Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 2 часа, Avocado рече

Aha...fosil kamile na Elzmirovom ostrvu...i poslije ti pričaj da nije bilo potopa..hah. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 33 минута, Zoran Đurović рече

Овај као да има мотор у гузици па прича овако брзо! Мораћу још 2 пута да га одгледам. А да је видео трајао 20 минута, и да је нормално говорио, било би корисније. 

Ma pusti to. Ja anigde ne čuh otkud kamilama glava.

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, VaSa110 рече

Ma pusti to. Ja anigde ne čuh otkud kamilama glava.

Па нећеш никад ни чути :)). Оно што је најкомичније код вас који се лагано примате на најтупавију идеју свих времена је управо то што ви то "озбиљно мислите" :)):)):)).

Зато једва чекам следеће клипове, ево ја обећавам да нећу постављати ниједан до даљњег, постављајте само ви примачи да се слатко насмејемо ми којима функционише мозак.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Zoran Đurović рече

Овај као да има мотор у гузици па прича овако брзо! Мораћу још 2 пута да га одгледам. А да је видео трајао 20 минута, и да је нормално говорио, било би корисније. 

:)):)):))

Мени просто дође жао кад прочитам овако нешто. Па ово је жалосно и једном погледати, мислим докле иде људска глупост, а камоли да је 2х дуже. Зар вам није жао аутора ових плитких лажи, зар немате бре душу....

Подели на овим сајтовима

Оно што је најсмешније код будалаштине зване ТЕ је то што на ком год плану да је третираш она се покаже као врхунац глупости у историји људске мисли. Ако узмемо абиогенезу као њену претходницу, генетику, биохемију, чисту логику, термодинамику, комичне транзиције итд. итд. итд., свуда елегантно и експресно пуца. На свим плановима. 

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, о.Горан рече

једва чекам следеће клипове, ево ја обећавам да нећу постављати ниједан до даљњег,

Реци ти Терзину да дође код нас кад има времена. Нећемо му ништа... 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, о.Горан рече

Шта му ти грдан можеш јадниче :)):)):))

Ништа. Ми из Ватикана се више не зовемо Инквизицијом него Конгрегацијом за наук вере... Да пропитамо човека, нећемо му ништа. 

Подели на овим сајтовима

Дакле, видели смо на примеру главе колико је бедна и за подсмех та еволуциона "мисао". Пази-рекох "мисао" за "то" :)). Ко просечне интелигенције може да прихвати бајку над бајкама, небулозу над небулозама, интелектуално смеће над интелектуалним смећем да су глава и мозак настали случајно. Мада, да будем искрен, када прочитам неке паднем у искушење да и сам поверујем у то :)).

Или да cca 2 милиона знојних жлезди реагује на 20-ти део Целзијуса "сасвим случајно". Случајним мутацијама су постало тако сензитивне :)):)). Питам све који нормално размишљају овде, шта мислите шта је са овима који се примају на те небулозетине, у чему је "тајна" толике лаковерности. Мислим, Авокадо брани свој `лебац, човек лупета да би заштитио свој интегритет, али шта је са овима осталима, шта мислите?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Ништа. Ми из Ватикана се више не зовемо Инквизицијом него Конгрегацијом за наук вере... Да пропитамо човека, нећемо му ништа. 

Много вам више приличи назив Летећи циркус Монтија Ђуровића

MV5BOTFmYTc3ZWEtNTYxNi00OTA4LTk2NjEtNTI2

Човек је вероватно видео колики је степен неотесаности, простаклука, глупости и некултуре овде па неће да губи време на тебе и теби сличне и ја га у потпуности разумем. Када је биологија у питању прегазио би вас лагано.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, о.Горан рече

Дакле,

Е, неће ваљда да те брзо заточе? Пуштен си са ланца, гледај да скромно калуђерски кљуцкаш. Немој као да си из Ап 12, 12. Зато се веселите небеса, и ви који живите на њима! Тешко житељима земље и мора, јер сиђе к вама ђаво у јарости великој, знајући да мало времена има

Фалио си нам, јер је лудост забавна. А то је против креационизма. Лудост је иманентна овом свету. Бог воли да се шегачи. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Zoran Đurović рече

јер је лудост забавна. 

Па наравно да је забавна. Ја кад прочитам тебе и теби сличне како нешто вајно мудрујете а везе с везом немате насмејем се до суза:)). Шта ти уопште тражиш на овој теми о којој појма немаш уместо да се бавиш оним што си наштребао тамо по Риму. Држи се бре онога у шта се разумеш, не петљај се у оно што далеко превазилази твоје доказано скромне интелектуалне домете. Да није тако ти не би надоместао бандоглавост мисаоности а то је управо оно што радиш овде. Али ако желиш терај по своме па има и даље да те разбијам у дискусијама као и до сад.

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, о.Горан рече

Шта ти уопште тражиш на овој теми о којој појма немаш

О свашта!

:krstix:

Па ваљда је дошао да учи кад ништа не зна!

Шта би друго?

:))

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Zoran Đurović рече

:))

Аво успори га!

Клик settings па speed. :)))

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...