Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Zemlja snova...

...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 10.1.2019. at 18:37, obi-wan рече

Градња зида се представља као заштита од избеглица. А будући да никад није онако као је нам представљено то значи да ће зид бити за грађане САД.

Јер Трамп каже да ће до 2020 сви гражани имати Ид и да ће бити покривена вода, небо и копно. Значи ко нема ИД неће моћи никуда из САД. Ето какав се затвор прави за непослушне грашане, фема кампови ће тек доботи своју сврху, Ко не мисли да прими жиг ѕвери боље би било да напусти САД док је време

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Задње Време рече

Градња зида се представља као заштита од избеглица. А будући да никад није онако као је нам представљено то значи да ће зид бити за грађане САД.

Јер Трамп каже да ће до 2020 сви гражани имати Ид и да ће бити покривена вода, небо и копно. Значи ко нема ИД неће моћи никуда из САД. Ето какав се затвор прави за непослушне грашане, фема кампови ће тек доботи своју сврху, Ко не мисли да прими жиг ѕвери боље би било да напусти САД док је време

Naporan si bre, stvarno. Oladi malo sa glupiranjem.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, obi-wan рече

Naporan si bre, stvarno. Oladi malo sa glupiranjem.

Артикли попут овог јасно указују на једну заверу светских размера, све је намештено па и ово тумачење симболике бројева,намештени судогађаји да подржавају симболику бројева, За њих није проблем да изрежирају ствари попут 9.11. Ти мислиш да си паметан и да је ово шта ја радим глупост. шта ја мислим о таквима ко ти нећу да кажем, бићу толико пристојан.

Ако је све у овом артиклу истина треба упозорити људе

Ако је све лаж поново треба упозорити људе јер ко има интерес да направи превару оваквих размера?

Ајде дај ми своју логику да ме просветли и изведе на прави пут или ућути.

Подели на овим сајтовима

Mnoge države izgradiše zidove duž svojih granica i funkcionišu vrlo lepo.

Izrael je drastično povećao nacionalnu bezbednost izgradnjom zida.

Naivni ljudi otvorenog srca koji prave performanse kojima nastoje pokazati da je svet divno mesto gde vlada mir, razumevanje i tolerancija, koji nastoje pokazati da su svi ljudi sveta jedni drugima braća i sestre a da mediji samo spinuju kao bi držali ljude u strahu - često završe tragično.

Pomenimo ih i naučimo nešto iz njihovih primera. Neka njihova žrtva ne bude uzaludna.

Šalom.

Подели на овим сајтовима

On 15.1.2019. at 8:52, Задње Време рече

Јер Трамп каже да ће до 2020 сви гражани имати Ид и да ће бити покривена вода, небо и копно. Значи ко нема ИД неће моћи никуда из САД. 

Јел си ти свестан да у САД и данас свако лице преко 15 година има неку врсту идентификације, да је свако од рођена означем бројем социјалне сигурности (нешто као ЈМБГ код нас), а да су сателитима одавно покривени вода, небо, копно, приватне и јавне комнуникације, Интернет и све остало? Капираш да својим писањем на Интернету и поседовањем коммпјутера и моиблног телефона пристајеш да се одрекнеш доброг дела своје приватности и да свесно пристајеш на потенцијално шпијунирање (за случај да си неком занимљив, што вероватно није случај као ни са већином светске популације)?

У ком бре свету више ви заверолози живите?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, RYLAH рече

свету више ви заверолози живите

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Samo da skrenemo pažnju na jednu stvar dok još nije kasno.

Istina je da Iran/Persija nije započela rat u poslednjih 200 godina.

Ali to ne znači da SAD ne treba preventivno da ih carpet bombuje jer mas mediji kažu da Iran radi na oružju za masovno uništenje.

Demokratija na Bliskom Istoku je u opasnosti. Majčinski instikt kod Mother of All Bombs se budi.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, RYLAH рече

Јел си ти свестан да у САД и данас свако лице преко 15 година има неку врсту идентификације,

Prijatequ nisam ja reko da svi gra]ani SAD treba do 2020 da imaju ID. Tramp je izgleda glup pa ne zna da mu gra]ani vec imaju ID. 

Zar sve moram da ti prevodim.

Znam vikali su ljudi VUK VUK. Pa sad kad je vuk stvarno doso vise niko ne veruje.

Koliko sam razumeo ovg lika Znaci pokazuju da ce Izrael baciti atomsku na Damask do 4.2.2020.

Nije ni to predaleko sacekacemo da vidimo. A dotle malo suse malo poplave, vulkani zemljotresi i slicno.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Задње Време рече

Nije ni to predaleko sacekacemo da vidimo. A dotle malo suse malo poplave, vulkani zemljotresi i slicno.

Ух, добро је, препао си ме на тренутак, стварно сам мислио да си од бораца против Новог Свецког Поретка Мамона*.

Само си трол :))) 

*Скраћеница НСПМ - да ли је то случајно?!!! Има ли икога да не ради за њих, браћо?!!11

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...