Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Случајно сам набасао на овај видео - значи, човек је неких 10-ак дана пре избора предвидео до у детаља оно што се дешавало на дан избора и после њих. И типује на ону варијанту да ће Трамп покушати да преко реп. странке обезбеди останак на власти. Недемократски потез свакако, али потпуно у складу са уставом САД.

Подели на овим сајтовима

Пошто мало-мало неки помену да је Трамп сексиста, швалерчина и сл а ја волим да погледам обе стране медаље...

Такође, воле да бирају између два зла мање...

У овом случају, као родитељ, немам никакву дилему.

Јурцање за женскињем је одувек (од Адама и плода дрвета познања добра и зла па до данас) долазило главе, ал' онако природно.

Педофилија - извините, молим, те тековине запада не желим у својој авлији. 

Да ли је дошло време да сваки хришћанин наликује Лоту? Брзо ћемо видети...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, GeniusAtWork рече

Случајно сам набасао на овај видео - значи, човек је неких 10-ак дана пре избора предвидео до у детаља оно што се дешавало на дан избора и после њих. И типује на ону варијанту да ће Трамп покушати да преко реп. странке обезбеди останак на власти. Недемократски потез свакако, али потпуно у складу са уставом САД.

Овај лик на ког си набасао је дибидус ментол. Видео сам пар његових излагања још кад је Трамп победио на прошлим изборима. Човек поседуе нереалну количину мржње која га онемогућава да сагледава објективно. Притом сваки његов јавни наступ је чиста пропаганда, те немој узимати ништа што каже за озбиљно. Трамп је победио и у складу са уставом и демократски и то ће се и показати у наредним недељама. Ко то не увиђа сад и жури да честита бајдену у минусу је са расуђивањем. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Вукашин рече

Има ли Трамп јаке доказе, или се глупира?

Наравно да има доказе, обиље истих можеш под условом да те ме мрзи да нађеш на интернету. То се пакује у правне форме и иде где треба а резултати ће се видети релативно ускоро. Званична Русија и Кина као ни многи други уосталом нису честитале бајдену на непостојећој победи. Паметном је то довољан индикатор стања ствари.. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, GeniusAtWork рече

Недемократски потез свакако, али потпуно у складу са уставом САД.

:ladan: :laugh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, sampaganini92 рече

Наравно да има доказе, обиље истих можеш под условом да те ме мрзи да нађеш на интернету. То се пакује у правне форме и иде где треба а резултати ће се видети релативно ускоро. Званична Русија и Кина као ни многи други уосталом нису честитале бајдену на непостојећој победи. Паметном је то довољан индикатор стања ствари.. 

Питање је колико ту има материјала да се обори цео изборни процес у неким државама. 

Или победник, или покојник, тј. са лудачком кошуљом негде у затвору.

Подели на овим сајтовима

Čujte ovog jadnika što govori BLM teroristima: "Theres my Biden sign, dont destroy anything, be peaceful".

BLM teroristi mu odgovaraju: "Asking for people to be peaceful is white supremacy!" :))

Lenjin je takve nazivao "korisni idioti".

Tako je srednja klasa u Rusiji bila protiv cara a za socijal-demokrate pa su ih boljševici svejedno poklali.

https://twitter.com/JoshLekach/status/1325485182929940480?s=20

Подели на овим сајтовима

"Every record has been destroyed or falsified, every book has been rewritten, every picture has been repainted, every statue and street building has been renamed, every date has been altered. And that process is continuing day by day and minute by minute. History has stopped. Nothing exists except the endless present in which the party is always right." ~ George Orwell

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Вукашин рече

Питање је колико ту има материјала да се обори цео изборни процес у неким државама. 

Или победник, или покојник, тј. са лудачком кошуљом негде у затвору.

vredi pokusati

neki votergejtic ili nesto slicno uvek moze da uzdrma nosu na kojoj sedi ankl Semov gazda

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Јанко рече

Пошто мало-мало неки помену да је Трамп сексиста, швалерчина и сл а ја волим да погледам обе стране медаље...

Такође, воле да бирају између два зла мање...

У овом случају, као родитељ, немам никакву дилему.

Јурцање за женскињем је одувек (од Адама и плода дрвета познања добра и зла па до данас) долазило главе, ал' онако природно.

Педофилија - извините, молим, те тековине запада не желим у својој авлији. 

Да ли је дошло време да сваки хришћанин наликује Лоту? Брзо ћемо видети...

bas tako

ja iskreno ne razumem ljude koji zazmure na Bajdenove explicitne (da ne pominjem te gadosti)

Tramp je bar covek od krvi i mesa

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, obi-wan рече

:ladan: :laugh1:

Није смешно. Многи не знају да САД заправо нису демократија, него уставна република. Устав гарантује личне слободе, а демократија је само начин избора представника. То двоје су ортогонални.  

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Није смешно. Многи не знају да САД заправо нису демократија, него уставна република. Устав гарантује личне слободе, а демократија је само начин избора представника. То двоје су ортогонални.  

interesantno

nisam znao

a ustav je naravno obavezujuci za sve drzave USA?

jel imaju pojedinacno neke svoje ustave ili samo zakone?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...