Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Управо сада, Млађони рече

Po toj iz francuske revoluciji grizli je levicar a ne devicar. 
Koliko znam po podeli iz francuske revolucije desnica su oni koji su sedeli na desnoj strani, generali, aturitativni likovi i slicni.
A ne klasicni liberali, gradjanski ideolozi i ostali, oni su levica. 

Ti revolucionari su veoma slični onima iz 1917. 

Grizli ne bi bio među njima sigurno...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Управо сада, Grizzly Adams рече

Mani to, evo trump je opet uvredio nekog! Moramo da pisemo danima o tome kakvo je to djubre od coveka, VREDJA DRUGE LJUDE! 

zamislite vi to.. u nasem svetu demokrata, socijalista i pravednika se trudimo da nikog ne vredjamo da budemo dobri ljudi a ne moroni kao donald tramp. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Млађони рече

I kako je grizli inteligentan kad ne veruje u nauku globalnog zagrevanja. Ja vidim da mu tamo razbijas njegove gluposti on da je inteligentan on bi ih prihvatio.

Samo kad bih bio toliko glup da mislim da inteligentni ljudi ne mogu da imaju pogrešna uverenja... onda bih možda imao takve zaključke...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Аурор рече

Ti revolucionari su veoma slični onima iz 1917. 

Grizli ne bi bio među njima sigurno...

Зависи... ко више плати... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

Samo kad bih bio toliko glup da mislim da inteligentni ljudi ne mogu da imaju pogrešna uverenja... onda bih možda imao takve zaključke...

pa na osnovu onda imas misljenje da je crowder glup? Nisu mu merio inteligenciju sigurno.... niti si reper za iq.... jedino sto si mogao da cujes njegova uverenja za koja mislis da su pogresna. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Аурор рече

Šta misliš o Francuskoj revoluciji, @Grizzly Adams? :)

Па нисам неки експерт, али колико знам то је био веома комплексан историјски период. Генерално, мислим да су последице биле више негативне по Француску и Европу, кад се све узме у обзир.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Grizzly Adams рече

Зависи... ко више плати... :smeh1:

Bitch :)

пре 28 минута, Grizzly Adams рече

Па нисам неки експерт, али колико знам то је био веома комплексан историјски период. Генерално, мислим да су последице биле више негативне по Француску и Европу, кад се све узме у обзир.

Aj agri, mislim da je rulja tu imala previše uticaja.

Poenta je bila da je takva podela na "levicu" i "desnicu" danas prevaziđena, verujem da se slažeš.

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Млађони рече

pa na osnovu onda imas misljenje da je crowder glup? Nisu mu merio inteligenciju sigurno.... niti si reper za iq....

Pa ko bi drugi mogao da meni bude reper za to? Neću valjda da kažem da je glup neko ko po mojim kriterijumima nije glup, nego po nečijim tuđim kriterijumima?

Manje puši travu Mlađo, škodi ti...

пре 25 минута, Млађони рече

jedino sto si mogao da cujes njegova uverenja za koja mislis da su pogresna.

Ne. Mogao sam da čujem i njegovu argumentaciju za njegova uverenja i da steknem uverenje da je glupan.

Postoje ljudi koji drže uverenja za koja mislim da su pogrešna ali ne pričaju gluposti... to su različite stvari... i bez veze je da neko to mora da ti objašnjava...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Млађони рече

пре 7 часа, Аурор рече

Pogle kakav spin... pa svi znaju da ne postoje "deca migranata"! Postoje samo teroristi u nastanku...

http://rs.n1info.com/a317284/Vesti/Vesti/Roditelji-u-Sidu-protiv-dece-migranata-u-skolama.html

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Аурор рече

Bezveze podela... 

Verovali ili ne, iz doba Francuske revolucije ostalo.

Заборавио сам ово како беше а сећам се да је нешто интересантно. Јел то по томе где су седели у парламенту?

Ако се ти можда сећаш, бил одвојио времена да нам испричаш?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, RYLAH рече

Заборавио сам ово како беше а сећам се да је нешто интересантно. Јел то по томе где су седели у парламенту?

Ако се ти можда сећаш, бил одвојио времена да нам испричаш?

WuNtYzp.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...