Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

@Branka62 Jel si ti nekom dokazivala da nema Boga ili je ovaj počeo da priča sam sa sobom?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Branka62 рече

Pa gde, onda, baš nju da navedeš kao primer "prave" teorije?:smeh1:

Па намерно засто што она која је мешавина матеметике и неоплатонизма ипак има много више теоријског него назови теорија еволуције.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Августин рече

али није ни предмет религиозне вере која се покушава доказати или оспорити квазинаучним доказима.

Pojma nemam kakve ovo veze ima bilo sa mojim postovima, bilo sa celokupnom pričom na temi.ne_shvata

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Branka62 рече

Pojma nemam kakve ovo veze ima bilo sa mojim postovima, bilo sa celokupnom pričom na temi.ne_shvata

Каквим Твојим постовима и са причом нико се Теби није обраћао у вези атеизма нити ја знам који су Твоји послови.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Августин рече

@Avocado Ти докасзујеш да нема Бога и написао си да си атеиста.Па ако си атеиста шта те брига.

Nemoguće je dokazati da nema Boga... to sam napisao na ovom forumu svaki put kada se to pomenulo... ne znam odakle ti ideja da ja dokazujem da nema Boga.

Pogotovo ne znam kakve to ima veze sa dosadašnjim razgovorom... jel bi to trebalo da skrene priču sa pitanja koja sam ti postavio u ovoj poruci: link ???

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...