Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

@Господин Дареалис Тебра, довољно си урадио. Мислим да ти треба предах у позадини, ван линија фронта. Ово су већ симптоми ратног стреса. :D

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, -Владимир- рече

@Господин Дареалис Тебра, довољно си урадио. Мислим да ти треба предах у позадини, ван линија фронта. Ово су већ симптоми ратног стреса. :D

Ajde, malo cu da predahnem onda... ali morate vi da bacate mimove umesto mene. :)

Cover me!

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Господин Дареалис рече

Cover me!

Sledeci na listi je mr. Selfi severno od granice, hoce da se igra Klinton fondacije, fuj. Kakvu neverovatnu transformaciju je doneo Tramp, levica je pocela da pravi autogolove na svakom koraku. Dolazimo do momenta gde je dovoljno da otvore usta i vec je gotovo, autogo.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Господин Дареалис рече

:)

Брате, схваташ колки си педерлук поставио?

Начи, нигде мужевност, нигде идеали деснице и ришћанске вреднсоти, стављаш једног политичара испред девојке.

Стварно ти требса одмор од ове теме...

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, RYLAH рече

Брате, схваташ колки си педерлук поставио?

Начи, нигде мужевност, нигде идеали деснице и ришћанске вреднсоти, стављаш једног политичара испред девојке.

Стварно ти требса одмор од ове теме...

Rile,

Mislim da si ovim postom potvrdio da bas i nisi Prime Minister materijal kao Najdzel i alt-rajt saborci, a da si verovatno daleko i od sexiest human alive...

Poyy! ;)

Подели на овим сајтовима

Гос'н Даре се баш уживео. Тако ти риђег човека о'лади мало. Сачекај да видимо какав ће бити у пракси и на делу. Осим ако те не плаћају, то је онда друга ствар. Служба је служба. Или, што рече Шојић, радиш из убеђење? То је опаснија варијанта.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...