Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 4 часа, Милан Ракић рече

Којих Вас? Ајде мало попе, повуци ручну!

Циклично му се дешавају ове декомпензације. Тако се распарча кад звекне о зид. Не практикује врлину покајања, него наставља да јуриша као вочић, избегавајући сваки дијалог јер на питања нема одговоре. Реторика му је патетична, а да га питаш шта то слагасмо ја или Авокадо, или Облачак, не би ти знао одговорити. Распуцао се човек по шавовима и прибегава овим детињаријама. Нема ту помоћи... Ја сам апеловао да се нека поукашица жртвује, можда ће му после бити боље. Једноставно, то ми је пало на памет као очајно решење...:)) А ако и после тога не би му било боље, да га спакујемо са тобом у авион па да нема каиша и падобрана, а ти извршиш један лупинг!12:smeha:

6a00d8341c684553ef01348288e263970c-pi.jp

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

1 hour ago, Zoran Đurović рече

Циклично баљезгање

:)):)):))

Црни ти... Лупеташ, лажеш, фантазираш, умишљаш, преокрећеш тезе :))... 

Одај ми тајну како успеваш из месеца у месец да ништа паметно не кажеш, а и да даље имаш шта да кажеш.

Врх си. Тешка ............... И ретка.

Подели на овим сајтовима

А лепо и добронамерно говорих клеветнику да ова тема далеко, далеко превазилази његове интелектуалне домете, ал` он неће да слуша.

И најбоље му стоје теме везане за отрцавања, олајавања и сл. То је његов ниво и најбоље за њега да се држи истога, и то сам му лепо саветовао.

Зашто да попије аперкат сваки пут кад ме чачка без потребе.

Подели на овим сајтовима

Samo apelujem da malo 'splavate' što bi rekli moji Mačvani.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Милан Ракић рече

Samo apelujem da malo 'splavate' što bi rekli moji Mačvani.

Радо. Најмање што желим уопштено, а камоли пред Божић да водим неке бесмислене расправе са било киме, а камоли са неким ко служи св.Литургију, па макар о њему имао најгоре мишљење( као о дотичном). Никад се први нисам обратио овој персони и ред би био да се више откачи од мене, јер његов циљ је да обесмисли ову тему папагајским понављањима и лажима без трунке конструктивности. Свака порука дотичног је један те исти deja vu. 

Шта год ко мислио ја овде износим конкретну аргументацију и најмање ми се губи време на нечију патологију овде.

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Zoran Đurović рече

Интезивно се трудим да ме рашчине, а оно ништа!:)) Пријавићу се добровољно због Монике, па ће ме из зависти рашчинити!:))12:smeha:12:smeha:

Što ne reče, zakuvaćemo ti neki skandal. Ako ništa drugo ono bar neki seksualni... Pop Zoran Đurović se hvalio veličinom svog spolovila i poručio vaseljenskom patrijarhu da je imao sreću što on niije prisustvovao potpisivanju tomosa o autokefaliji Ukrajinske crkve jer bi ga, kako je naglasio, "ispendrečio za sve pare"

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, о.Горан рече

А лепо и добронамерно говорих клеветнику

12:smeha:

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Zoran Đurović рече

Ја сам апеловао да се нека поукашица жртвује, можда ће му после бити боље

otkud znaš da već nije :)):))12:smeha:

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Nebojš.a рече

I sad će Z. Đ. prepametno da replicira:  12:smeha:

Немој да га подеваш живота ти, ионако је лако запаљива роба :))...

Ко да чита више она блебетања наново, а ко тек да одговара на иста исто :smeh1:...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, w.a.mozart рече

otkud znaš da već nije :)):))12:smeha:

Што је баби мило то се баби снило....

Па то је изгледа право решење за дотичног тј. кога си квотово :)):)):))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...