Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 11 минута, GeniusAtWork рече

Шта ће Израелу нуклеарно оружје ако неће да га употреби и да њим прети? Никада нису јавно признали да га имају, али је јавна тајна да имају бар пар десетина оперативних нуклеарних бојевих глава.

Ko da mi argumentujes da slobodan milosevic treba da ima nuklearne bombe. Nije mi jasno kako mozete da budete tako iracionalni da mislite da vlast gora nego miloseviceva treba da ima nuklearno oruzije.

Ja stvaron nisam opremeljen da racionalno odgovara na takve nebulozne argumente. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 15 минута, cloudking рече

U srbiji ministar kupi stan od 200.000e i kaze da mu pare dala tetka iz kanade, a on ih uneo u zemlju 9000e po 9000e... a narod cuti kao zaliven... koja bi budala zivela u takvoj zemlji?

I pazi.. sto je najgore cak nisni ni u pravu. Srbi ne cute, srbi se stalno bune. Srbi su prosli put kada je bila vlast bolja od iranske izasli na ulice i zapalili skupstinu, samo zato sto je hapsio politicke protivnike i ubijao ih ilegalno.

Zamisli tek sta bi srbi uradili da je krenuo da ubija ljude LEGALNO? 

U srbiji ministar kupi stan... malo opljacka para
U iranu ministar odrzava u zivotu zakon koji ubija ljude jer su homoeksualci.

Al su ti poredjenja.... prosto ste resili da napustite racionalna poredjenja stvari odavno... vidim ja 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Млађони рече

prosto ste resili da napustite racionalna poredjenja stvari odavno

Ti si rijesio da ne odgovaras na pitanja. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Млађони рече

U iranu ministar odrzava u zivotu zakon koji ubija ljude jer su homoeksualci.

Mozda ubijaju greh a ne gresnika :D:D:D 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Justin Waters рече

Ti si rijesio da ne odgovaras na pitanja. 

Jesam zato sto su pitanja postala besmislena.

kada pitanja krenu da budu da poredim izrael i iran, ja se jednostavno iskljucim jer ocigledno sagovorniku nije stalo do objektivnosti, sta ja ima da trazim tu?
Rekosmo sta smo imali koja je svrha da nastavljamo diskusiju? 

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Млађони рече

Al su ti poredjenja.... prosto ste resili da napustite racionalna poredjenja stvari odavno... vidim ja 

U pravu si bzvz su mi poredjenja... daj sad da vidimo gde je Iran pretio USA ratom i odakle ta ideja da ce prave bombu.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

U pravu si bzvz su mi poredjenja... daj sad da vidimo gde je Iran pretio USA ratom i odakle ta ideja da ce prave bombu.

Apsolutno necu na ovo da ti odgovorim. Idi na google pa pretrazi o iranskom nuklearnom programu.
Stvarno mi je postalo dosadno da dokazujem takve gluposti.... 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Млађони рече

Apsolutno necu na ovo da ti odgovorim. Idi na google pa pretrazi o iranskom

Ovo se drugacije zove:"ne mogu da ti odgovorim, jer ne znam, a zapravo se pravim da znam". 

• Волим 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Млађони рече

Ko da mi argumentujes da slobodan milosevic treba da ima nuklearne bombe. Nije mi jasno kako mozete da budete tako iracionalni da mislite da vlast gora nego miloseviceva treba da ima nuklearno oruzije.

Ja stvaron nisam opremeljen da racionalno odgovara na takve nebulozne argumente. 

Јок, питао сам те ако је једини циљ поседовања нукл. оружја употреба истог или претња употребом (твоје речи), зашто Израел има нукл. оружје? Нити прете било коме, нити ће га употребити. Чак и покушавају да сакрију да га имају. И у чему је тачно иранска власт гора од Слобе? Зато што поштују шеријат? Хбг, исламска земља, то су њихови закони. Наказни и накарадни свакако, али то их не чини лудацима...за разлику од С. Кореје, рецимо. Зашто они да немају атомке? Ако уопште и постоји тај програм и није још једна измишљотина као са Ираком.

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Justin Waters рече

Lele citas li ti pitanja koja ti se postavljaju? Kada je Iran objavio da pravi i testira nukelarno oruzije, ako nije Iran koji eksperti su dokazali da oni prave oruzije? 

Ovo se drugacije zove:"ne mogu da ti odgovorim, jer ne znam, a zapravo se pravim da znam". 

jeste tako je, sve ste u pravu ja ne znam nista, a u iranu je pederima super... ostao jednom u srcu..

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, GeniusAtWork рече

Јок, питао сам те ако је једини циљ поседовања нукл. оружја употреба истог или претња употребом (твоје речи), зашто Израел има нукл. оружје? Нити 

Gde sam ja rekao da je to jedini cilj? Rekao sam da je to iranu ocigledan cilj. A ne da je jedini cilj. 

И у чему је тачно иранска власт гора од Слобе?

Pa i daje identicna, kakve veze ima? Eto iranska vlast je identicna milosevicu. Jel sad menja nesto situaciju?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Млађони рече

ranu je pederima super

I s ovi pederi sam ti objasnio ali i to ignorises. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Justin Waters рече

I s ovi pederi sam ti objasnio ali i to ignorises. 

jesi, ubedio si me... nista ne verujem onom izvestaju ujedinjenih nacina... sve lazu dusmani, ima pedera kojima je iran u srcu.

A sve one stvari koje iran radi sa nuklearnom energijom su tu samo za struju. Progresivni su iranci brinu se za globalno zagrevanje. 

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, cloudking рече

Mozda ubijaju greh a ne gresnika :D:D:D 

Ovde je bilo u najgorem slucaju neka 'razbijena' glava.

Zamisli paradicu, tamo u Teheran...i, ministri i predsednik Irana u koloni..... bacili bi te nuklearne bombe,  sto ih 'nemaju' na njih....:))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...