Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 6 минута, cloudking рече

Inteligentni dizajn iskljucivo pociva na negiranju evolucije.

Атеистички дизајн искључиво почива на негирању Бога .;)

Evoluciju, s druge strane, zabole cose za inteligentni dizajn.

Богу, с друге стране срце плаче за атеистима .   

I to je ono najlepse u celoj logici :D

И то је оно заиста лепо  у целој причи .:D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 27 минута, grigorije22 рече

I bas u tom delu je pokazao da uopste ne razume o cemu govori. Konstantno prica o abiogenezi a ne o evoluciji. Za ostatak teksta usledice odgovor oca Zorana koji je doktorirao na temi Postanja.

Ма није ваљда.... 

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, cloudking рече

Inteligentni dizajn iskljucivo pociva na negiranju evolucije.

Evoluciju, s druge strane, zabole cose za inteligentni dizajn.

I to je ono najlepse u celoj logici :D

Еволуција је глупост и продавање магле. ИД је реакција на глупост која глуми памет.

И то је најлепше у целој причи хахаха

Подели на овим сајтовима

Мене искрено уопште не интересује шта пишу ови што верују у глупост. Њихово је право да верују у бајке наравно, само напред, сви смо ми некад веровали да постоје патуљци па тако можемо да верујемо и да су гмизавци пролетели лет-лет...

Углавном их игноришем, али добро, пошто им је интересантно нека пишу...

Подели на овим сајтовима

Да, без абионезе цела еволуциона прича за малу децу пада у воду. Додуше, то и јесте прича за малу децу, али је абиогенеза још смешнија прича за малу децу, има обрисе хумореске и то је оно што је најлепше хаха.

DarwinAltar.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, о.Горан рече

Мене искрено уопште не интересује шта пишу ови што верују у глупост.

Како знате, онда, да верују у глупост?

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, о.Горан рече

Мене искрено уопште не интересује шта пишу ови што верују у глупост.

Znamo da te ne interesuje... zato nikada ništa nisi ni naučio o teoriji evoluciji i zato nikada nećeš ni naučiti... zato i ne možeš da razgovaraš o tome, već jedino možeš da mantraš iste kreacionističke nebuloze u nedogled tj. spamuješ...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, о.Горан рече

Мене искрено уопште не интересује шта пишу ови што верују у глупост. Њихово је право да верују у бајке наравно, само напред, сви смо ми некад веровали да постоје патуљци па тако можемо да верујемо и да су гмизавци пролетели лет-лет...

A sad verujemo u Boga koga niko nikada nije video. :ani_biggrin: A kad ste vec pomenuli gmizavce lepo bi bilo da objasnite sta ce danasnjim pticama ugaseni geni za razvoj dinosauruske vilice? Ili zasto su se kokoskama pojavili reptilski zubi nakon deaktivacije ugasenih gena? Opsan ovaj GMO kukuruz. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, о.Горан рече

Да, без абионезе цела еволуциона прича за малу децу пада у воду. Додуше, то и јесте прича за малу децу, али је абиогенеза још смешнија прича за малу децу, има обрисе хумореске и то је оно што је најлепше хаха.

DarwinAltar.jpg

A ne cekaj stvarno... jel nikome od vas ne smeta cinjenica da se evolucionistima rugate tako sto ih predstavljate kao vernike?

Ovo na slici je vernik... cist... a vi ste u taj motiv ubacili evoluciju i sad je to kao smesno? :D Pa jeste smesno jer ova karikatura vredja vernike a ne "evolucioniste" :D:D:D 

Numete ni salu da napravite a kamoli smislenu argumentaciju :D:D:D 

• Волим 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, о.Горан рече

Еволуција је глупост и продавање магле. ИД је реакција на глупост која глуми памет.

И то је најлепше у целој причи хахаха

Da, sigurno je glupost ono sto podrzava 99% naucnika koji proizvode rezultate. Ali zato nije glupost kada se proizvodi gore pomenuta magla. Sto se tice ID, dovoljno se samo pogledati Bihija kako je prosao na Doverskom sudjenju pa da stave katanac na firmu.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, о.Горан рече

Ja lično ne verujem u TE osim na makroevolutivnom  nivou u nekom adapcionom smislu sposobnosti vrsta da se menjaju radi opstanka ali opet TE nudi neko naučno objašnjenje razvoja života,nudi neki mehanizam,prirodna selekcija,mutacija,genetički drift,kreacionizam realno ne nudi ništa,nikakav metod,mehanizam nastanka vrsta.Nego reče Bog.Ok.Kako?Bog je uzeo zemlju i izvajao čoveka od nje i došo duno mu u lice i eto nasta čovek?To teško da se može nazvati naukom.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Ја верујем у ТЕ, читала сам бајке у којима од једног пољубца жабац моментално постаје принц. ЕЈ...:ani_biggrin:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...