Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

Eve teme...

Mnoge stvari o kojima ovde raspravljamo su bile baš obrađivane ovom temom.Tako da Vedrane lezi lepo da ne padneš i osakatiš se...kad budeš čitao....:))Kratos taliban i ava se slažu po nekim pitanjima...:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Управо сада, Zoran Đurović рече

Dok te Ivan ne zarazi nekim herezama... :))

Ма неее! :)

Он тврђаше да сви овде православно исповедамо, док није увидео да "неки мењају Вјерују". ;)

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Кратос рече

Mnoge stvari o kojima ovde raspravljamo su bile baš obrađivane ovom temom.Tako da Vedrane lezi lepo da ne padneš i osakatiš se...kad budeš čitao....:))Kraosto taliban i ava se slažu po nekim pitanjima...:D

Хоћу, али не могу сад.

Још ако почнем да вам васкрсавам тему (не по природи но по благодати :D) надрљали сте. 

Одох да вежбам РЕМ (рапид ај мувмент), ако ми се, док још будем у фази загревања за РЕМ, нешто јави, пренећу вам благу вест, да не будете лишени откровења. :smeh1:

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Vedran рече

Ма неее! :)

Он тврђаше да сви овде православно исповедамо, док није увидео да "неки мењају Вјерују". ;)

И док не усташе безбожно против синодског превода Вјерују!:))

Подели на овим сајтовима

Овај интервју препоручујем свима који воле науку, а пре свега они којима је незнање у сразмери са површном ароганцијом/агресијом у наступу-препознаће се сами.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, о.Горан рече

Овај интервју препоручујем свима који воле науку, а пре свега они којима је незнање у сразмери са површном ароганцијом/агресијом у наступу-препознаће се сами.

Ja sam video, ali ne shvatam koja je poenta. Da se evolucija nije desila? :)

Ovo što je pričao za drugi hromozom je u prilog evolucije...

Подели на овим сајтовима

Протећи ће још много хектолитара воде Јангцекјангом док ти схватиш поенту. Као и они који су се сами нашли у мојој последњој поруци ;)...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, о.Горан рече

Протећи ће још много хектолитара воде Јангцекјангом док ти схватиш поенту. Као и они који су се сами нашли у мојој последњој поруци ;)...

Možda zato što neki vidimo početak i kraj stvaranja kroz Sina.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Са особама које 1.)негују некултуру 2.)негују незнање 3.) сматрају се питанима иако то нису 4.) немају стила 5.) не желе да уче - немам шта да причам. Таквих има доста и углавном се први јаве као сада. Један одмах извлачи мисао из контекста иако је др Терзин врло јасан и конкретан само треба одслушати пажљиво шта све прича. Иначе, он је један од потписника петиције што можете видети на теми о др Рончевићу. Кад би поједини који су се одмах нашли у мом посту учили од паметнијег и школованијег од себе, мислим конкретно на овог доктора наука, мање би тровали неупућене. Незнање о овим темама је страшно, а оних који воле да се праве паметни имамо као што знамо у изобиљу. И по правилу највише галаме, што је неписан Марфијев закон.

Marfijev-zakon1.jpg

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, о.Горан рече

Кад би поједини који су се одмах нашли у мом посту учили од паметнијег и школованијег од себе, мислим конкретно на овог доктора наука, мање би тровали неупућене. Незнање о овим темама је страшно, а оних који воле да се праве паметни имамо као што знамо у изобиљу.

Oče da se ne lažemo, forum koji ste otvorili i bavi se ovom tematikom je umro veoma brzo kao stari adam u raju.

Poslednji post na tom formu je napisan 2012 godine eto toliko o tome što se tiče smirenja.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...