Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

1 hour ago, Аурор рече

Pa onako... Mogao sam lako i tada biti tu.

Kad sam se dvoumio da li da idem ili ne zbog mogućeg terorističkog napada, ljudi su mi se smejali. :)

Могао сам и ја настрадати насред Сарајева због дозивања Милица, да се нашла нека наци будала у близини. 

Или да је пао метеор на мене.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Управо сада, Ћириличар рече

Могао сам и ја настрадати насред Сарајева због дозивања Милица, да се нашла нека наци будала у близини. 

А да не говоримо о масовним пуцњавама лудака широм САД који с дијагнозом могу да купе аутоматске пушке у пиљарницама...

Подели на овим сајтовима

Ili da si upao u portal i otišao u drugu dimenziju...

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juanito рече

А да не говоримо о масовним пуцњавама лудака широм САД који с дијагнозом могу да купе аутоматске пушке у пиљарницама...

Ти то хоћеш да укинеш Други амандман!?

Подели на овим сајтовима

Ти то хоћеш да укинеш Други амандман!?

Што је најгоре, нећу. Али је проблем чак и да се каже да исти (поред изворне, по мом мишљењу, позитивне функције) изазива и неке не баш тако фине споредне ефекте. Одма си комуњара...

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juanito рече

Што је најгоре, нећу. Али је проблем чак и да се каже да исти (поред изворне, по мом мишљењу, позитивне функције) изазива и неке не баш тако фине споредне ефекте. Одма си комуњара...

Комуњаро.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Аурор рече

Tad je bio napad tu, zamisli koje su šanse bile da negde (vremenski) oko njega budem baš u tom mestu. 

Баш у Сарајеву су више пута малтретирали Србе када би сконтали да су Срби. Замисли да је неко мене сконтао и још да је тај нека вехабијска будала.

Подели на овим сајтовима

Баш у Сарајеву су више пута малтретирали Србе када би сконтали да су Срби. Замисли да је неко мене сконтао и још да је тај нека вехабијска будала.

Ovaj je na glavnom šetalištu (tzv. "Engleska promenada", tu sam najviše bio) ubio 86 ljudi i povredio 434.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Аурор рече

Ovaj je na glavnom šetalištu (tzv. "Engleska promenada", tu sam najviše bio) ubio 86 ljudi i povredio 434.

Ови су на Башчаршији направили фрку ем око Нелета, ем око бајкера из Чачка, ем на Башчаршији је јака та раја из које је нека будалетина ломила крст аутом пар пута, ак оји је био постављен на српском дијелу.

Које су шансе да ме неки од њих сконта...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ћириличар рече

Ови су на Башчаршији направили фрку ем око Нелета, ем око бајкера из Чачка, ем на Башчаршији је јака та раја из које је нека будалетина ломила крст аутом пар пута, ак оји је био постављен на српском дијелу.

Које су шансе да ме неки од њих сконта...

#NotAllRajaSaBaščaršije !

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...