Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 6 минута, Матусал рече

Када сам рекао Христос то се аутоматски односи на оваплоћенога Бога.

То за тебе и апостола Павла, али не и Кратоса!:)) Јер, иако је пре стално трубио ја је Ис Хр Оваплоћени, кад се суочио са Павлом морао је да негира своје претходне ставове. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Управо сада, Кратос рече

Ok nek bude.Objasni mi šta je to smrt Ipostasi?

Хоћу, кад ти слепцу од рођења објасниш шта је црвена боја. Наравно да могу да одговорим, немој да мислиш да си бистар, али тај одговор тебе не може да задовољи. Према томе... 

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Zoran Đurović рече

Може! Господ да те дарује!

Дај ми и страницу пре ове где си нашао линк 

Nasao sam i u "Uvod u Novi Zavjet" na hrvatskom od Rejmonda Brauna. Imas li ovo izdanje? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Кратос рече

Jok more,ako mi nađeš da sam igde rekao da se Bog nije rodio i da je Marija hristorodica a ne Bogorodica onda možeš to da mi spočitavaš,vako,ćorava posla.Ljubav Božija se ogleda u tome što je postao čovek,najpirsnije moguće.

Po potrebi si nestorijanac po potrebi monofizit u sustini pravi musliman.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Хоћу, кад ти слепцу од рођења објасниш шта је црвена боја. Наравно да могу да одговорим, немој да мислиш да си бистар, али тај одговор тебе не може да задовољи. Према томе... 

Pa odgovori onda.Šta to znači,možda pređem na vašu eshatološku stranu...ko zna..čudni su putevi Gospodnji....:D

Na svako moje lagano pitanje me napadate i bezuspešno pokušavate da me proglasite za nekog jeretika i sektaša umesto da lepo kako dolikuje odgovorite...

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Ел Јона имао сат на батерије кад га је кит прогутао (онај што освељава екран)? :))

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече

Po potrebi si nestorijanac po potrebi monofizit u sustini pravi musliman.

Piše u kekecu...:))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Хоћу, кад прво кажеш да је љубав страст и страдање. 

Evo kažem,ljubav je strast i stradanje.

Подели на овим сајтовима

Хоћу, кад прво кажеш да је љубав страст и страдање. 

И смрт. И смрт да каже шта је. 

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Zoran Đurović рече

Вучице, 

ти ми даде повода да напишем и за @Ivan Marković одговорим за знак Јоне, па ми он спочитава да не разликујем "у" и "после". Проблем је што Писмо има и једно и друго. Зато Мт убија ове казуисте. Наиме, вели 12, 39-40: А он одговарајући рече им: Род зли и прељуботворни тражи знак; и неће му се дати знак осим знака Јоне пророка. Јер као што је Јона био у утроби китовој три дана и три ноћи, тако ће и Син Човјечији бити у срцу земље три дана и три ноћи. Ово се никада није десило! Испада да је Ис слагао. Дајте ми трећу ноћ! - Ови не разумеју да својим буквализмом, односно неразумевањем Писма дају оружје у руке нашим непријатељима. Тако су мухаџедини узели да говоре како Ис није ни умро, јер ни Јона није умро. Још да чују Кратоса, слава му и милост, рекли би: То је прави следбеник Књиге!    

A kako ti objasnjavas to sto je Hristos rekao da ce da bude u srcu zemlje tri dana i tri noci? Mozda si to vec negde pisao ali je meni promaklo, pa da sad arhiviram odgovor. :D

Подели на овим сајтовима

Kazes Kratose Bog se rodio u telu a posle kazes Bog nije umro u telu.

To si mogao da procitas samo u kuranu, ja sam vrlo pazljivo citao kekeca.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече

Pise verova ili ne svuda pise.

Ne piše nigde,ja disleksiju ne umem da lečim,nemam diplomu.:))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...