Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

1 hour ago, Аурор рече

Da... ali mimovima!

FB_IMG_1498916935527.jpg

FB_IMG_1498833289801.jpg

Debilan mim. Pre svga na ovom drugog mimu ne radi se ni o kakvoj drzavi. 

Te zemlje u kojima se oni secu slobodno su sve samo ne hriscanske. Prvi ces ti reci da su zaglibili u ljevicarstvo i otpali od tradicionalnih hriscanskih vrijednosti. One zemlje koje se nesto kao drze tradicije, recimo Slovacka i Madjarska ne zele da vide hidzab ni po koju cijenu i ti sam pripadas grupi koja bi takve ljude protjerala. No kada treba dijeliti ove sizofrene memove, onda su sve zemlje hriscanske. How yes no. Tradicionalno hriscanske zemlje nema, tamo gdje postoje obrisi tradicije kao recimo u Grckoj, tamo muslimani ne mogu dzamiju izgraditi kako Alah zapovjeda. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 10 минута, Ћириличар рече

Пуно тражиш бре :smeh1:

Па ево, ти кажеш да није наци, него крајњи десничар. Какве везе има крајња десница са "европском породицом"? Колико ми је познато, десничар би требало да прихвати свакога ко прихвата конзервативне вредности, без обзира на све остало. Ако неко качи меме на којима каже да се бори против "дегенерације" европском породицом (са све сликом расно чисте пуританске породице), ваљда би био ред да објасни шта то све значи. Мени заиста није јасна линија која раздваја алтрајт од белог супрематизма јер је у тој чорби свашта измешано. 

Подели на овим сајтовима

Мени није јасно ни зашто баш према alt-right треба практиковати appeasement, али никако нису нимало налик на нацисте.

• Волим 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Мени се чини да он човек те сличице ставља из зезања...

А било би можда добро што каже сењор Хуанито да батали сличице и лепо пише о својим уверењима. Јер се пуно слажемо око лепих ствари.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Мени се чини да он човек те сличице ставља из зезања...

А било би можда добро што каже сењор Хуанито да батали сличице и лепо пише о својим уверењима. Јер се пуно слажемо око лепих ствари.

Sličice su zezanje po sebi.

Zezanje kao način da se prikaže istina tj. Ne primećujem da su prekršile forumska pravila ni neko pravilo dobrog ukusa (namerno su edgy zbog političke korektnosti), ali ako vam smeta, neću da ih više kačim... Na kraju krajeva, mi smo ovde na temi. :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Аурор рече

Sličice su zezanje po sebi.

Zezanje kao način da se prikaže istina tj. Ne primećujem da su prekršile forumska pravila ni neko pravilo dobrog ukusa (namerno su edgy zbog političke korektnosti), ali ako vam smeta, neću da ih više kačim... Na kraju krajeva, mi smo ovde na temi. :)

Зашто је неевропска породица = дегенерација? Коју "истину" приказује та "сличица"?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

Nema veze sa rasama, ako na to misliš...

Poenta je u vrednostima koje (verovatno namerno) bivaju izopačivane (ako se ovako kaže).

Па с чиме има, леба ти? Зашто баш европска породица оличава те "вредности" и на који начин их изопачују неевропске? 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Па с чиме има, леба ти? Зашто баш европска породица оличава те "вредности" и на који начин их изопачују неевропске? 

Ne znam što si zapeo toliko za to, nisam spominjao, samo je stajao hešteg malim slovima na nekoj slici.

Pisalo je "Be brave, be traditional" ili tako nešto...

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juanito рече

Па ево, ти кажеш да није наци, него крајњи десничар. Какве везе има крајња десница са "европском породицом"? Колико ми је познато, десничар би требало да прихвати свакога ко прихвата конзервативне вредности, без обзира на све остало. Ако неко качи меме на којима каже да се бори против "дегенерације" европском породицом (са све сликом расно чисте пуританске породице), ваљда би био ред да објасни шта то све значи. Мени заиста није јасна линија која раздваја алтрајт од белог супрематизма јер је у тој чорби свашта измешано. 

Алтрајт јесте бијели идентитарни покрет. Оно што му фали да буде потпуни нацизам јесте антисемитизам само. Али и даље термин "алтрајт" многи прешироко користе, и на оне који јесу и на оне који нису. 

Разлика између крајњег десничара и нацисте јесте та да први цијени културу "нас" и "њих" и мисли да је "наша" култура супериорнија и да се дођоши морају асимиловати, а нациста то гледа кроз расу и за њега "црнчуга не може никад бити квалитетан".

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ћириличар рече

Разлика између крајњег десничара и нацисте јесте та да први цијени културу "нас" и "њих" и мисли да је "наша" култура супериорнија 

Tačno tako.

Jel ovo nešto kontroverzno? :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Аурор рече

Ne znam što si zapeo toliko za to, nisam spominjao, samo je stajao hešteg malim slovima na nekoj slici.

Pisalo je "Be brave, be traditional" ili tako nešto...

Јесте. А ти си написао "стоп дегенерацији". И те како ме занима зашто је све што није европска породица дегенерација. Какве се то "вредности" крију иза метафоре европске породице и какве је то "неевропске" вредности урушавају? Ја бих само да не будеш п**** и отворено кажеш све што имаш уместо да се кријеш иза сличица које овако и онако могу да се тумаче. Кажи, човече, шта ти смета, па да разговарамо као људи.

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Paradoksologija рече

Мени није јасно ни зашто баш према alt-right треба практиковати appeasement, али никако нису нимало налик на нацисте.

Feministi su slični nacistima po tome što bi zabranjivali one čija im se mišljenja ne dopadaju. Ja to ne bih hteo u suprotnom smeru npr.

FB_IMG_1499370008975.jpg

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...