Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 4 минута, Аурор рече

A izvini, šta si ti ako za milijardera i predsednika SAD kažeš da je moron? 

Nije da baš razumem šta me pitaš. 

Ako misliš na "političku korektnost", onda OK evo, ispravljam se - postupci su mu moronski.

P.S. Mada nisam ništa ni tvrdila. Napisala sam "Mislim da..." a, eto, mogu i pogrešno da mislim.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 1 минут, Branka62 рече

Nije da baš razumem šta me pitaš. 

Ako misliš na "političku korektnost", onda OK evo, ispravljam se - postupci su mu moronski.

P.S. Mada nisam ništa ni tvrdila. Napisala sam "Mislim da..." a, eto, mogu i pogrešno da mislim.

Pa ne razumem kako misliš da je moron, ako je dotle dogurao.

Nešto se ne uklapa.

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Branka62 рече

Već sam napisala da "moron" nema samo značenje "glup".

https://sr.wiktionary.org/sr/moron

Pa dobro, ali kontekst diskusije je prvenstveno bio oko toga jel glup. Bar sam ja tako shvatio kloudkinga. Zato nam ne zameri ako te nismo shvatili odmah. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Аурор рече

A izvini, šta si ti ako za milijardera i predsednika SAD kažeš da je moron? 

Trezveno ljudsko biće sa (barem) osnovnim manirima.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Икар Губелкијан рече

Trezveno ljudsko biće sa (barem) osnovnim manirima.

Imam jedno pitanje i za tebe i za sve ljude ovde.

Zasto mislite da su maniri bitni? Ja recimo mnogo vise volim ljude koje ne obracaju puno paznje na manire. Smatram ih iskrenijim. Cak sam citao naucne studije koje to potvrdjuju po novinama. Sad ne znam nisam se udubljivao u to sto sa mcitao mozda je novinarski bs ali meni na osnovu mog iskustva deluje kao tacno. 

Ubedljivo najveci lazovi, prevaranti i varalice koje sam upoznau u zivotu imali su najfinije manire.  Ja kad vidim politicara koji je previse fin, ne lici mi na coveka od krvi i mesa nego na robota kog zanima samo-promocija. 

Ja trampove lose manire ne zameram, cak mi se i svidjaju jer su dasak svezeg vazduha u kompletnoj politici.

da se razumemo, ne mislim da su ljudi koji nemaju apsolutno manira super, ali mislim da ljudi koji pokazu i bezobrazluk, i razocarenje i iritiranost i cinizam mnogo bolji od ljudi koji su kao super uvek fini, empaticni, sa svima se empatisu i saosecaju. 

Zato i mislim da je obama mnogo gori lik od trampa. On je imao super promociju, sav je kao bio fin, pozitivan itd. Ali je konstatno bacao lazi iz pozicije autoriteta predsednika SAD, posebno o GUN CONTROl, Helthcare i o WAGE GAP. Porpilicno lako debunkovane lazi. 

Jedino za sandersa ne mislim da je los lik, vec da je idealizam otupio njegov um kada je u pitanju racionalno politicko razmisljanje. 

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Млађони рече

Imam jedno pitanje i za tebe i za sve ljude ovde.

Zasto mislite da su maniri bitni? Ja recimo mnogo vise volim ljude koje ne obracaju puno paznje na manire. Smatram ih iskrenijim. Cak sam citao naucne studije koje to potvrdjuju po novinama. Sad ne znam nisam se udubljivao u to sto sa mcitao mozda je novinarski bs ali meni na osnovu mog iskustva deluje kao tacno. 

Ubedljivo najveci lazovi, prevaranti i varalice koje sam upoznau u zivotu imali su najfinije manire.  Ja kad vidim politicara koji je previse fin, ne lici mi na coveka od krvi i mesa nego na robota kog zanima samo-promocija. 

Ja trampove lose manire ne zameram, cak mi se i svidjaju jer su dasak svezeg vazduha u kompletnoj politici.

Zavisi o čemu pričaš jer najveći deo manira predstavljaju pravila koja omogućavaju da drugom učiniš život malo lepšim i prijatnijim (npr. kad drugom pridržiš vrata ili mu poželiš dobar dan i pitaš ga kako je) ili bar da mu ne učiniš život malo ružnijim i neprijatnijim (npr. da ne prdiš u njegovom prisustvu)...

Postoji i onaj drugi deo manira koji je smislio "nobles" samo da bi se razlikovao od "plebsa", ali to danas samo snobovi tretiraju kao bitno... iz istog razloga kao i onda nobles... mada se i tu ponešto zadržalo kao da je važno samo zato što smo navikli da se to tako radi...

Kada neko nema ni osnovne manire, a trebalo bi da zna za njih (nije domorodac iz džungle), taj neko je (skoro pa uvek) samoživi asshole... zabole ga uvo za druge ljude... a ljudi, budući da su društvena vrsta, uglavnom ne gledaju blagonaklono na takve...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/hurricane-harvey-mexico-aid-donald-trump-border-wall-immigration-us-president-a7923476.html?cmpid=facebook-post

Pogle ove Meksikance, salju pomoc teksasu... haha, oni misle da ce nekog da prevare! Jasno je sta se nalazi u tim sanducima pomoci- drugi meksikanci!

Nice try mehiko... nice try...

• Оплаках :)) 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, cloudking рече

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/hurricane-harvey-mexico-aid-donald-trump-border-wall-immigration-us-president-a7923476.html?cmpid=facebook-post

Pogle ove Meksikance, salju pomoc teksasu... haha, oni misle da ce nekog da prevare! Jasno je sta se nalazi u tim sanducima pomoci- drugi meksikanci!

Nice try mehiko... nice try...

jedva cekam kad te realnost opali :)
https://www.usatoday.com/story/news/politics/elections/2016/2016/11/09/hispanic-vote-election-2016-donald-trump-hillary-clinton/93540772/

Imaj na umu da na predjasnjim izborima hispanosi glasaju 80 : 20 za demokrate. Znaci trump je uspeo da povuce vise hispano glasova nego bilo koji drugi republikanski kandidata. Razmisli o tome... :) 

ocigledno da ovi meksikanci mrze druge meksikance. 
To je inace u americi glavna fora, kada je crnac republikanac ona ga zovu "oreo" (crn spolja beo iznutra kao keks) Ili uncle tom. 
Ekstremni su pritiscki unutar crne i latoni populacije da ne glasas republikanca. 

ovo sto je tramp uradio je nevidjeni uspeh za jednog republikanca. 

Подели на овим сајтовима

Donald Tramp donira milion dolara (svojih para ) za zrtve uragana Katrina u teksasu:

https://www.forbes.com/sites/ashleaebeling/2017/08/31/president-trump-to-pledge-1-million-of-his-3-5-billion-fortune-for-hurricane-harvey-relief/#2ac55316623c

I kako da ne gotivis coveka? 

Pokazuje razliku izmedju njega i ovog pozera: https://www.forbes.com/sites/danalexander/2017/01/20/how-barack-obama-has-made-20-million-since-arriving-in-washington/#440764625bf0

Jedan je zaradio milione, dosao na poziciju politicke moci i krenuo da pomaze ljude SVOJIM PARAMA.

Drugi je dosao na poziciju moci, pricao viceve, gradio licni imidz, glumeo empatiju i zaradio 20 miliona dolara. 

inace da budem posten, i pozer je donirao deo svoji miliona koje je zaradio kroz politicki aktivizam. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...