Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 5 минута, Avocado рече

Razumem... ali da li bi bilo pravedno utvrditi da YT ne sme više da menja svoja pravila i ne sme da odredi šta može/ne može da se prikazuje na YT?

Наравно да не, ал овде полазим од оног што си управо написао, да закони нису философски и логички системи, него практични. Мислим да у овом конкретном случају раде нешто што ми изгледа јако мутно, јер им се може. Обично постоје одређени рокови за промене. На пример, Apple је престао да прави професионалну апликацију за фотографе. И онда је годину дана пре званичног гашења то најавио, па су онда објавили алат да се све фотографије увезу у (до тада) конкурентски производ. А чак и након званичног гашења, та апликација се још увек може отворити и дан данас. Јутјуб се понаша бахато. ”Овај видео садржи нешто што је непримерено за децу и зато је уклоњен.” Проценио алгоритам, па се ти жали, а за то време губиш стотине или хиљаде евра, а живиш у Босни где је то неколико плата. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 9 минута, Muramasa рече

Samo što gaženje mog aksioma (principa neagresije i individualnog prava) otvara neke mnogo opasne presedane, jer kad se jednom krene sa relativizacijom prava koja bi trebalo da su neotuđiva, vrlo brzo se dolazi do totalitarnog sistema.

Veoma dugo se u većini zemalja ne primenjuje tvoj aksiom i nismo (još uvek) stigli do totalitarnih sistema... a nećemo ni stići ako bude razuma...

пре 9 минута, Muramasa рече

SJW-ovi su već počeli da histerišu zbog onih koji zaobilaze trandže (ili po bilo kom drugom osnovu) na dating aplikacijama. Ako nisi dovoljno visoko rangiran u oppression hijerarhiji, cela ona consent priča pada u vodu i ne bi me čudilo da uskoro krenu tužbe.

Mene bi izuzetno čudilo da neko uspe sa takvom tužbom... a budale će uvek histerisati oko nečega... ne bih tome pridavao naročitu pažnju...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Muramasa рече

Samo što gaženje mog aksioma (principa neagresije i individualnog prava) otvara neke mnogo opasne presedane, jer kad se jednom krene sa relativizacijom prava koja bi trebalo da su neotuđiva, vrlo brzo se dolazi do totalitarnog sistema.

SJW-ovi su već počeli da histerišu zbog onih koji zaobilaze trandže (ili po bilo kom drugom osnovu) na dating aplikacijama. Ako nisi dovoljno visoko rangiran u oppression hijerarhiji, cela ona consent priča pada u vodu i ne bi me čudilo da uskoro krenu tužbe.

3sb9DTg.jpg

Ako tebi treba da se objasnjava da budala ima svuda... onda jbg...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Наравно да не, ал овде полазим од оног што си управо написао, да закони нису философски и логички системи, него практични. Мислим да у овом конкретном случају раде нешто што ми изгледа јако мутно, јер им се може. Обично постоје одређени рокови за промене. На пример, Apple је престао да прави професионалну апликацију за фотографе. И онда је годину дана пре званичног гашења то најавио, па су онда објавили алат да се све фотографије увезу у (до тада) конкурентски производ. А чак и након званичног гашења, та апликација се још увек може отворити и дан данас. Јутјуб се понаша бахато. ”Овај видео садржи нешто што је непримерено за децу и зато је уклоњен.” Проценио алгоритам, па се ти жали, а за то време губиш стотине или хиљаде евра, а живиш у Босни где је то неколико плата. 

Slažem se sve... samo ne znam kako bih zakonski sprečio takvu vrstu bahatosti... najveći problem je zapravo to što su ljudi postali izrazito biased i što će dobar deo na levoj strani pozdraviti i podržati YT u ovome... jer "cilj opravdava sredstva" i zato što je "dobro" kad naše pleme ukrade susednom plemenu stoku, a "zlo" je kad oni ukradu stoku nama.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Muramasa рече

I pre njega je bio papa koji je kakio protiv samostrela, bio je i jedan što je bio protiv baruta. Ništa novo.

Mene licno ne zanima mnogo nego kontam da medju ganerima ima najvise tvrdih hriscana, pa ono... primecujem samo...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Muramasa рече

Amerikanci su uglavnom protestanti, tako da ne fermaju papino bulažnjenje.

... nego te ideje zasnivaju direktno na učenju Isusa i apostola o pravu na nošenje oružja, drugom amandmanu na Ustav SAD i minimalnoj državi.

Kao što Isus reče: "Blaženi su oni koji nose oružje, jer će naslediti svet" i "Caru carevo, ali libertarijancima pravo na oružje"...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Muramasa рече

Nisam hrišćanin, tako da nije moje da se natucam sa tom kontradikcijom. :)

Moji svetonazori su apsolutno saglasni sa posedovanjem privatne flote svemirskih razarača sa rezervama antimaterijskih bombi.

Samo nikako da mi objasnis svoj stav prema toma da tvoj komsija ima u svom posedu malu nukleranu bombu domace radinosti...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Muramasa рече

Istu igračku kao njegovu.

i ne vidis nista lose da svi imamo po jednu malu nuklearku kuci?

Kako ces da sprecis da se ne poubijamo svi?

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, cloudking рече

i ne vidis nista lose da svi imamo po jednu malu nuklearku kuci?

Kako ces da sprecis da se ne poubijamo svi?

То би тржиште спречило. Јер кад сваком даш нуклеарну бомбу, па и психопати, то ће да га натера да буде одговоран, јер зна да ако он није одговоран према другима, ни други неће да буду одговорни према њему.

Нема везе што је психо, тржиште ће то да реши.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

Ako pogledaš moj gornji post koji je inicirao celu "recreational nuke" priču, videćeš da je u space-age kontekstu.
Ja razumem da si ti etatista i pravnik, ali još uvek ne razumem kako misliš da donosiš i sprovodiš zakone na nekoliko svetlosnih godina od tebe. Ni fiktivni Vader nije mogao, ali može srpski pravnik.

Нисам знао да се ради о свемирском добу. Нисам испратио тај део теме.

Мада и у Ратовима Звезда није баш свима дозвољено да носе оружје. Одузимају им чак и светлосне сабље. И фиктивни Вејдер је спроводио те анти-оружје законе.

И сад ја тазумем да си анархиста коме ниједан закон не може да долија, ал ако се стално позиваш на Сите, они тек имају милијарду правила које треба следити, па не знам колко су упутни за ову причу.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

То је бесмислена расправа. Никад никоме није пало на памет да прави нуклеарно оружје осим државама. За приватника је то потпуно бескорисно и неупотребљиво за било шта.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Grizzly Adams рече

То је бесмислена расправа. Никад никоме није пало на памет да прави нуклеарно оружје осим државама. За приватника је то потпуно бескорисно и неупотребљиво за било шта.

pa ono jes... medju gun ownerima nema paljevina... to sve odgovorni i savesni ljudi koji oruzje kupuju ne zato sto se pale, nego iskljucivo radi zastite  ;)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

pa ono jes... medju gun ownerima nema paljevina... to sve odgovorni i savesni ljudi koji oruzje kupuju ne zato sto se pale, nego iskljucivo radi zastite  ;)

Имаш потпуно погрешну слику ствари, што је можда разумљиво. Нису то клинци који су први пут у животу узели пушку у руке па су нешто "напаљени". То су огромном већином људи који су одрасли уз оружје, родитељи су их учили одговорности и озбиљности, њима оружје није ништа необично да би се "палили" ко ми којима је то ново. Њима је то ко теби рекет за тенис. Ништа посебно.

Легални власници оружја су веома одговорни, као група изузетно поштују закон и најмање га крше. Не мој утисак, него неке статистике које сам видео негде. ФБИ или слично.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...