Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 1 сат, Zoran Đurović рече

Па како тебе кретардизам није спасио од греха? 

А ти си па као безгрешан јел`. То што си папски полтрон не значи да си "безгрешан" к`о папа. То је излизана прича и не пали више, жао ми је.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 15 часа, drvce рече

Akoli me se i odrece, a to ce biti njegovo pravo, ne mogu ga siliti. U ljubavi nema interesa: mom telefonu necu biti potreban, no me se nece odreci jer iako ima mnogo vakih kao sto sam ja, ipak, ja sam njegov.

Ни Бог се не одриче људи, него се неки одричу Њега.

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, о.Горан рече

Једино што у еволуционој бајци еволуира су лажи којима варају наивчине.

Када немају куд' онда је мало прилагоде, али, у суштини, гордост им не дозвољава да паметно резонују.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, о.Горан рече

А ти си па као безгрешан јел`. То што си папски полтрон не значи да си "безгрешан" к`о папа. То је излизана прича и не пали више, жао ми је.

Као и сви суботари, имаш алергију на папу!:)) Нешто да кажеш против твоје паписе, Јелене Вајт, то не иде. Њој се клањаш. 

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, Avocado рече

Npr. "(moderni) papagaj nađen u doba Krede" koji se pominje u tekstu i klipu na kraju teksta je fosil jedne vilice/kljuna oko kojeg se naučnici spore da li je uopšte pripadao nekoj ptici ili nekom dinosaurusu i ako je ptica, da li je predak papagaja...

У клипу се помињу модерне птице, дакле множина а не кљун и да постоји спорење око тога.

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Просечан србенда рече

У клипу се помињу модерне птице, дакле множина а не кљун и да постоји спорење око тога.

Ne pominju se moderne ptice... pominju se "moderne grupe ptica"... i kao primer za to se navodi članak koji je Tom Stidham objavio u časopisu Nature... ovde možeš da vidiš i nešto o raspravi povodom tog članka:

https://www.nature.com/news/1999/990527/full/news990527-3.html

i moram da priznam da nisam bio u pravu... nije nađena vilica/kljun, nego samo donji deo vilice/kljuna... :)

Elem, ono što izgleda ne kapiraš je da je rasprava između Stidhama i nekih drugih naučnika samo o tome da li su papagaji kao grupa tj. preci modernih papagaja nastali pre 70 miliona godina ili pre 40 miliona godina... svi koji učestvuju u toj raspravi misle da su ljudi koji veruju da su sve životinje nastale pre nekoliko hiljada godina potpuni idioti... pa ne znam što se pozivaš na tu raspravu i kakve ona uopšte ima veze sa time da li je TE ili stvaranje bolja hipoteza???

Tačno 0 ptica je nađeno u slojevima starijim od Krede... i to pozne Krede...

Tačno 0 danas živih vrsta ptica je nađeno u slojevima Krede...

Ako su ptice nastale od dinosaurusa sasvim je očekivano da nađemo ptice u slojevima pozne Krede i nije uopšte čudno da se već tada diversifikuju u neke grupe...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Zoran Đurović рече

Као и сви суботари, имаш алергију на папу!:)) Нешто да кажеш против твоје паписе, Јелене Вајт, то не иде. Њој се клањаш. 

Немам против папе толико колико против лажова и полтрона као што си ти. За тебе је изрећи лаж исто као и трепнути тако да није ни чудо што овако активно подржаваш једну лажљиву хипотезу, Similis simili gaudet. Папа је, иако сам врло резервисан према политици Ватикана, духовни поглавар више од милијарду римокатоличких хришћана и ја ту чињеницу поштујем, као што је у своје време поштовао и св.Марко Ефески. Сретао сам у парохији римокатолике који су одани својој цркви, а врло су били критични према папи Јовану Павлу 2 нпр. И отац глумца Мела Гибсон Хатон је био такав, тако да није ништа црно бело:

is-the-pope-catholic.jpg

Што се тиче те секташице Вајтове, као што сам већ рекао ништа од ње нисам читао нити ме интересује и можеш да пишеш шта год ти је воља против ње. Шта год да писао, на овој теми си потпуно залутао јер о истој ништа паметно ниси рекао нити се разумеш, сем ако под памећу не подразумевамо галаму и драње. И класичне лажи.

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Avocado рече

Ne pominju se moderne ptice...

Пред крај је рекаo: "other kinds of modern birds"

У сваком случају то је само одломак из документарца.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, о.Горан рече

Што се тиче те секташице Вајтове, као што сам већ рекао ништа од ње нисам читао нити ме интересује и можеш да пишеш шта год ти је воља против ње.

ТЕРЗИНЕ, МАЈСТОРЕ, чујеш ли ово твоје чадо како ти части мајку?!:))12:smeha::)) 

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Zoran Đurović рече

ТЕРЗИНЕ, МАЈСТОРЕ, чујеш ли ово твоје чадо како ти части мајку?!:))12:smeha::)) 

...рече Докинсово чедо :)):)):))

scumbag-richard-dawkins_o_2260595.jpg

Комуникација, ако је тако можемо назвати, са тобом изузетно је досадна и неинспиративна. Пошто немаш ништа паметно да кажеш о теми, ти унедоглед понављаш једне те исте лажи и клевете и нон-стоп мора нешто да ти се црта, а и кад ти се нацрта опет џаба. Већ сам писао да сам се са Терзиновим делом упознао пре нешто више од годину дана, а бавим се овом темом интензивно више од 10 година. Ergo, сигурно нисам његово "чедо" сем што то постоји у твом делу мозга везаном за црно-беле визуре, а који је јако фино еволуирао :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, о.Горан рече

Ergo, сигурно нисам његово "чедо"

Не се одричи свога татка!:)) Наљутиће ти се мама Јелена... Навућеш небеску клетву на себе.:)) 

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Avocado рече

Tačno 0 ptica je nađeno u slojevima starijim od Krede... i to pozne Krede...

Tačno 0 danas živih vrsta ptica je nađeno u slojevima Krede...

Ako su ptice nastale od dinosaurusa sasvim je očekivano da nađemo ptice u slojevima pozne Krede i nije uopšte čudno da se već tada diversifikuju u neke grupe...

Што је баби мило то јој се и снило...

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, Просечан србенда рече

Што је баби мило то јој се и снило...

Tako je... i stoga prestani da snivaš moderne ptice u poznim slojevima Krede i da snivaš da sporovi naučnika o detaljima evolutivne istorije nekako podržavaju ono što je tebi milo... jer ispadaš glup u društvu...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...