Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 2 часа, Млађони рече

Tacno je  ali ti ne pratis/ne poznajes americku politiku.
Uradio je ono sto je do njega, ne moze on da radi stvari koje su ovlascenja kongresa i senata. 

Naravno, ti bi voleo da je to tako, jer kao i svi drugi srbi patis od kompleksa vodje, pa ocekujes i u americi da ljudi cene to sto je neko diktatorski vodja koji kaze nesto i dekretom uradi.

Dakle tramp je uradio sve sto je trebalo sa njegove strane, ostalo je na kongresu i  senatu i zao mi je sto ti ne shvatas da nisu svi sistemi diktatorski kao nas pa da ocekujes od ljudi ono sto im nije u ovlascenjima. 

Haha pa cekaj malo... 

Ako mu prodju kod kongresa ti predlozi reci cemo TRAMP JE TO URADIO! a ako mu ne prodju reci cemo "Jbg Tramp je predlozio, oni sto nisu usvojili" :D:D:D 

Salu na stranu , sve se svodi na to da Tramp ipak nista nije uradio... ti stalno doasdjujes o nekakvim rezultatima a tih rezultata nema ni u najavi... tj ima ih samo u najavi jer su "predlozeni"... pa evo i ja tebe predlazem za nobelovu nagradu, eto. Jel nisam car sto sam te predlozio? Mislim, oni neka odluce da li ce da prihvate moju forumsku inicijativu ali sto se mene tice ja sam uradio sve sto sam mogao i sto je  u mojoj moci ;)

пре 2 часа, Млађони рече

- podneo je zahtev za ukidanje obama kera

i kako mu do sada ide taj plan? Na koje rezultate mozes da nam ukazes? Jel u predizbornoj kampanji rekao "ja cu da probam iz sve snage da predlazem besomucno da se skine obamaker, potrudicu se majke mi moje Svetlane" ili je ipak rekao nesto drugo?

пре 2 часа, Млађони рече

- Odlicno se poneo u odnosu sa ovim novim katastrofama

kao seljober najveci.

пре 2 часа, Млађони рече

Postavio je ameriku objektivnije na sceni geopolitike, i jasno rekao problematicnim zemljama ono sto obama pre njega 8 godina nije smeo da kaze

Mislis diplomatske vestine su mu na nivou trogodisnjeg deteta? Dobro ajde... ne deteta, bubuljicavog neshvacenog agresivnog tinejdzdera...

пре 2 часа, Млађони рече

Podrzava americkog radnika nize klase time so hoce da ga zastiti od nepravedne konkurencije u vidu ILEGALNIH migranata. 

Ima li radnik neku vajdu od te podrske ili je radnik ipak ocekivao neke konkretnije poduhvate?

пре 2 часа, Млађони рече

Sada se radi i na tome da se oladi malo i medicacare i svi ostali socijalizmi.

a, radi se na tome... ok, nek se radi... al kad zavrsi sa radom nek pokaze sta je uradio pa ces TEK ONDA imati osnovu sa koje mozes da pricas "Tramp je MNOGO uradio"... al ajd nek uradi bar jednu stvar, da imaju americka deca o cemu da pisu na pismenim zadacima za 10 godina...

znaci, sve kod Trampa je  u fazonu ili "radi se na tome" ili "nije do njega do babu je" i ti i tvoji pajtasi i pored toga mlatite po forumu kako je Tramp mnoooogo uradio i kako je on najboji predsednik ikad?

za smejanje burazeru...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 3 часа, Млађони рече

sto se tice toga da ne mogu da imam pojma o tome kakvi su Portorikanci i Iranci - pa ne znam mozda sam glup ali ja verujem da je dosta da pogledamo kakvu vlast ti ljudi odobravaju - da zakljucimo kakvi su ti ljudi.

Nemoj po tome da sudis leba ti... jesi video kakvu vlast imaju ameri? da se smrznes... U trampovoj administraciji se vise ne zan  ni ko pije ni ko placa a kad ih slusas legitimno se pitas koje veci moron...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Аурор рече

Džaba, banovan je.

PRAVDA ZA MLAĐONIJA!!!

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Tramp se popravlja... samo je rekao da je izašla sjajna knjiga... nije pride i lagao da je neku knjigu pročitao... ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...