неповез благе везе с везом нема о палеонтологији, зато и лаже и клевета овде по обичају. Али ко још верује тим баљезгаријама. Сем ботова наравно :smeh1:...

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, о.Горан рече

Иначе, неповез благе везе с везом нема о палеонтологији, зато и лаже и клевета овде по обичају. Али ко још верује тим баљезгаријама. Сем ботова наравно :smeh1:...

Шта је било попе? Још чекаш одговор од твог духовника, Терзина? Паде ти кретартизам под Тирексом!:)) Маца подвила реп пред ... 220px-Trex_charge.jpg Лаф виче: Бјеште ноге, по... ве гузица!12:smeha: 

Подели на овим сајтовима

Нови серијал....Поп Ћира и поп Спира  12:smeha: 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Рапсоди рече

Кад си се већ појавила, да ли би одговорила на питање на које поп не зна одговор: Зашто је Бог створио диносаурусе?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Zoran Đurović рече

Кад си се већ појавила, да ли би одговорила на питање на које поп не зна одговор: Зашто је Бог створио диносаурусе?

Бог није створио диносаурусе, њих је крстио Ричард Овен :smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, о.Горан рече

Ја би' се пре на твом месту питао зашто си у минусу, не делујеш ми да си толики дибидус к'о неповез. Додуше, лако је бити краљ ономе ко не види у царству слепих :smeh1:...

Ма јел то мени поп Горан рече да сам краљ? How cute :1405_love:

Ма нек је и у царству слепих. :)) Краљ је краљ. :)) 

А нарочито је значајно што сам релативно брзо, у поповом дискурсу, прешао пут од аспиде до краља. 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Рапсоди рече

Једина сличност са дотичнима је зуб, овај пут из Небраске :smeh1:... И ту се свака сличност завршава.

Овде имамо патологију једног лажова, простачине и некога ко има завидну минус интелигенцију :)). Пошто нема ништа паметно да каже, он унедоглед понавља једне те исте досадне фразе, флоскуле и клевете. Иначе, минус интелигенција се мери пријемчивошћу неинтелигентним идејама и хипотезама, а дотични је показао изузетно висок степен исте :))

Што се питања тиче, исто је глупо до те мере да је бесмислено одговарати на исто. Додуше, све поруке су му на најнижем ступњу интелигенције. То би било као кад би питали зашто постоје инсекти, рибе или водоземци. Бог је створио разноврстан биљно-животињски свет са човеком као круном Стварања, и њему на коришћење. Неке животиње и биљке користи за исхрану, неке су дивне за гледање, неке користи за рад итд.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, о.Горан рече

Иначе, минус интелигенција се мери пријемчивошћу неинтелигентним идејама и хипотезама,

Попе у којој школи су тебе учили о интелигенцији? 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...