Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 13 минута, елТорнеро рече

Христос и не може бити безтелесни, Исусом је Христос Христос. Исус Христос нема потребе за интервенцијама у прошлом времену, Он не греши. Хвала оче, на лепим жељама, Бог ти дао среће и здравља!

Нисам разумео са којих темеља може бити сазван, по пророчанству, последњи лажни Васељенски Сабор, сада разумем. Тражи се нова непоновљива јерес, међутим ње нема, јер "нема ништа ново под Сунцем".

Да мало очукамо ове мозаике, шта велиш?

42-03-Creazione%20delle%20acque.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 3 минута, елТорнеро рече

Симболика је симболика, зар теби сликару да причам. Опрости, мало ми је тешко, и жао.

Па то је то. Оно што рекох Кратосу и Бокситу, Аврам је дао нацртаног вочића утварама да једу. Тако све долази на своје место.  

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Па то је то. Оно што рекох Кратосу и Бокситу, Аврам је дао нацртаног вочића утварама да једу. Тако све долази на своје место.  

Знамо да се Духовно чита и разуме Духом, другачије не може. Дуго сам мислио да је Давид чинио монструозне ствари, сада знам да сам грешио. Замисли " Кћери вавилонска, крвницо... благо ономе ко узме и разбије децу твоју о камен.", замисли када се то разуме по себи, и своме искуству, без Духа. Већина оних који истражују Писмо иду заобилазним путем, уздајући се у себе, јако мало њих се сети да замоли Духа, да му открије тајну. Зато долази до оваквих напорних и јалових расправа, које нам мир одузимају. Штета.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, елТорнеро рече

Зато долази до оваквих напорних и јалових расправа, које нам мир одузимају. Штета.

Ево, сада ћемо да умножимо пост на води па да нам се Бог по твојим молитвама смилује да нешто укапирамо... 

Само морам да ти честитам на издржљивости, како си успео да пишеш лицемерне коментаре данима. То је заиста плод "духа". 

Подели на овим сајтовима

Moram da se nesto malo nasalim, sta da radim. 0122_tuk

A, taj Hrist kod Avrama, jel siso' i posle se opet popeo, .....ili , recimo, da li moze i sad, nama, da sidje i da se ponovo popne, ....zasto da ne, kad je mogao i pre u staro vreme....:)

U svakom slucaju, da smo svi zivi i zdravi. :945729:

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Bokisd рече

Moram da se nesto malo nasalim, sta da radim. 0122_tuk

A, taj Hrist kod Avrama, jel siso' i posle se opet popeo, .....ili , recimo, da li moze i sad, nama, da sidje i da se ponovo popne, ....zasto da ne, kad je mogao i pre u staro vreme....:)

U svakom slucaju, da smo svi zivi i zdravi. :945729:

Čovek došla su mi deca bio sam 10 dana slobodan pa sam mogao da pišem puno.

Sada to neću više moći.

Samo da ti kažem, Bogočovek niti gde dolazi niti odlazi iz svoje Tvorevine.

To prosto nijemoguće niti da ode niti da uđe jer je sve vreme tvorevina nedeljivo kroz njega delo Njegove Ličnosti.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Čovek došla su mi deca bio sam 10 dana slobodan pa sam mogao da pišem puno.

Sada to neću više moći.

Samo da ti kažem, Bogočovek niti gde dolazi niti odlazi iz svoje Tvorevine.

To prosto nijemoguće niti da ode niti da uđe jer je sve vreme tvorevina nedeljivo kroz njega delo Njegove Ličnosti.

Dobro, njie bitno, da ne ulazimo u sustinske definicije , kako to Bog jeste i nedeljivo i nesliveno po prirodama u svojoj Licnosti.

Da proslavis u zdravlju i veselju predstojece praznike.

Подели на овим сајтовима

Занима ме једна ствар када сте већ код ове теме. Да ли је Мелхиседек цар Салимски био праобраз Христа кроз неку другу личност или пак Сам Христос?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Матусал рече

Занима ме једна ствар када сте већ код ове теме. Да ли је Мелхиседек цар Салимски био праобраз Христа кроз неку другу личност или пак Сам Христос?

Pa, kroz samog Melhisedeka, gde da trazis jos  licnosti....:)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Матусал рече

Старозаветне епифаније су преко Логоса; засигурно нису све преко Оваплоћеног Логоса као што тврдимо за јављање под Храстом. Морао бих да студирам ово питање, а можда неко већ зна нешто... 

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, Zoran Đurović рече

Само морам да ти честитам на издржљивости, како си успео да пишеш лицемерне коментаре данима. То је заиста плод "духа". 

Дугогодишња вежба, а природно сам упоран.:D

Бог ти дао среће и здравља!

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

нису све преко Оваплоћеног Логоса

Негде сам прочитао да је Мојсије када је улазио у светињу над светињама да разговара са Богом уствари разговарао са самим оваплоћеним Христом. Али нажолост не могу да се сетим где је то било, прошло је доста времена. Можда неко зна нешто о томе?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Матусал рече

Негде сам прочитао да је Мојсије када је улазио у светињу над светињама да разговара са Богом уствари разговарао са самим оваплоћеним Христом. Али нажолост не могу да се сетим где је то било, прошло је доста времена. Можда неко зна нешто о томе?

нажалост је не знам.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...