Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Управо сада, Vedran рече

Није тачно, што си имао прилику и уверити се. 

Jeste tačno, ali sad trenutno diskutujem sa Zoranom. Polako, doći ćeš i ti na red.

Подели на овим сајтовима

Gospod govori čoveku.....

Znam te i pre nego si postao...

Gospod govori Judi... evo sedi za trpezom izdajnik ....

Marko govori iz perspektive Isusa Hrista....

Vaistinu sedi za trpezom izdajnik i pre nego li je celivom izdao Hrista.

Marko govori Hristove reči Marko nema prava na Markovu perpektivu govoreći Hristove reči. Marko nema prava na perspektivu Judinu.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече

Dobro primljeno k znanju el to bilo ex katedra ili si možda pijan?

Ma jok javljam ti se iz eshatološke tačke,uspeh napokon da uspostavim konekciju sa eshatološkim sobom....:)) ali ne mogu sad dalje da ti pričam...ni Pavle nije bio tamo gde sam ja sada....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Сада може да се опјани, није пост!:))

Nego avo jedno laganica pitanje za tebe.Koja je razlika između stvorene i nestvorene prirode?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

Ma jok javljam ti se iz eshatološke tačke,uspeh napokon da uspostavim konekciju sa eshatološkim sobom....:)) ali ne mogu sad dalje da ti pričam...ni Pavle nije bio tamo gde sam ja sada....

Divno mi smo znali da postoji eshatološka realnost Hristos jeste u njoj nego mi nije jasno da je iko od nas tvrdio da sa sigurnošću zna da je u eshatološkoj realnosti osim tebe.

Hoćeš sutra da obavestiš patrijarha o tvojoj eshatološkoj realnosti?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ivan Marković рече

Jeste tačno, ali sad trenutno diskutujem sa Zoranom. Polako, doći ćeš i ti na red.

Ти баш имаш неку тенденцију контроле. Сад хоћеш да чекам док се теби ствари не посложе. Пре си хтео под звоно да ме ставиш, а пре тога си хтео да ја пишем оно што ти сматраш за важно. ....

;)

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

Kratos: Pomeni Gospode slugu tvog u Carstvu tvome.

Isus Hristos: Kako Kratose da pomenem kad mi ionako nećeš verovati, jer ti misliš da knjiga Života sa svim imenima nije ispisana završena i živa?

Kako nešto nezavršeno može biti živo?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече

Divno mi smo znali da postoji eshatološka realnost Hristos jeste u njoj nego mi nije jasno da je iko od nas tvrdio da sa sigurnošću zna da je u eshatološkoj realnosti osim tebe.

Hoćeš sutra da obavestiš patrijarha o tvojoj eshatološkoj realnosti?

Bože naravno,javiću i njemu da neće biti spašen jer šuruje sa Vučićem oko Hrama Svetoga Save....nije ni svestan svojega eshatološkog stanja..sva sreća pa ja Bog već sada po blagodati sam tu da mu javim na ,,vreme,,......jes da je puko na nadvremenskom nivou..al nema veze nek se muči još malo ovde u temporalnosti....nada umire poslednja...:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Vedran рече

Пре си хтео под звоно да ме ставиш,

Gde, citiraj? Ili se izvini zbog klevete.

пре 6 минута, Vedran рече

а пре тога си хтео да ја пишем оно што ти сматраш за важно. ....

Gde, citiraj? Hteo sam da upotrebiš isti kriterijum na sve učesnike u diskusiji.

пре 7 минута, Vedran рече

Сад хоћеш да чекам

Pa ne moraš. Svakao ću stići i tebi da odgovorim. Ja ne bežim od odgovora za razliku od nekih ovde. Samo je pitanje vremena.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ništa Judo onda nisam ja ni tvrdio da se Juda nije pričestio niti sam tvrdio ono što si ti halucinirao da sam tvrdio.

Ti si taj koji tvrdiš ja kad tvrdim to i celivam.

Ne razumem. Al iskreno. Šta sad ti govoriš, ja stvarno pojma nemam. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

Kratos: Pomeni Gospode slugu tvog u Carstvu tvome.

Isus Hristos: Kako Kratose da pomenem kad mi ionako nećeš verovati, jer ti misliš da knjiga Života sa svim imenima nije ispisana završena i živa?

Kako nešto nezavršeno može biti živo?

Ali vidiš paradoksa ja sam već pomenut,ja sam nadvremen,ja sam bog već po blagodati,pomenut već samim ovaploćenjem,i ne samo to čak i pre nego što sam nastao kao stvoreno biće,ja sam već tamo....Telo predpostoji meni i ja sam u njemu....ili sam već van njega..nije ni bitno....sudbina je mala beba za ono što vi ovde propovedate...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

Ali vidiš paradoksa ja sam već pomenut,ja sam nadvremen,ja sam bog već po blagodati,pomenut već samim ovaploćenjem,i ne samo to čak i pre nego što sam nastao kao stvoreno biće,ja sam već tamo....Telo predpostoji meni i ja sam u njemu....ili sam već van njega..nije ni bitno....sudbina je mala beba za ono što vi ovde propovedate...

Čuo si da te je Gospod pomenuo????

Ili nisi normalan ili piješ ili se šališ?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...