Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 58 минута, Avocado рече

Opet će da bude predsednik, sigurno... Bilo da je to dobro ili loše.

Degenerisana levica ne može da se sastavi sa mozgom, ni sa samom sobom. Čak mislim da će da izgube i 2024.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 31 минута, GeniusAtWork рече

Bregzitovski vrli novi slobodni svet hapsi ljude!? Ma ajde, nema šanse...

Nego, ne kapiram "Eto, jel smo vam govorili šta će se desiti ako se ne ukinu licence za medije?" argument baš najbolje. Zar ti i ostali libertarijanci ne podržavate Trampa, kako sad ispada loše kad on traži da se oduzmu licence onima čije vesti mu se ne sviđaju?

Bregzitovci hapse ljude koji na fejsbuku pisu lose stvari o islamu i muslimanima. 

Ne kapiras? Pa prosto, kada das vlast i moc drzavi da naprimer kontrolise medije i da hapsi zbog "govora mrznje" da daje i ukida licence dobices to da politicari to koriste za sebe. 

Tramp ili bilo ko drugi. 

Da su ovi vasi counter part liberali skupili kohones i glasali za Gary Jhosona ili za Randa Paula ili pre toga za Rona Paula danas ne bi imali Trampa. 

Medjutim.. vama je nepojmljivo da podrzite nekog ko ne misli da puteve mora da gradi drzava. 

tako i ovde po forumu prozivaju naprimer radulovica... zbog neke bajke o utaji poreza... pa nam vlada vucic. I to nam tvrdo vlada, a pojedinima je i dajle vise stalo do toga da pljuju po radulovicu, o vucicu ni da pisnu. 

Razmisli o tome.... ;)

ovo je sukob kultura.... tramp je samo alat u tom sukobu, lik je totalno bezopasan, a vi ste se svi primili ko baba na penziju da ga prozivate.. evo dobacio neke papire nekim ljudima - ovamo skacu ko da je odradio neki zlocin protiv covecnosti... jednostavno vam je ovo lekcija od libertarijanaca, ne samo mene, to je rezon mnogih libertarijanaca sa zapada sa kojima imam kontakta...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Млађони рече

Sama ideja licence za medije je gazenje prvog admadmana. Onog trenutka kada je drzava krenula da daje licence ko moze da bude medij ko ne moze je pogazila prvi admaman. 

Nije jer je jako vazno koji su propisi za dobijanje licence? Sta ako u propisima pise da ti za licencu medija treba da imas dva mokra cvora po spratu i higijensku ispravnost pristorija ;) :P

пре 3 часа, Млађони рече

Da ti je stalo do slobode govora, do sada bi trubio o recimo britnskoj i nemackoj vladi koja hapsi ljude zbog islamofobije ili zbog saradnje nemacke i fejsbuk koji dostavlja nemackoj vladi podatke o tome ko sta pise, ili o saradnji googla sa raznoraznim organizacijama da namesta rezultate pretrazivanja ili o fejsbukovoj cenzuri konzervativnih vesti. 

A to su pretpostavljam sve mirni fini porodicni ljudi a ne nacisti koji pozivaju na linc?

Obrni okreni, vase se price uvek nekako slucajno zavrse na pravdanju jadnih postenih rasista nad kojima se vrsi nepravda...

пре 3 часа, Млађони рече

Kada se dogovorimo da je sloboda govora vazan princip, onda ja iti moze da pricamo i kada tramp to radi, ali ako pricamo i kada drugi to rade, pa i oni koje ti volis. Dotle - ne mozemo. 

Cim posteno priznas sebi neke stvari. Do tad- nece da bidne.

пре 3 часа, Млађони рече

To sto bi tramp radio je posledica toga sto su tvoji istomisljenice uveli to da drzava kontrolise ko sme a ko ne sme da kontrolise medij. Dakle to sto bi tramp zatvorio medijske kuce nije ok, ali jos vise nije ok sto uopste bilo ko u drzavi ima tu mogucnost.

Tramp. Nije. Drzava. ponavljaj u sebi koliko je god neophodno. Znaci moji su istoisjlenici uveli da drzava kontrolise medije? Ok znaci drzava kontrolise medije... pa kako onda Tramp moze ikoga da zatvara? Jel on drzava? Mozda car... jbm li ga...Jel USA monrahija? Mozda diktatura? Evo nisam pametan...

пре 3 часа, Млађони рече

Ali ne ocekujem od tebe puno da povezes vezu izmedju politike i morala, gde se drzimo principa da svako ima pravo na slobodu govora te je sama ideja bilo kakve kontrole medija(davanje licenci) suprotna tom principu.

...al kad vec postoji, sta ima veze da se i vi malo ne ogrebete o tu ideju kontrole medija, a? Postena politicka ideologija, nema sta... Ko je jos video da libertarijanci moraju bas, bas strogo da se drze svojih principa... mrdne se malo tu i tamo, boze moj, zivi smo ljudi ;)

пре 3 часа, Млађони рече

A dok god se ti zalazes za to da drzava ima licence nad medijima, zabole me za tvoju kritiku trampovih postupaka

U zivotu nisam reko nista slicno... to li te auror opet nesto laze?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Млађони рече

Evo tog strasnog bacanja tolet papira.. covek im dao par rolni ako sto im je dobacio to @cloudking komentarise kao nesot strasno i nehumano...
ljudi se smeju i zajebavaju i uzimaju od njega..

Ali ocigledno neki moraju i ovakve benigne postupke da satanizuju ko da su nesto strasno

Prosto kada se odgleda ovaj snimak.. i procita se ono sto ti pises o ovom snimku.. zapitaju se ljudi... sta li si ti prso pa toliko mrzis tog trampa... covek bukvalno nista lose ne radi na ovom snimku.. i dal je moguce.... da uopste neko komentarise to kao nesto bitno.... i kao nesto strasno.... :)) 

Ti kazes da ga valda portorika ne voli.

Ja ti pokazem da ga ne vole.

Ti odma okreces pricu na desetu stranu u nadi da cu da zaboravim da si OPET slagao.

Dakle, nije tacno to sto si rekao.

E sad, kad smo to resili, mogu i da ti odgovorim na ostatak posta iako je napisan kao cista diverzija

пре 3 часа, Млађони рече

Evo tog strasnog bacanja tolet papira.. covek im dao par rolni ako sto im je dobacio to @cloudking komentarise kao nesot strasno i nehumano...
ljudi se smeju i zajebavaju i uzimaju od njega..

Da strasno je... ne samo nehumano nego i libertarijanski licimurno... ne das ljudima finansijsku pomoc na koju imaju pravo jer si seljak, al si zato heroj sto sad imaju cime da brisu dupe... bravo za politicara stoleca.

Foliras se kao si mnogo kul sto im bacas guzobris umesto da se vratis u kabinet  i smislis program za pomoc tim ljudima koji trenutno nemaju pijacu vodu... al da se ne lazemo, koga briga dal imaju da piju i jedu ljudi koji ne izgledaju kao Ameri? Nit su beli nit su kulturno superiorni... Samo ime zvuci nekako bljak... portoriko... fuj... ko da su iz latinske amerike bozemeprosti.

пре 3 часа, Млађони рече

Prosto kada se odgleda ovaj snimak.. i procita se ono sto ti pises o ovom snimku.. zapitaju se ljudi... sta li si ti prso pa toliko mrzis tog trampa... covek bukvalno nista lose ne radi na ovom snimku.. i dal je moguce.... da uopste neko komentarise to kao nesto bitno.... i kao nesto strasno....

Ne znam sta se desi mladom coveku pa upadne  u ovakvo crnilo... u stvari znam... ima jedna stvar zajednicka i za tebe i za aurora... khm hhm... :D:D:D 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Млађони рече

Opet ti kazem. Da se ti drzis tog principa, ja bih i pricao sa tobom.. ali ti se ne drzis vec si se setio principa kad je tramp u pitanju... dok je sva ta sr*nja radio Barak Obama bolelo te je uvo.

Obama je  pisao odmereno i kulturno. Diplomatski i kalkulisano. Ne secam se da je planirao da zatvara medije zato sto su pisali lose o njemu...

A ako neces da mediji pisu lose o trampu onda kazi trampu da ne radi lose stvari. Meni je vec tragikomedija da svi po nalogu skacete da se bijete za trampa ia da prizvete "fake news" zato sto su PRENELI NESTO STO JE TRAMP REKO... jbt!!! Aj da izmisle, aj da nesto muljaju, lazu i podmecu... ne bre, tramp kaze neku bljuvotinu, mediji PUSTE VIDEO SNIMAK trampa kako to izgovara a vi ko papadaći poripate da se derete "FAKE NEEEEEEEEEWWWSSSSS!!!! Pa daj molim te, nije ni za smejanje vise, majke mi...

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Juanito рече

Смрадина...

tbIgdo6.jpg

FAKE NEEEEEEEEWWWWWWWSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!

A sto ne pricas malo o dobrim stvarima koje radi? Zasto samo pominjes sta pise na tviteru? Pogledaj ekonomiju, sta nam tu pises nevazne stvari o unesrecenim ljudima koje je tramp ostavio na cedilu, to su nebitne gluposti sa tvitera...

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, cloudking рече

A sto ne pricas malo o dobrim stvarima koje radi? Zasto samo pominjes sta pise na tviteru? Pogledaj ekonomiju, sta nam tu pises nevazne stvari o unesrecenim ljudima koje je tramp ostavio na cedilu, to su nebitne gluposti sa tvitera...

Pa koga je ostavio na cedilu o cemu ti pricas? 
Nadam se da si svestan da je portoriko takodje dobio lovu.. samo je njihov gradolnacelnik kukao kako mu nije "dovoljno" 

Osim sto ti pune glavu sta je ko kome od njih dvojice rekao, bolje im posalji mail pitaj ih koliko je para i pomoci portoriko dobio. 

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, cloudking рече

Obama je  pisao odmereno i kulturno. Diplomatski i kalkulisano. Ne secam se da je planirao da zatvara medije zato sto su pisali lose o njemu...

Naravno da se ne secas, jer nikad nisi ni znao. Neces kod Bila Mahera i Dzon olivera da cujes o glupostima koje je radio obama, oni rade za njega. 

Kad si ti cuo Dzona olivera da kritikuje obamu za nesto? Jel si cuo bilo koga od njih da kaze za demokrate ili obamu (posebno ) nekad nesto lose? 

Pa ti razmisli.. pametnom coveku bi to bio alarm.. al tebi vidim nije... 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Млађони рече

Naravno da se ne secas, jer nikad nisi ni znao. Neces kod Bila Mahera i Dzon olivera da cujes o glupostima koje je radio obama, oni rade za njega. 

Kad si ti cuo Dzona olivera da kritikuje obamu za nesto? Jel si cuo bilo koga od njih da kaze za demokrate ili obamu (posebno ) nekad nesto lose? 

Pa ti razmisli.. pametnom coveku bi to bio alarm.. al tebi vidim nije... 

Umesto ovog odgovora samo je trebalo da mi das neki link da vidim... 

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, cloudking рече

Ti odma okreces pricu na desetu stranu u nadi da cu da zaboravim da si OPET slagao.

Dakle, nije tacno to sto si rekao.

E sad, kad smo to resili, mogu i da ti odgovorim na ostatak posta iako je napisan kao cista diverzija

Da strasno je... ne samo nehumano nego i libertarijanski licimurno... ne das ljudima finansijsku pomoc na koju imaju pravo jer si seljak, al si zato heroj sto sad imaju cime da brisu dupe... bravo za politicara stoleca.

Ne znam sta se desi mladom coveku pa upadne  u ovakvo crnilo... u stvari znam... ima jedna stvar zajednicka i za tebe i za aurora... khm hhm... :D:D:D 

Lose kopiranje drugih forumasa. St je sledece i ti ces da prekines da pricas sa mnom jer "diskusija sa mnom nije moguca" i izuzetno sam drzak i bezobrazan? 
:) 

Foliras se kao si mnogo kul sto im bacas guzobris umesto da se vratis u kabinet  i smislis program za pomoc tim ljudima koji trenutno nemaju pijacu vodu...

Kad covek nista ne zna o instituciji predsednika amerike njegova ovlascenja i mogucnosti.. Ajd da ti objasnim ovako, cisto da te informisem jer ce ispadnes glup sa nekim ko te ne zna.... 

Predsednik amerike je Comander and "Chief" upravnik vojske i predsednik SAVEZA DRZAVA. Amerika je unija 52 razlicite drzave, nesto ko evropska unija samo drzava i ima par grana vlasti. Predsednika, Kongres, Senat i Vrhovni sud. Svaka od tih vlasti kontrolise jednu drugu, i uglavnom se bave federalnim zakonima i pitanjima. KAtastrofa u nekoj drzavi  nije nesto gde predsenik smislja neki "program pomoci drzavi" i idiotski je to ocekivati od njega jer to nije njegovo ovlascenje. 

Eto ti ukratko. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Umesto ovog odgovora samo je trebalo da mi das neki link da vidim... 

Minimum sam ostavio dva klipa koja su detaljno opisivala sta je sve obama radio i kako su fake news cutali. 
Takodje sam ostavljao klipove kako fake news manipulisu mnogim vestima, par i vezanih za trampa. 
Nisi ih gledao, zalio si se, kukao si da mnogo ostavljamo klipove, eto nemas ti vremena to da gledas.

Znas li koliko me briga dal ce ti da vidis ili neces? Ja ovde ne pisem za tebe, nego za "publiku" koja cita. Cisto da imaju informacije. Svi zainteresovani su sigurno videli i dobili sve sto su hteli. 

Forum je medij masovne komunikacije. 

Подели на овим сајтовима

@cloudking 

Jel si svestan sta si napisao?
Ja kazem da ga ne vole.Ti potvrdis da ga ne vole.

I ja sam slagao jer sam rekao da ga ne vole sto si ti potvrdio? 

Malo si se zbunio.....

Подели на овим сајтовима

Never gets old, najsladje mi je kada mu kaze 'mene ce istorija da upamti kao predsednika" proso mi je srce puno sto je ovaj bully, fake fini tip, mezimac medija i politicke korektnosti morao da preda belu kucu trampu kog je ovako kvarno ponizavao. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...