Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 9 минута, Justin Waters рече

Ne kontam drugu rečenicu. 

Da bih kupio nesto sto se placa u dolarima, ja prvo moram da prodam dinare za dolare. 
Ako dolar dobije inflaciju dinar jaca u odnosu na njega. 
Sto znaci da je taj proizvod koji zelim da kupim sada dolar a ne 90 centi.
Ali isto tako, mojh 100 dinara ne vrede vise 90 centi, nego jedan dolar. 

Znaci sto se mene tice, proizvod isto kosta.. sto dinara. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

WWW.ZEROHEDGE.COM

"This is evidence of ballot backdating, manufacturing or software tampering."

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ima preko 3000 komentara gore na ovom linku, neki od njih:

This is going to the Supreme Court where they will rule the election is invalid due to fraud or mistakes on a country wide scale. It will go one of two ways, either they will rule that all the unconstitutional mail in ballots will be removed and the states ordered to recount without them or they will simply rule the election is invalid due to mass voter fraud and at that point it will be sent to the congress and senate for a vote. 

This is where it gets good. The House/Congress votes on who the President will be. It has nothing to do with what party that has power. Every state gets one vote and 30 states are held by Republicans / 19 by Democrats. 

They have to vote down party lines, they have no choice due to the 12th Amendment of the Constitution and the Senate votes for the Vice President where a similar event will take place. This is The Law. This is why the Democrats are so mad at Nancy Pelosi. This will happen in January. The only way President Trump won't be president is if he concedes the election and that will never happen.

So stop watching the fake news and don't let your heart be troubled and live your life knowing this will all work out. Another fun fact is when they called Gore the President elect back in 2000 until the courts ruled against him and declared Bush the winner –– the two people that were part of that decision was none other than new Supreme Court Justices Brett Kavanaugh and Amy Coney Barrett. Why do you think the Democrats tried so hard to keep them from being confirmed. :)

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

@Justin Waters Moram da skrenem paznju na jednu pricu.... bila je ona diskusija gde si argumentovao o net neutralnosti kako ce da uspori internet itd.. ako je ukinu. 

Evo konacnih rezultata net neutralnosti i sta se zapravo desilo.. 

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, fsa рече

Nešto ispod 60% se štedi u dolarima

https://data.imf.org/?sk=E6A5F467-C14B-4AA8-9F6D-5A09EC4E62A4

25.png

26.png

Штеде у свим валутама имају резвер како ја видим. И еуро и долар итд. 

Оно што ће да се деси ако амери превише штампају људи ће кренути да продају доларе. 

Није то баш тако лако и једноставно манипулисати. 

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Justin Waters рече
WWW.ZEROHEDGE.COM

"This is evidence of ballot backdating, manufacturing or software tampering."

Мени као лаику је ово до сада најубедљивији доказ да се нешто нерегуларно дешавало. Видећемо да ли ће друга страна да понуди неко објашњење за ово.

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, haveaniceday рече

Штеде у свим валутама имају резвер како ја видим. И еуро и долар итд. 

Оно што ће да се деси ако амери превише штампају људи ће кренути да продају доларе. 

Није то баш тако лако и једноставно манипулисати. 

To sa prodajom dolara povezi odmah sa ponudom i potraznjom i promenom vrednosti usled ponude i potraznje. kada bi svi krenuli da prodaju dolara ostali bi praznih saka jer bi dolaru pala vrednost.

DSolar je medjunarodno prihvacena valuta i ima ulogu u svetu kao dinar u srbiji. ne moze ga se niko "odreci", neophodan je

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, haveaniceday рече

Da bih kupio nesto sto se placa u dolarima, ja prvo moram da prodam dinare za dolare. 
Ako dolar dobije inflaciju dinar jaca u odnosu na njega. 
Sto znaci da je taj proizvod koji zelim da kupim sada dolar a ne 90 centi.

Ti nikada ne placas sa dinarima. To sto ti "mislis" da placas dinarima kafu koju kupis u supermarketu je tvoja zabluda.Ta kafa je placena dolarima Brazilu a ti dolari su dobijeni prodajom srpskih proizvoda Nemcima takodje za dolare. 

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, GeniusAtWork рече

Мени као лаику је ово до сада најубедљивији доказ да се нешто нерегуларно дешавало. Видећемо да ли ће друга страна да понуди неко објашњење за ово.

Ja nisam baš najsigurniji šta je pisac hteo da kaže, jer ono kako sam razumeo mi deluje mnogo glupo...

Razumeo sam da je sve one vremenske trenutke u izveštavanju (plave tačke na grafikonu) gde se odnos nije promenio nekako proglasio za mail-in ballots i onda na osnovu toga zaključio da je odnos u mail-in ballots bio jednak.

Pa onda na osnovu toga zaključio da je svuda gde nije jednak (na jedinim mestima gde imamo podatke o mail-in ballots) zapravo proizvod prevare.

Drugim rečima, ako podrazumevaš da su glasovi poštom svuda bili podjednaki za oba kandidata, onda je sigurno došlo do prevare tamo gde nisu podjednaki... samo nisam siguran šta će mu grafikoni za takvu tautologiju...

Sad mi molim te objasni šta sam loše razumeo... jer baš ne kapiram...

• Свиђа ми се 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Avocado рече

Sad mi molim te objasni šta sam loše razumeo... jer baš ne kapiram...

Мислиш да ово није тачно

Цитат

What appears to be happening is that points on the straight line are actually mail in votes.

и да зато цела конструкција коју гради на основу тога није тачна?

Не знам, можда. Морао бих да нађем негде неку потврду/деманти овога од некога ко се разуме шта је тачно шта на графику.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, GeniusAtWork рече

Мислиш да ово није тачно

и да зато цела конструкција коју гради на основу тога није тачна?

Ne znam da li je tačno ili netačno.... samo ne vidim uopšte kako je došao do tog zaključka osim ako ne polazi od prethodne pretpostavke da su glasovi jednaki... što mi se čini da radi već iz sledeće dve rečenice... ali onda se ceo argument svodi na tautologiju...

Nije mi jasno ni kako iz izveštavanja o svim glasovima može ikako da izvuče zaključak da se pojedini izveštaji odnose samo na mail-in glasove...

Takođe, kako može da dobije istu crvenu liniju za države gde je rezultat bio 51:49% i države gde je jedan kandidat dobio 65% glasova? Ako dobro razumem, on crvene linije povlači ignorišući "outliers"... što mi deluje da se svodi na "ako izuzmemo rezultate gde je jedan ili drugi kandidat dobio 80%, 70% ili 60% glasova, onda su u većini slučajeva oba kandidata dobila po 50%"... no shit Sherlock... doduše, stvarno se ne razumem u statistiku, pa ako neko može da razjasni...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...