Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 3 минута, cloudking рече

Njihova stvar. Sta sada oces? Neku vojnu intervenciju pa da im uvedemo nekog diktatora da im sredi to tamo?

Jedini razlog sto ti nista ne smeta "ne tako strasni diktator" i sto bi (GARANTUJEM) bi ospreman da izgovoris recenicu "ne tako strasan komunizam" jeste taj sto ti to trenutno odgovara u tom Tramp/Hilari narativu...

Jeste brate... ja inace nemam istoriju protivljenja intervencionizmu ... samo sada kada je tramp protiv intervencionizma ja sam protiv toga... nije da trabunjam o tome vec godinama i da sam podrzavao i dalje podrzavam Rona i Randa paula koji godinama trabunjaju protiv toga.. 

Stvarno se razvedes od realnosti kao da od juce pricas sa mnom.... kad sam pobogu covece ja podrzavao bilo koji intervencionizam bilo gde!? 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Управо сада, cloudking рече

Oces da kazes "pametnome dosta" ....

Izvini, ali izbegavam te "vidi se" i "svima je jasno" argumente

Pa mozes da ih izbegavas i tako mozes da demantujes bilo koji argument o drustvu... bukvalno sve drustvene nauke da bacis u vodu... posto ne postoji neka cvrsta marterija koju moze da izmerimo, niti energija niti bilo sta koja je uzrokovala da onaj lik puca u 2 pandura i da se okupe BLM ispred bolnice gde ta dva pandura leze i deru se "jedva cekamo da umrete".....

Mozes da pricas da to nema veze sa narativom koji BLM i demokrate sire .... ja ne mogu da ti dokazem da je to povezano, moram da se oslonim na tvoje kogitnive sposobnosti da povezes ta dva.... instrumente za merenje toga nemamo.. niti postoje.. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, haveaniceday рече

Pa mozes da ih izbegavas i tako mozes da demantujes bilo koji argument o drustvu... bukvalno sve drustvene nauke da bacis u vodu... posto ne postoji neka cvrsta marterija koju moze da izmerimo, niti energija niti bilo sta koja je uzrokovala da onaj lik puca u 2 pandura i da se okupe BLM ispred bolnice gde ta dva pandura leze i deru se "jedva cekamo da umrete".....

Mozes da pricas da to nema veze sa narativom koji BLM i demokrate sire .... ja ne mogu da ti dokazem da je to povezano, moram da se oslonim na tvoje kogitnive sposobnosti da povezes ta dva.... instrumente za merenje toga nemamo.. niti postoje.. 

Mozes i ti da pricas da porast rasizma i diskrimiiniacije  u USA nema veze s time sto su izbrali rasistu za predsednika, ja ne mogu da ti dokazem da je to povezano

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Mozes i ti da pricas da porast rasizma i diskrimiiniacije  u USA nema veze s time sto su izbrali rasistu za predsednika, ja ne mogu da ti dokazem da je to povezano

Ne postoji porast nikakvih diskriminacija u usa.. i to je jos jedna neistina koju sire mediji.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, haveaniceday рече

Ne postoji porast nikakvih diskriminacija u usa.. i to je jos jedna neistina koju sire mediji.

Kao sto ne postoji ni povecana agresija prema policajcima inspirisana BLMom...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, haveaniceday рече

To nije diskriminacija, to je nasilje radiklane marksisticke grupe.... 

Moguce... a moguce i da mediji lazu. Ako je verovati tebi onda je verovatnije da mediji lazu...

Подели на овим сајтовима

Moguce... a moguce i da mediji lazu. Ako je verovati tebi onda je verovatnije da mediji lazu...

Mediji lazu ne znam sta je problem. Pogledas lazove sa foksa, pogledas lazove sa CNN.. vidis sta je ko precutao, sta je ko slagao, a sta je rekao istinu.. i onda doneses svoj zakljucak. Nema sta da verujes meni... 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, haveaniceday рече

Mediji lazu ne znam sta je problem. Pogledas lazove sa foksa, pogledas lazove sa CNN.. vidis sta je ko precutao, sta je ko slagao, a sta je rekao istinu.. i onda doneses svoj zakljucak. Nema sta da verujes meni... 

FOX je uvreda za zdrav razum... kao Studio B da gledas ili u najboljem slucaju PINK info...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, cloudking рече

FOX je uvreda za zdrav razum... kao Studio B da gledas ili u najboljem slucaju PINK info...

Odlicno odradjen posao ... stvarno svaka im cast.. ubede te da je FOX uvreda za zdrav razum (a oni nisu) time sto uhvate kulturno bitna pitanja za tebe i stanu na tvoju stranu (religija, evolucija) i onda kada dodju neka pitanja koja nemaju veze sa time.. ti slusas samo jednu stranu i jednu eho sobu - umesto da poslusas obe i mislis svojom glavom.

Automatski imas izgradjenu predrasudu prema jednima koju nemas prema drugima..... ne znam kako ne razumes da to utice na tvoje dobro rasudjivanje i da ti stvara bias.... 

Mislim pazi, naljutice se mnogi liberalni drugari na tebe ako pocnes to da radis jer ces polako da uvidjas njihove biase i neistine... pricace ti da si "zastranio" i da si postao 
"obozavalac".... tribalizam je opasna stvar, a jos je opasnija kada ljudi u plemenu misle da nisu u plemenu... 

To je iskustvo svih onih bivsih demokrata koji sada glasaju za trampa.... koje sam ti slao i slao.. a mogu i jos da ti posaljem... :) Ako nekada resis da istrazujes tu stranu #walkAway im je hashtag.. imas youtube, twitter... pa gledaj. 

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, haveaniceday рече

Jok izneo je desetak lazi i u svakom videu to iznese, al me bas briga sta ces ti da verujes i ne pada mi na pamet da ti dokumentujem sve njegove lazi jer imam pametnija posla. Ako tebe ne zanima da li je John Oliver lazov, nije moj problem. Svoj pogled na svet krivis.. ja sam digao ruke od bilo kakve dublje diskusije sa tobom, posto ne moze da ubacimo novinarski bias u racunicu uopste. 

Mene zanima da li je on lažov... iako se ne pouzdam nikada u informacije dobijene od komičara... generalno sve informacije koje su mi bitne volim da proverim, ali posebno kod komičara tačnost obično nije ključna stvar...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, haveaniceday рече

ovaj Tramp sve sto treba da uradi da pobedi na izborima jeste da kaci klipove Joe Bidena...nece da ga izvuce cinjenica da svi mediji sa izuzetkom foksa mnogo vise kritikuju i napadaju trampa nego njega... 

Cekaj!

BIden je koristio teleprompter... a onda...

NIJE HTEO DA ODGOVORI KAD SU GA PITALI ZA TO!!!!!

Kakav lazov... kakava moralna gnjida... kakav hohstapler... i OVO da nam vodi ameriku?!!!

KAko sam bio slep... gde je taj walkaway?

#krupnelazi, #svejelaz, #tramplazenajmanje

Подели на овим сајтовима

@haveaniceday ti mora da me zajebavas? :)

OVO ti je laganje? :D PReko ovoga ne mozes da predjes? Ovo zameras demokratama? Trampove lazu su sitne a ovo ti je od znacaja?

Slusaj, ako vam je sakrivanje teleprometra nagora stvar koju ste uspeli da iskopate Bajdenu, onda je Bajden upravo dobio folowera :D

PA ti ne da si bias, nego si itata i mama biasa :D 

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, haveaniceday рече

ubede te da je FOX uvreda za zdrav razum (a oni nisu)

Nema razloga da me potcenjujes. Ja ne pratim americke medije tako da nije morao iko da me ubedi. Normalna sam osoba prosecne inteligencije sa dovoljno pameti tako da mi nije bio nikakav problem da sam zakljucim na osnovu onoga sto sam SAM video na Foxu.

Jel treba da gledas pink 24h 365 dana u godini da bi shvatio da su lazovi? Ne brate, dovoljno ti je deseet minuta bilo koje info emisije, ako i toliko uspes da odgeldas a da se ne ispovracas... isto ko za fox

пре 55 минута, haveaniceday рече

tribalizam je opasna stvar, a jos je opasnija kada ljudi u plemenu misle da nisu u plemenu... 

ti se odrekao libertarijanzima zarad ljubavi prema Trampu i gutas ovu njegovu medijsku masineriju koja je inace napravljena za budale pa mi nije jasno kako uspevaju i tebe da ufate.... batali da mene svrstavas medj tribaliste...

пре 57 минута, haveaniceday рече

To je iskustvo svih onih bivsih demokrata koji sada glasaju za trampa.... koje sam ti slao i slao.. a mogu i jos da ti posaljem...

Pfff imas i iskustva trampovaca koji su postali demokrate, samo sto ja njihova iskutva ne korstim u propagandi jer se propagandom ne bavim.... Jedan sto davi jućub klipovima je dovoljan za ceo forum :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...