Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Управо сада, cloudking рече

Kad je Iran pretio americi? Nisam to znao?

Pa ajde razmisli, sta ce koji civiluk iranu nuklearno oruzije...

ako vec ne pratis svetsku politiku ni malo.... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 3 минута, Млађони рече

Da, ako ima nuklearke i serijatsku vlast i ne saradjuje sa amerikom vec preti da ce poceti rat sa njom - po meni se glupira i igra sa zivotima svih nas

Brate ajde malo spusti loptu...sta si se sve natvrdio...jos jednom: Kada je Iran tvrdio da ce napraviti atomsku bombu, da ce je iskoristiti, i kada su pretili SAD-u ratom? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Justin Waters рече

Brate ajde malo spusti loptu...sta si se sve natvrdio...jos jednom: Kada je Iran tvrdio da ce napraviti atomsku bombu, da ce je iskoristiti, i kada su pretili SAD-u ratom? 

Ako nece da je upotrebe i da njome prete sta ce im? 
Ja mislim da se zakljucak sam namece, ne mora niko da mi izjavi. 

Usa i iran imaju vec dugo napete odnose, i iranska vlast hoce tu bombu da bi mogla njome da mase svaki put kada se nategnu odnosi izmedju te dve zemlje.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Млађони рече

Pa ajde razmisli, sta ce koji civiluk iranu nuklearno oruzije...

ako vec ne pratis svetsku politiku ni malo.... 

Brate... wtf?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Млађони рече

Ama bre, kada su izjavili da razvijaju nuklearno oruzije? Ili jos bolje kada je i ko dokazao da oni to zaista rade? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Млађони рече

Vi altovci vecito postavljate epohalne tvrdnje na vrlo klimavim nogama pretpostavke... ako nisi znao, pretpostavka je majka...cega?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Justin Waters рече

Ama bre, kada su izjavili da razvijaju nuklearno oruzije? Ili jos bolje kada je i ko dokazao da oni to zaista rade? 

Pa rade... isto ko Irak sto je onomad pravio oruzije za masovno unistenje...

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, cloudking рече

Pa dobro niko nije ni govorio da je Iran obecana zemlja.

Sto se tice ovih navoda, samo cu na prvi da se osvrnem... Ocigledno da Iran ima vrlo stroge zakone i ocigledno da je granica zakonske odgovornosti niza od 18 godina na sta smo NAVIKLI... ali ako pogledas konkretan slucaj koji si naipsao, ocigledno se radi o silovatelju. Dakle ne  o homoseksualcu i ne  o detetu, vec o osobi koja je silovala drugog muskarca i za to dobila smrtnu kaznu. E sad, to sto je granica za krivicnu odgovornost kod njih niza nego kod nas tu osobu svakako ne cini detetom. 

Ako i na vestima cuo "mladic 18 godina silovao maloletnika" da li ces reci da je napadac "dete"? E pa razlika je manje og godinu dana izmedju njega i ovog kog si linkovao.

A samim tim sto se taj primer navodi kao ilustracija "progona gejeva" (sto ocigledno nije) imam li razloga da verujem i u ostale navode?

Da ne skocis na mene odmah, ja ZNAM da se gejevi progone u Iranu, ali ovde to svakako nije slucaj i ne vidim sto bi namerno pumpali pricu kad vec postoji realni progon gejeva  u Iranu?

Ja sam pitao pitanje da li bi ste vi ziveli tamo, u tom drustvu medju tim ljudima koji dozvoljavaju sve to. Ziveli trajno, ne dosli na par godina poslom, vec sklapali odnose i prijateljstva i cutali na sve to u isto vreme, jer ako bi brbljali vlast bi vas uhapsila. 

Ne znam kako taj detalj ne kapiras. TAmo mozes da zivis samo ako cutis kao zaliven na sva zla sto rade. Pitanje je bilo da li bi ste mogli to. 

Jazem meni se to drustvo gadi, gadi mi se vecina ljudi tamo - jer cute. Ja sa irancem nebih mogao da budem dugo prijatelj osim ako nije politicki progonjen jer je izabrao da zmuri na sva zla koja se desavaju. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Vi altovci vecito postavljate epohalne tvrdnje na vrlo klimavim nogama pretpostavke... ako nisi znao, pretpostavka je majka...cega?

Na klimavim nogama pretpostavka da ce iran da mase nuklearnom bombom svaki put kada ga pritisnu spoljne zapadne sile???

Jel bi dali vi milosevicu nuklearnu bombu, jel bi se brinuli da je srbija pod milosevicem imala nuklearku?

E sad zamislite 20 puta goru vlast od miloseviceve, 20 puta vecu opresiju e to je iranska vlast. 

Подели на овим сајтовима

У појединим државама САД се због џоинта одлази на вишегодишњи робију. Стварно се питам која будала би живела у тако тоталитарној земљи...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

У појединим државама САД се због џоинта одлази на вишегодишњи робију. Стварно се питам која будала би живела у тако тоталитарној земљи...

Dobro ako je isti nivo totalitarizma kada zbog jointa odlazis na robiju i kada te ubijaju jer volis isti pol.
:))

ovo postaje komicno.... 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

U srbiji ministar kupi stan od 200.000e i kaze da mu pare dala tetka iz kanade, a on ih uneo u zemlju 9000e po 9000e... a narod cuti kao zaliven... koja bi budala zivela u takvoj zemlji?

Подели на овим сајтовима

Sve sto treba jeste da Tramp izadje na televizor  i kaze "Iran je ok" i onda cemo da prisustvujemo cudu na forumu... a i mi sami nece moz da se nacudimo :D 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Млађони рече

Na klimavim nogama pretpostavka da ce iran da mase nuklearnom bombom svaki put kada ga pritisnu spoljne zapadne sile???

Jel bi dali vi milosevicu nuklearnu bombu, jel bi se brinuli da je srbija pod milosevicem imala nuklearku?

E sad zamislite 20 puta goru vlast od miloseviceve, 20 puta vecu opresiju e to je iran. 

Lele citas li ti pitanja koja ti se postavljaju? Kada je Iran objavio da pravi i testira nukelarno oruzije, ako nije Iran koji eksperti su dokazali da oni prave oruzije? 

пре 8 минута, Млађони рече

Jazem meni se to drustvo gadi, gadi mi se vecina ljudi tamo - jer cute. Ja sa irancem nebih mogao da budem dugo prijatelj osim ako nije politicki progonjen jer je izabrao da zmuri na sva zla koja se desavaju.

Hehe, ja ti citirah kako je Iran ostao u srcu jednom geju, iako je on sam svjestan da bi mogao osatati bez glave da je samo tamo javno sta govorio, ali opet toliko je lijepa zemlja, i toliko su mu se svidjeli ljudi koliko su gostoprimiljivi i vicni za prijateljovanje...a ti opet koristi homoseksualce za iskazivanje nekih svojih pogresnih stavova iz cega zakljucujem da ti uopste nije stalo da homoseksualaca u Iranu vec su ti oni samo povod za svoje stavove. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Млађони рече

Шта ће Израелу нуклеарно оружје ако неће да га употреби и да њим прети? Никада нису јавно признали да га имају, али је јавна тајна да имају бар пар десетина оперативних нуклеарних бојевих глава.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...