Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 1 минут, о.Горан рече

Е сад питање за ове турбо православце који пропагирају еволуционе лажи и лажу и себе и друге. Да ли су праоци тј. Адам и његово потомство живели онолико година колико је наведено у Старом Завету или не. Колико је по вама, турбо православцима, живео онда Адам пошто већ волите да се правите паметни а далеко сте од памети. Поготову овај за кога ми је част што ме не ословљава са "брат".

А што турбо православци? Шта тај термин означава? 

Наравно да нису. Људски век је некада био много краћи него данас. :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Управо сада, Lady Godiva рече

То треба питати њих. Али, могу и ја да одговорим уместо њих. То су они који се декларишу као православни хришћани а верују више бајкама као што је нпр. еволуција него Светом Писму.

Подели на овим сајтовима

Него, никако да ми одговоре ови што "знају боље" од Санфорда :)) , колико они имају патената из генетике? Сачекаћу још мало па ћу да дам одговор пошто они неће.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, о.Горан рече

То треба питати њих. Али, могу и ја да одговорим уместо њих. То су они који се декларишу као православни хришћани а верују више бајкама као што је нпр. еволуција него Светом Писму.

То је научна теорија, а не бајка. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, о.Горан рече

Да ли су праоци тј. Адам и његово потомство живели онолико година колико је наведено у Старом Завету или не.

Турбо ти... Наравно да нису. Као што нису постојали џинови. Као што елохим нису створили човека. Као што Самсон није магарећом чељушћу побио зилион Филистејаца, али ти се допада детаљ кад је окројио курву и пред јутро ишчупао бронзане капије и однео их на брдо!:)) Мислиш се: Ја после такве ноћи не бих могао ни дрвена врата да носим, а овај понесе 300 кила! Ал, шта зна Самсон што су 300 кила! Можеш само да му завидиш јер су ти геноми испропадали! 

Кад сам погледао онај клип о генима и гомилању ђубрета, односно ентропији, ја се чудим како сада људи не умиру после 2 године?

Хајде, друже, буди ти добар као ја, јер сам ја узео да се самомучим па сам одгледао више документараца које си поставио, а Терзина сам слушао поприлично (најмање 5-6 прилога), па после када ти поставим нека питања из Библије, да ми на њих одговориш. Може? 

Знам ја да сам демонизован, опрелешћен, искомплексиран, гуру итд., једном речју најгнуснији од јеретика који се може замислити, али бих ти поставио неколико лаких питања. Надам се да ћеш наћи времена да одговориш, мада је за моју душу касно, али може да буде од користи другима да не би упали у јерес!

Молим те да сачекаш само да нађем те прилоге које сам давао.     

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Lady Godiva рече

Наравно да нису. Људски век је некада био много краћи него данас. :)

dance rock GIF

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, о.Горан рече

Научна хипотеза тачније. И то погрешна тј. нетачна.

А не, хипотеза која је потврђена се назива теоријом. :)

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Lady Godiva рече

То је научна теорија, а не бајка. 

Наравно да је бајка хаха

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

Пошто ови лажови продају бајку како само суботари форсирају креационизам, намерно сам поставио овај линк у коме се види да итекако има римокатолика који су креационисти. Нпр., имате овај Kolbe center

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, GeniusAtWork рече

Наравно да је бајка хаха

Молим те, концентриши се! Каже се или хах или хахахах. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

Молим те, концентриши се! Каже се или хах или хахахах. 

Не каже се него се слатко насмеје хах. Недостаје ми Зоран Кесић, али разни паметњаковићи овде јако лепо компензују тај недостатак. Поготову његов имењак хах.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, о.Горан рече

Не каже се него се слатко насмеје хах. Недостаје ми Зоран Кесић, али разни паметњаковићи овде јако лепо компензују тај недостатак. Поготову његов имењак хах.

И ја волим Кесића. Лепо исмеје људску глупост.

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...