Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 34 минута, Juanito рече

Значи глума и представа? :)

Dobro, da ne ken*am i ja, nije sve gluma i predstava (bilo bi neposteno da tako pristupam raspravama), ne lazem ja nista sto pisem, samo je nacin tj pristup nastimovan na podjebavanciju :)

Evo na primer ovaj post:

Пре сат времена, cloudking рече

Eo...imam i ja krunski dokaz o desnicarsko maga trampovskom nasilju. 

Maga tenkre udario lika jer je ovaj pustao pesmu koja mu se ne svidja. 

I ako ga je udario. Sta on ima da se setka tu sa svojom muzikom i slobodom govora umesto da lepo nauci da u desnicarenju postoji samo podela na podobno i nepodobno... Kake slobode izrazavanja i govora kake slicke materine :)

NIKADA ne bih neki ovakav jutjub video koristo bilo za kakav politicki argument. Ali ovde se bas lepo uklapa kao protiv teg slicnim glupostima koje mladja postavlja kao "krunske dokaze" a i manir pisanja je klasicna pasivna agresija posoljena parodijom. Meni je npr takav pristup zabavan, ali desnicaru ovakve stvari prolaze ispod radara  i ne vidi ti on nista od tih stilskih figura, samo vidi poziv na tastaturni rat. A takav se poziv ne odbija :)

Tastatatura! :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Avocado рече

Ma nebitna je Kenoša... dodao sam (možda nisi video) da ja to ne bi stavio na tu listu... ne zato što je samoodbrana (jer po svemu sudeći nije), nego zato što nije terorizam... usamljeni čin mentola bez nekog političkog cilja... i možda na listi ima još par komada takvih... ali većina nije... El Paso nije... 23 čoveka... levičarima ovim tempom treba još 23 godine da se izjednače sa desničarskim skorom za 2019. godinu... a ti nastavi da me ubeđuješ (i sebe) da Amerika ima problem sa levičarskim terorizmom... :)

Bitna je kenosa, jer oni sve i svasta guraju i right wing terrorism a mnog otoga ignorisu iz left wing terrorism. 

Цитат

El Paso nije... 23 čoveka... levičarima ovim tempom treba još 23 godine da se izjednače sa desničarskim skorom za 2019. godinu... a ti nastavi da me ubeđuješ (i sebe) da Amerika ima problem sa levičarskim terorizmom...

I cekaj, na osnovu cega ti mislis da su ostali brojevi vise manje tacni? Bukvalno ne samo sto uvecavaju i svasta trpaju u desnicarski, nego i umanjuju levicarski. 

Naravno da amerika ima problem sa levicarskim terorizmom... pogledaj sva ona paljenja u protestima BLMa i antife. Sta je to ako ne levicarski terorizam? Kada masa ide pali, rusi, pljacka.. kada ubiju ljude.... u tim delima.. sta je to? Individualni incidenty? Fiery and murdery but mostly peaceful? 

Ima prvenstveno drustveni i kulturni problem sa time da zmuri na levicarski terorizam (isto kao i ti )... a oni zmure do te mere da ni ne priznaju da antifa kao organizacija uopste postoji... ti si makar hvala bogu svestan da postoje samo nisi svestan koliko su opasni ni u srbiji .. valjda zato sto su ti mediji uvek reportovali kada su skinsi prekidali izlozbe ali nikada nisu reportovali kako su marksisti blokirali filozofski i maltretirali studente.... 

Al ja znam te studente koje su maltretirali i znam da se to desilo bez obzira sto N1 nije napravio clanak "ekstremna levica ne dozvoljava studentiam da udju na fakultet" 

taj drustveni i kulturni problem downplaying ekstremne levice imate svi vi.. onako kolektivno. I zato je levicarski terorizam mnogo opasniji od desnicarskog. 

Подели на овим сајтовима

Anyway, breaking news... Bidenov sin izgleda jeste koristio svog oca da bi dobio posao u ukrajni.... na stranu sto su mu isplivale one slike gde se drogira i gde je razvaljen kao zmaj... ja to i ne zameram puno... ali je sada vise-manje sigurno da je Biden sredio da se otpusti javni tuzioc iz ukrajne koji je istrazivao kompaniju za koju je Biden Hunter radio... 

bukcvalno je sluzio kao medijator izmedju njegovog oca i ukrainske naftne kompanije, gde su vrsili uzasnu korupciju..... 

i posle neko hoce da me ubedi da je tramp gori(veci lazov) od ovih ljudi jer laze za gluposti i da su mediji objektivni.... ovo su bre ozbiljna krivicna dela... 

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, haveaniceday рече

Anyway, breaking news... Bidenov sin izgleda jeste koristio svog oca da bi dobio posao u ukrajni.... na stranu sto su mu isplivale one slike gde se drogira i gde je razvaljen kao zmaj... ja to i ne zameram puno... ali je sada vise-manje sigurno da je Biden sredio da se otpusti javni tuzioc iz ukrajne koji je istrazivao kompaniju za koju je Biden Hunter radio... 

bukcvalno je sluzio kao medijator izmedju njegovog oca i ukrainske naftne kompanije, gde su vrsili uzasnu korupciju..... 

i posle neko hoce da me ubedi da je tramp gori(veci lazov) od ovih ljudi jer laze za gluposti i da su mediji objektivni.... ovo su bre ozbiljna krivicna dela... 

NYPOST.COM

Both Twitter and Facebook took extraordinary censorship measures against The Post on Wednesday over its exposés about Hunter Biden’s emails — with Twitter baselessly charging that

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, haveaniceday рече

Sve je ok, izgleda da nije hteo dobije posao  nego je hteo da mu ukrajinci pomognu da pobedi na izborima, dakle, sve je ok, nema prestupa... :D :D 

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, cloudking рече

Sve je ok, izgleda da nije hteo dobije posao  nego je hteo da mu ukrajinci pomognu da pobedi na izborima, dakle, sve je ok, nema prestupa... :D :D 

Napisao je gore da te je bloknuo, tako da ne vidi da ga citiraš, osim ako ga znatiželja ne tjera da otvori ono "Da li ipak želite da prikažete objavu korisnika...". :D

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Justin Waters рече

Napisao je gore da te je bloknuo, tako da ne vidi da ga citiraš, osim ako ga znatiželja ne tjera da otvori ono "Da li ipak želite da prikažete objavu korisnika...". :D

Vidi, vidi :)

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Juanito рече

NYPOST.COM

Both Twitter and Facebook took extraordinary censorship measures against The Post on Wednesday over its exposés about Hunter Biden’s emails — with Twitter baselessly charging that

Imagine my shock... evo vec su odlucili da je conpsiracy theory..... nema potrebe da se proverava science is sattled... 

jeste da je hunter biden u vreme kada je njegov tata bio VP dobio posao u naftnoj kompaniji bez ikakvog iskustva u tom poslu, jeste da ni ne govori jezik te zemlje, jeste da je njegov tata smenio tuzioca koji je istrazivao tu kompaniju... nothing to see here people  its just right wing conspiracy ?

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Justin Waters рече

Ne tera me, al kad ga vi citirate vidim. A evo i da mu odgovorim.

Trump je istrazivan 4 godine. Svi redom mediji su brujali o tome, po ceo bozji dan. Na kraju nisu nasli apsolutno nista osim da su neki saradnici trampa pocinili neke prekrsaje i krivicna dela nevezana za trampa i rusiju. Sve je vodjeno bez ikavih indikacija da je uopste istina. Nisi imao nikakav materijalni dokaz. Nisi imao nista. Pored toga si imao na kvarno snimljene izjave novinara CNN-a kako oni to furaju jer im donosi klikove kod njihove publike, bez obzira sto znaju da vrlo verovatno nije tacno. Cuveni "nothing burger".

Sa druge strane, biden je smenio tuzioca koji je istrazivao firmu u kojoj se zaposlio nejgov sin. Po defaultu sumnjivo ponasanje. Sada su izasli emailovi gde izmedju bidenovog sina i vlasnika te firme o zakazivanju sastanaka izmedju pod predsednika amerike i vlasnika firme cijeg je tuzioca smenio taj isti podpredsednik. Ne samo sto mediji ne prenose to, vec i konstatno napadaju desnicare kako je to neka zavera. 

I ako si slucajno u dilemi sto si blokiran.. eto zato. Zato sto zmuris na ocigledno licemerje. Jer si neposten i nefer. Zato sam ti i rekao da si baraba sto konstatno dokazujes. Al ne moras vise, uverio si me - efikasno. Da nisi baraba priznao bi jasan medijski i drustveni bias protiv trampa - ali ne mozes, jer bi to dovelo u sumnju kompletno tvoje gledanje na desnicare kao lazove i izmisljace zavera i na levicare kao iskrene likove koji su uglavnom ok osim nekih ekstremistickih debila. Zapravo rusi se cela kompletna naracija o trampu kao opasnom lazovu... i krece naracija o medijskoj korupciji i satanizaciji desnciara i trampa, kao i medijskoj korupciji i zastiti levicara i demokrata (bidena u ovom slucaju). 

Zato si druze, blokiran i zato je sa tobom zavrseno. 

Подели на овим сајтовима

све је просто кога жуља српство подржава Џ.Бајдена

WWW.POLITIKA.RS

ПРИШТИНА - Лидер Покрета Самоопредељење и бивши косовски премијер Аљбин Курти позвао је данас Албанце у САД да на предстојећим председничким изборима гласају за...

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

On 16.10.2020. at 14:30, mario beloti рече

све је просто кога жуља српство подржава Џ.Бајдена

WWW.POLITIKA.RS

ПРИШТИНА - Лидер Покрета Самоопредељење и бивши косовски премијер Аљбин Курти позвао је данас Албанце у САД да на предстојећим председничким изборима гласају за...

I ja pocinjem da se cudim kako bilo koji Srbin moze da podrzava Joe Bidena ili Sandersa, ljude koji su bukvalno glasali da im amerika baca bombe nad glavom i da ujedno mrze trampa jer je lazov, eto "beskrupulozna seljacina"...

ta seljacina i aprtija iza njega je makar glasala protv toga da vam bacaju bombe nad galvom budaletine izmanipulisane... 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...