Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 17 минута, о.Горан рече

Ваља, ваља рикање, иначе би сте ви овде лапрдали до Судњега дана. Лавовско рикање много боље и звучи од хијениног цвиљења које практикујете ти и твоји манипулатори.

Stvarno te nije blam da se porediš sa lavom i da bežiš od svakog pitanja?  :)

пре 17 минута, о.Горан рече

Постоји иначе нешто што се зове "средње-атлантски гребен" који је откривен крајем 1950.г. и који малтене опкољава читаву земаљску куглу. Иде од Северног пола, кроз Атлантски океан преко Јужне Африке, затим иде преко Индијског океана, наставља се преко Аустралије и Антарктика ка северном Пацифику да би се завршио код Калифорнијског залива и северног Мексика. Е сад, нисам стручан наравно у овој ствари као што су преписивачи патролошких текстова "стручни за све", али кад би се овде ишле више напред, а мање у рикверц сигуран сам да би се оваква и слична проблематика брже расветљавала.

mid-ocean-ridge.jpg

Nisi baš morao da naglasiš svoju nestručnost... dovoljno je bilo da napišeš da srednje-atlantski greben opkoljava čitavu zemaljsku kuglu, pa da se razmere nestručnosti shvate u celosti... srednje-atlantski greben je samo greben na sredini Atlantika (što nije baš lako dokučiti iz naziva ako si kreacionista) i nalazi se na granici afričke i južnoameričke tektonske ploče i evropske i severnoameričke tektonske ploče... slika koju si postavio prikazuje (skoro) sve tektonske ploče...

Na ovoj se malo bolje vide sve, ali nema reljefa:

tectonic-plates-map-world.png

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Управо сада, GeniusAtWork рече

Нормално. Пишеш (тачније копираш) шта 'оћеш, доносиш закључке које 'оћеш, и увек на крају прогласиш победу и извређаш неистомишљенике. Онда одмор пар сати или дан, па опет Јово наново. Тактика које не може да омане  :D 

Не вређам ја вас, ви сами вређате своју интелигенцију. А што се тиче тактике потрефио си хах. Дељем вас данима и дељаћу вас и даље, мрзи ме баш сваки дан, више волим овако кад ми се прохте због вашег безобразлука да годинама лажете поштен свет. А друго, колико се појавим ви сами дижете два прста да вас разбијам аргументима тако да није до мене кривица хах.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Zoran Đurović рече

91.jpg

Јел овај повраћа? :))

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Avocado рече

Stvarno te nije blam da se porediš sa lavom i da bežiš od svakog pitanja?  :)

Није, а што би? Зна себе...

autostima.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ведран* рече

Ја Св Јефрему верујем.

А ти попе? Што се снебиваш да кажеш? Ми православни не уједамо.

:))

Хахах, па знам да не уједате, ви турбо православни твог калибра не уједате уопште већ се смешно смејете, овако :))

Све док не наиђе лав, онда чопоративно нападнете по обичају и врло брзо кидавела :))

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Zoran Đurović рече

Изгледа да га је електрична јегуља ујела за мозак!:)) Има ли нека  од побпжних поукашица, да се жртвује за мир на Поукама и да овом веселом попу? Јер ми све ово личи на сексуалну дисфункцију... Њен грех на моју душу!:)) 

Уплашио си ме Аво да ћеш у јегуљи променити једно слово и изазвати реакцију инквизиције да закључа тему. :))

А мени одавно није било овако занимљиво. :))

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

Е тако, јавићу се касније, немој да се бринете ништа, лоботомију и монотонију ћемо опет да разбијамо наравно. Нема разлога за секирацију пошто чим ме мало нема Ђура се одмах пита где сам. А он може у међувремену да препише неки нови светоотачки цитат да му се ови који га мешају са Авом Гарднер диве.

Идем дакле мало да одморим руке, Veni vidi vici.

1326219232_ip_man___yip_man_punches_oppo

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, о.Горан рече

по обичају и врло брзо кидавела :))

Дедер, верујеш ли Јефрему, да те пита јопет турбо православац? :))

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, о.Горан рече

Не вређам ја вас, ви сами вређате своју интелигенцију. А што се тиче тактике потрефио си хах. Дељем вас данима и дељаћу вас и даље, мрзи ме баш сваки дан, више волим овако кад ми се прохте због вашег безобразлука да годинама лажете поштен свет. А друго, колико се појавим ви сами дижете два прста да вас разбијам аргументима тако да није до мене кривица хах.

Dižem dva prsta... hajde molim te odgovori na  ova dva pitanja i razbi me argumentima... :D

U međuvremenu si pobegao i od pitanja u vezi sa fosilizacijom u lokalnom/globalnom događaju, što te pitao Vedran ovde, kao i ja ovde.

Bez veze je da se ložiš da nekog razbijaš ako istovremeno kukavički begaš od svakog pitanja... ne ide to zajedno... ko kreacionizam i nauka... ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, о.Горан рече

лоботомију и монотонију ћемо опет да разбијамо

А како се то разбија лоботомија? 12:smeha:

Три пута сам простио помињање разбијања лоботомије, а сад морам да питам.

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, о.Горан рече

Е тако, јавићу се касније, немој да се бринете ништа, лоботомију и монотонију ћемо опет да разбијамо наравно. Нема разлога за секирацију пошто чим ме мало нема Ђура се одмах пита где сам. А он може у међувремену да препише неки нови светоотачки цитат да му се ови који га мешају са Авом Гарднер диве.

Odmori i noge... valja se... posle tolikog bežanja... i hidriraj se obavezno...

Подели на овим сајтовима

Овај поп не верује Св Јефрему, а верује Октару. 

Јел он онда 'оџа ил муфтија ил нешто од тога?

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ведран* рече

Уплашио си ме Аво да ћеш у јегуљи променити једно слово и изазвати реакцију инквизиције да закључа тему. :))

А мени одавно није било овако занимљиво. :))

Е, а ја срећан што си нам се врнуо! Било досадно без тебе! Онај Васијан интелигентан као поп Горан Карактерна Особина из Вариоле Вере, тако да сам се убио од досаде. Виђи попа "јунака" да не сме да каже да ли је било 6 дана?12:smeha: Можда је питање послао свом ду'овнику Терзину, па да му он да апологију, пошто је он др. 

Знаш, као кад је с. Амброзије истраживао аријанске владике па их пита: Лепо је то што тврдите да је Син пре сваке твари, али да ли је и пре сваког времена? - Тада их је свргавао. Ова кукавица од попа не сме да одговори. 

Не смје мегдан да прихвати,
Препаде се својој глави,

А на славу и на прошлост
Куће своје заборави.
Нијесу му као и он,
Страшљивице били стари,
Но јуначки, три вијека,
Са Никшићем управљали.  

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, о.Горан рече

Jel ti kapiras da nisi odgovorio ni na jedno pitanje koje ti ovi dobri ljudi postavljaju cime svim citaocima ove teme jasno ilustrujes kakav si klovn? :)

Daj uozbilji se i ako stvarno hoces nekog da razbucas razbucaj ga argumentima a nemas bolje prilike nego da odgovoris na pitanja i zapusis svima usta i lepo zavrsis kao POBEDNIK, ali pravi... a ne ova tragikomedija od tvog sramocenja  po forumu kojeg nisi ni svestan ocigledno...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, о.Горан рече

Kad Goran krene da razbucava sagovornike... :)

ofugqvne1mllpp0pyqyp.gif

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...