Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 4 минута, Muramasa рече

Drugi amandman postoji od kada je postignuta nezavisnost, a školske pucnjave tek poslednjih tridesetak godina. Biće da je nešto drugo uzrok.

Пре 30 година успотављено је федерално министарство за образовање... Можда то има неке везе. :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Управо сада, Grizzly Adams рече

Пушке у школе доносе лудаци. Ми оћемо да бранимо децу.

Тиме што бисте донели још пушака у школу и били и ви лудаци? Или тиме што бисте пооштрили коме се и под којим условима продаје оружје, али да се ти закони спроводе? Јер ја разумем нечију жељу да има оружје за личну одбрану, али оно што постоји у Америкама је апсурд. 

Такође, Србија је друга у свету по броју оружја по глави становника, али код нас нема ових масовних упуцавања. И Швајцарци и Канађани воле оружје, а још безбеднији су него ми.

Биће да је ипак до нечег другог, системског.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, RYLAH рече

Тиме што бисте донели још пушака у школу и били и ви лудаци? Или тиме што бисте пооштрили коме се и под којим условима продаје оружје, али да се ти закони спроводе? Јер ја разумем нечију жељу да има оружје за личну одбрану, али оно што постоји у Америкама је апсурд. 

Такође, Србија је друга у свету по броју оружја по глави становника, али код нас нема ових масовних упуцавања. И Швајцарци и Канађани воле оружје, а још безбеднији су него ми.

Биће да је ипак до нечег другог, системског.

Апсурд је само ово што пишеш...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Branka62 рече

@Аурор , zaigrao si se - pričamo o pucnjavi u školama.:mahmah:

Решење је кратко и јасно - што је Трамп рекао па сте кренули сви да се чудите.

Омогућити људима у школама да бране децу. Крај приче.

Ко оће да машта о некаквом идеалном свету где нема зла и лудака, нека то ради на другом месту.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Muramasa рече

Која фирма запошљава тог 'guarda'? Ох, Ди Держава, најмилија. :))) 

Grandmother reports grandson for school shooting plot 

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, Аурор рече

Нисам добио доказ за то.

Dobio si dokaz upravo za to.

Цитат

Такав доказ не постоји, а нема ни логике.

Ako ćeš da gurneš glavu u dupe tako da ništa ne vidiš i ne čuješ osim onog što ti odgovara, ni jedan dokaz ne pomaže...

1 hour ago, Grizzly Adams рече

Фора је у томе да пример Аустралије нема никакве везе. Они су имали тај један "мас шутинг" и никад више.

See above.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Џуманџи рече

Која фирма запошљава тог 'guarda'? Ох, Ди Держава, најмилија. :))) 

Има милион приватних фирми за обезбеђење, немају никакве везе са државом.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Muramasa рече

Konkretno ovog, a po čemu ne bi mogao da bude neki privatno? Znam jednog lika koji radi kao čuvar sinagoge, inače rimokatolik, privatno angažovan.

Нисам видео да било ко спори да наоружано обезбеђење треба да чува школе, вртиће, универзитете и слична места високог ризика од упада разних психопата. Приватно или државно, небитно.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, GeniusAtWork рече

Нисам видео да било ко спори да наоружано обезбеђење треба да чува школе, вртиће, универзитете и слична места виског ризика од упада разних психопата. Приватно или државно, небитно.

Како не споре?

Па цела расправа је почела око Трампове изјаве да треба омогућити људима који тамо раде да бране децу.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Аурор рече

Три тачке...

Ma skroz je cool da ti imaš svoje male libertarijanske dogmice koje nikakav dokaz ne može da ugrozi, samo nemoj onda da se praviš kao da ozbiljno razgovaraš sa nekim tj. da mu tražiš dokaze na koje ćeš samo da odmahneš rukom i napišeš nešto što sa tim veze nema... to izuzetno smara...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...