Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 50 минута, Tumaralo. рече

Hej drugari, ja mislim da se meni nešto pokvario Google pretraživač.

Kada ukucam neke pojmove u google images, izlaze mi jako čudni rezultati. Rekao bih sasvim neodgovarajući unetim pojmovima.

Pokušajte i vi pa javite ovde da li je kod vas isto ili je samo do mene pa da pokušam da popravim. Ukucajte:

-European people art

-White couple

-American inventors

-White man and white woman

-Happy white american man

-Happy white american child

-Happy white american woman

-White woman with children

Hahaha.... aaaaa sad kapiram ono kad uzivate sto se druga strana nervira! :)

Ne sekiraj se iznedrice trziste neki drugi pretrazivac, prosto takav je zakon trzista...

• Радостан 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Фотографија корисника Fox News

Sad ne znam šta kaže statistika i dal je ovo tačno...

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, cloudking рече

Sta da cekam? Dok nadjes fotku migranata koji pokazuju srednji prst Rasmoru?

Да иронија буде већа, на слици су највероватније били Индијанци... Који су исказивали свој праведни староседелачки супериорни гнев према мигрантима који су им упропастили земљу...

• Волим 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Paradoksologija рече

Да иронија буде већа, на слици су највероватније били Индијанци... Који су исказивали свој праведни староседелачки супериорни гнев према мигрантима који су им упропастили земљу...

Al liče na meksicke migrante sto je auroru tada bilo i vise nego dovoljno, iako se sad pravi sav iznenagjen i uvregjen... :)

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Кратос рече

Фотографија корисника Fox News

Sad ne znam šta kaže statistika i dal je ovo tačno...

Verovatno jeste... NRA ima "samo" 5 miliona članova, Demokratska stranka 80 miliona... pri čemu se citat ne odnosi samo na članove Demokratske stranke... jedino što ne znam ko bi to mogao da izbroji i izmeri...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Аурор рече

Vi i vaši bulšit humanitarizam i "saosećanje"...

Čak su i komunisti prezirali infantilne levičare, najozbiljnije :)

Hmda... dakle jel ti sad jasno na sta mislim kad napisem da "vi" samo gledate dal neko lici na manjinu koja vam se ne svidja? Posto si malopre se sav iscudio ko da ne znas o cemu pricam i ko da ne znas da bi ste segregisali sve zivo samo da imate zakonsku priliu.

Ovaj tvoj glupi post u funkciji skretanja s teme tipa mladjoni, me ne zanima previse pa se ne bih ni osvrtao jer je previse emotivan za moj ukus. :*

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Кратос рече

treba da napravite jednu temu MEME WAR pa da se rokate memovima desničari vs levičari,feministi i antifeministi,trampovci i antitrampovci,ateisti vernici...nastaviti po želji...:D

Jel ti ja licim na kohonesfree desnicara koji ne sme jasno da kaze sta misli pa mora da se krije iza trosmislenih slicica? Daj molim te, ja sam ozbiljan covek. :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Hmda... dakle jel ti sad jasno na sta mislim kad napisem da "vi" samo gledate dal neko lici na manjinu koja vam se ne svidja?

(Ne)sviđanje ne igra nikakvu ulogu.

Vama je sve otprilike u ljubav/mržnja okviru, a ko se ne slaže sa nečim (najčešće nekakvo "saosećanje" preko države) je hladnog srca, da ne kažem zao, da ne kažem mrzi...

пре 1 минут, cloudking рече

ko da ne znas da bi ste segregisali sve zivo samo da imate zakonsku priliu

Opet... :)

Šta bismo još? 

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Аурор рече

(Ne)sviđanje ne igra nikakvu ulogu.

Vama je sve otprilike u ljubav/mržnja okviru, a ko se ne slaže sa nečim (najčešće nekakvo "saosećanje" preko države) je hladnog srca, da ne kažem zao, da ne kažem mrzi...

Opet... :)

Šta bismo još? 

Opet skreces s teme a ja nemam strpljenje ala Rylah i avocado da ti pamtim svaki idiotski post koji napises pa cu samo da te pitam: Sta li trabunjas sad leba ti, kakvo saosecanje kroz drzavu?

Jesi postavio fotku sa tamnoputim ljudima koji dizu srednjinorst Rasmoru? U kom kontekstu si postavio tu fotku?

Ajde malo muda oca mu poljubim, jednom u zivotu reci "jesam, postavio sam. Mrizm manjine jer su inferiorni, degenerisani i nebeli... a ovi lice na manjine i zato sam ih izhejtovao kao sto cu da hejtujem svakoga ko izgleda kao oni i podrzavacu one koji isto to rade"

Brate mili kakvi slabici... zato se vi tolko i palite na oruzije, snagu i testosteron... svako sanja ono sto mu fali...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Jesi postavio fotku sa tamnoputim ljudima koji dizu srednjinorst Rasmoru? U kom kontekstu si postavio tu fotku?

У контексту ”види им се илегалност у фаци”. 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Opet skreces s teme a ja nemam strpljenje ala Rylah i avocado da ti pamtim svaki idiotski post koji napises pa cu samo da te pitam: Sta li trabunjas sad leba ti, kakvo saosecanje kroz drzavu?

Ajde malo muda oca mu poljubim, jednom u zivotu reci "jesam, postavio sam. Mrizm manjine jer su inferiorni, degenerisani i nebeli... a ovi lice na manjine i zato sam ih izhejtovao kao sto cu da hejtujem svakoga ko izgleda kao oni i podrzavacu one koji isto to rade"

Brate mili kakvi slabici... zato se vi tolko i palite na oruzije, snagu i testosteron... svako sanja ono sto mu fali...

Jsjshxhd73whskcpc93u1baxpv0fu2bqkscncbdu  7e38382&@&'*"_/!,+¥38=&

(Isto ko da sam napis'o bilo šta drugo)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Аурор рече

Isto ko sto si i do sad pisao.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Аурор рече

Mozes da racunas da si uspesno pobego od svega sto ti je predoceno samo zato sto me mrzi da te vijam... ti ces samo da pises ono sto oces, sto da ti uopste pokazujem kako sam sebe unustavas argumentima, nema svrhe...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...