Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 8 часа, Аурор рече

Šarli Ebdo ismeva Teksašane koje je udario uragan. Nekakva "pravda za neonaciste" otprilike...

FB_IMG_1504137443896.thumb.jpg.b83751a6211e5359be1df2365ffc8e4b.jpg

The sad thing is, many good-hearted Texans would have prayed and/or sent condolences to these recalcitrant degenerates when their offices were raided by Islamists.

Povredila te ova karikatura?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Управо сада, cloudking рече

Povredila te ova karikatura?

Toliko ga pogodila da ce sada kao normalni evropljanin da ode da puca po njima iz kalasnjikova, a ostali normalni evropljani ce se sloze da je to normalno u brojkama od 50 %. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Млађони рече

Toliko ga pogodila da ce sada kao normalni evropljanin da ode da puca po njima iz kalasnjikova, a ostali normalni evropljani ce se sloze da je to normalno u brojkama od 50 %. 

Znaci nije ga pogodila?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Znaci nije ga pogodila?

Valjda nije, cim ne puca. Tako rade normalni i prosecni ljudi, kad ih nesto pogodi oni pucaju, to sam naucio od tebe. :) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Млађони рече

Nasao sam zemlju u kojoj zive normalni muslimani koji nisu islamisti. Dodje mi da slavim. Lebanon, hvala ti sto postojis:
FT_15.11.17_isis_views.png

Ju sto smo izbirljivi... sta fali prvim 5-6 na ovoj listi? Svi imaju te procente u zanemarljivim vrednostima...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Svi imaju te procente u zanemarljivim vrednostima...

Sve preko 1-2 % ljudi je meni neprihvatljivo. Uz to jedna od tih 5 zemalja je izrael... druga je indonezija koja ima veliki procenat ljudi koji nisu muslimani (oko 20 % )
pa i ostale zemlje. 

Opet cu da te podsetim da kada gledas te brojke razmisljas ovako, 25 % srba podrzava vucica. Hitlera je podrzavalo 19 $ nemaca. 
Cim ti brojka ljudi koji se slazu oko jednog cilja krene da broji po 10-20 % vreme je da se zabrines. 

Jer vucic ne vlada, samo zato sto se 25 % srba slaze da je vucic super vec zato sto se 75 % srba ne slazu da nije losiji od drugih

Uostalom pogledaj na ovom forumu, koliko napadamo druge kandidate medjusobno, konkretno npr Radulovica. Da li je tebi racionalno da ti zivis u zemlji u kojo vlada Vucic i napadas radulovica? SAmo pokusavam da ti priblizim moje misljenje, zasto je opasno kada se 10-20 % ljudi slaze oko jedne ideje a ostalih 80 % nema dovoljno jako negativno misljenje o toj ideji

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Млађони рече

Valjda nije, cim ne puca. Tako rade normalni i prosecni ljudi, kad ih nesto pogodi oni pucaju, to sam naucio od tebe. :) 

ne, ne... normalni ljudi uzmu kola pa krenu da gaze druge ljude zato sto su jadni isprovocirani a nacisticka grupa kojoj otvoreno pripadaju je nenasilna i uredno prijavljena... vidis to su kriterijumi... osiiiiiiiim ako se ne radi o orgazniaciji koja NIJE nacisticka... eee u tom slucaju vaze druga pravila i za takve JEDNOSTAVNO NEMA OPROSTA.

Jel sarli Ebdo nenasilan? Jel uredno prijavljen? Jel verujemo satro u slobodu govora? Pa gde je problem? Da su znali da se registruju kao nacisticki pokret nikad problem da ne vide al jbg sad moraju da trpe hejtove...  jer samo je nacistimo dozvoljeno da imaju slobodu govora koja je SVEEETINJAAAAAAAAA... :D:D:D 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Млађони рече

ne, ne... normalni ljudi uzmu kola pa krenu da gaze druge ljude zato sto su jadni isprovocirani a nacisticka grupa kojoj otvoreno pripadaju je nenasilna i uredno prijavljena... vidis to su kriterijumi... osiiiiiiiim ako se ne radi o orgazniaciji koja NIJE nacisticka... eee u tom slucaju vaze druga pravila i za takve JEDNOSTAVNO NEMA OPROSTA.

Jel sarli Ebdo nenasilan? Jel uredno prijavljen? Jel verujemo satro u slobodu govora? Pa gde je problem? Da su znali da se registruju kao nacisticki pokret nikad problem da ne vide al jbg sad moraju da trpe hejtove...  jer samo je nacistimo dozvoljeno da imaju slobodu govora koja je SVEEETINJAAAAAAAAA... :D:D:D 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Млађони рече

Sve preko 1-2 % ljudi je meni neprihvatljivo. Uz to jedna od tih 5 zemalja je izrael... druga je indonezija koja ima veliki procenat ljudi koji nisu muslimani (oko 20 % )
pa i ostale zemlje. 

Opet cu da te podsetim da kada gledas te brojke razmisljas ovako, 25 % srba podrzava vucica. Hitlera je podrzavalo 19 $ nemaca. 
Cim ti brojka ljudi koji se slazu oko jednog cilja krene da broji po 10-20 % vreme je da se zabrines. 

Jer vucic ne vlada, samo zato sto se 25 % srba slaze da je vucic super vec zato sto se 75 % srba ne slazu da nije losiji od drugih

Uostalom pogledaj na ovom forumu, koliko napadamo druge kandidate medjusobno, konkretno npr Radulovica. Da li je tebi racionalno da ti zivis u zemlji u kojo vlada Vucic i napadas radulovica? SAmo pokusavam da ti priblizim moje misljenje, zasto je opasno kada se 10-20 % ljudi slaze oko jedne ideje a ostalih 80 % nema dovoljno jako negativno misljenje o toj ideji

Meni je prihvatljivo. Imamo mnogo vise procenata raznih bolestija gorih od ISISa pa nam nista ne fali...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Imamo mnogo vise procenata raznih bolestija gorih od ISISa pa nam nista ne fali...

Npr? Sta mi to imamo gore od isis? Ajd nabroji mi jednu stvar..meni ne pada nista trenutno na svetu sto je gore od isis ali bih voleo da cujem sta to ima KOD NAS sto je gore od isis? Meni je iskreno neprihvatljivo da negde imas 10 % ljudi koje kada pitas "jel ok da ateistu kamenuju" oni odgovore sa ne znam. Tu postoji jedan isparavan odgovor, a to je NE! 

Inace sada citam ovu statistiku malo mi je sumnjiva:
FT_15.11.17_ISIS.png

Ispada da budisti u malaziji 6 % podrzavaju isis, i hriscani u nigeriji 7 %

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Pontifex Emeritus рече

нпр?

ja evo zeljno iscekujem odgovor sta je to BILO GDE NA SVETU gore od isis.... ne samo ovde... 

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Млађони рече

meni je samo pateticno sto je on toliko spao na niske grane da ne moze vise ni da debunkuje argumentima, nego svodi izjavu od 500 karaktera na 20 karaktera, iskljuci sve sto je bitno, napravi nekog strawmana i onda na tome gradi slucaj.... sto mu mozda prolazi u sudnici kod nekog ispod prosecnog sudije, i verovatno ce da mu prodje kod ljudi koje nije briga kakvi su stvarno "prosecni" iranci, ali kod bilo koga ko razmislja o tome nece. 

0512_music....... ( :ani_biggrin: )

Подели на овим сајтовима

Tramp je ispao gomno obično što se tiče ISISA umesto da se udruži sa Rusima i sprži ta psihopatska goveda on još pojačava sankcije Rusima,i još izvalja dodatno oružije mudžosima.Sisa kaubojska.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...