Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

Управо сада, Vedran рече

Значи имамо још један анђелски чин. Оно, херувими, серафими, престоли,....анђели И материјалци? Ови последњи су они који се "материјализују". 

Materijalizacija je sposobnost a ne posebna vrsta anđela....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

Programira coek.

биће опет GIGO 12:smeha:

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

Materijalizacija je sposobnost a ne posebna vrsta anđela....

Аха, мЛого се извињавам. А да ли је то способност свих анђелских чинова или само неких?

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

И ја сам једном. Ни петролеј, ни хиљаду отрова није помагало... Само нуларица. 

Удесио ми Бог да се смирим, мислио сам да су ваши намењене другима. Што су добра ствар за разна одвикавања, на пример од телевизије, немаш времена ни за шта друго, осим за њих. Препоручујем их свим зависницима од екрана.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vedran рече

Аха, мЛого се извињавам. А да ли је то способност свих анђелских чинова или само неких?

Svih.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Vedran рече

биће опет GIGO 12:smeha:

Biće opet kratak spoj u VSb-ovoj lobanji al pošto vidim da se i ti slažeš s njim i tebi ne gine kolaps sinapsi.:))

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Bokisd рече

Toliko o tvojoj nekoj smirenosti koju prezentujes na forumu  od prvog pojavljivanja. Ma,....nisi zasluzio ni komentar. 

То су се наше сујете завадиле, а волим те сада још више, јер сујета је моја, али није ја. Срећан ти празник, батице, Бог ти дао среће и здравља!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, елТорнеро рече

То су се наше сујете завадиле, а волим те сада још више, јер сујета је моја, али није ја. Срећан ти празник, батице, Бог ти дао среће и здравља!

Kako 'oces.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Кратос рече
пре 7 минута, Vedran рече

Svih.

А ово је учење Цркве или Кратоса?

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vedran рече

Отац Тадеј тврди да ђаволи немају тело па им га ми позајмљујемо, да би били видљиви нашим очима. А говори и да им није проблем да се материјализују. Ја му верујем.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, елТорнеро рече

А говори и да им није проблем да се материјализују. Ја му верујем.

Шта поразумева под материјализују? Да ли користи тај израз? И где то каже? (мада има свакаквих писанија која му се приписују састављаних од људи који нису могли ич да разумеју шта он прича, а камол и да правилно пренесу). Дај нешто конкретније. А пошто кажеш да му верујеш онда претпостављам да тачно знаш о чему прича и да ти неће бити проблем одговорити на ова три питања.

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Vedran рече

Pa Kratos je Crkva on je razumljiv, istinoljubiv i naprosto nepogrešiv i nezabludiv ispovedač Istine, to se najviše vidi u njegovoj velikoj borbi da smeni papu. :))

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Vedran рече

Шта поразумева под материјализују? Да ли користи тај израз? И где то каже?. Дај нешто конкретније. А пошто кажеш да му верујеш онда претпостављам да тачно знаш о чему прича и да ти неће бити проблем одговорити на ова три питања.

Имаш многа сведочанства отаца о материјализовању демона, лењост ми не допушта да их сва набрајам. Оци нису причали бајке; Лаврентије Черниговски:" Није то ћери мачка, то је ђаво.", Тадеј : " Стоји пред иконом да бих се поклонио њему, и кези се.", Клеопа: " Онда је та необична птица, пре него што је нестала, замахала крилима и растурила нам ватру."... ето, уморих се. Читао си и ти Оце, па тражи, и веруј. Одо да ијем зитина, па у цркву.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Антонија Великог и Серафима Саровског су тукли готово до смрти. Најјаче ми је оно код светога Јосифа Исихасте, где његово духовно чедо, усред дана, пошто чује ломљаву у старчевој келији, улази у њу и видећи шта је, са вриском пада у несвест. То уједно објашњава што нисмо сведоци таквих догађаја, преслаби, вероватно би померили памећу од ужаса. Да би их видели, по Оцима, потребно је прећи путем великих одрицања, до те висине благодати која чини отворену борбу, против видљивих ђавола, равноправном. То се дешава, опет по Оцима, пред прелазак у бестрашће, венац победе.

Зар је узалуд Мати Божија искала да их не види.?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...