Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Значи, ово превазилази ментално обољење... не знам како се зове...

http://www.delawareohionews.com/in-brief/delaware-cemetery-begins-exhuming-bodies-of-confederate-soldiers/

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 25 минута, Grizzly Adams рече

http://www.delawareohionews.com/in-brief/delaware-cemetery-begins-exhuming-bodies-of-confederate-soldiers/

Znam ja kako se zove... zove se "satiricni sajt, nesto kao nas njuz.net" :D

A ja sam glup sto sam to odmah napisao umesto da sa uzivanjem citam reakcije aurora, cirilicara i mladjonija :D

http://www.snopes.com/delaware-cemetery-begins-exhuming-bodies-confederate-soldiers/

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Grizzly Adams рече

Cekaj cekaj... ONI LADNO POMERAJU LESEVE LJUDI JER SU RATOVALI NA STRANI JUGA!? 

vojima oca.... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, cloudking рече

Znam ja kako se zove... zove se "satiricni sajt, nesto kao nas njuz.net" :D

A ja sam glup sto sam to odmah napisao umesto da sa uzivanjem citam reakcije aurora, cirilicara i mladjonija :D

http://www.snopes.com/delaware-cemetery-begins-exhuming-bodies-confederate-soldiers/

Samo se nadam da su pouzdaniji nego onaj sajt koji odredjuje koji politicar koliko laze... 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Млађони рече

Cekaj cekaj... ONI LADNO POMERAJU LESEVE LJUDI JER SU RATOVALI NA STRANI JUGA!? 

vojima oca.... 

Pih... jesi cuo da je Srbin skocio u more i ubio ajkulu? :D

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Pih... jesi cuo da je Srbin skocio u more i ubio ajkulu? :D

Buraz, ja sa tobom necu da pricam na ovu temu jer si izuzetno nerealan. 
Citam vec mesecima forum ti si toliko puta pljuvao po auroru i grizliju da me prosto sramota. Imao si toliko primera nasilja nad trampovim glasacima kojima si se podsmevao. Cutao si bolela te briga, grizli i auror su ti pricali - to ce da eskalira i bice problem. Kada je neki naci koji je glasao za trampa skocio posle gomile meseci nasilja nad svim trampovim glasacima, resio da "udari nazad" posle "bash the fash" ti si krenuo da napadas trampa, aurora i grizlija ko da su oni odgovorni za neku budalu. To pokazuje da imas teske duple standarde na temi, te ne vidim razlog da uopste uvazim bilo koje tvoje misljenje na ovu temu. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Млађони рече

Buraz, ja sa tobom necu da pricam na ovu temu jer si izuzetno nerealan. 

Ovo je cesto vrlo tacno.

Citam vec mesecima forum ti si toliko puta pljuvao po auroru i grizliju da me prosto sramota.

Ovo nije tacno uopste. Prilicno sam siguran da administracija ne dopusta pljuvanje clanova i ne bi mi to tek tako proslo, Grizlija neizmerno postujem iako se ne slazemo politicki i ne verujem da sam ikada napisao nesto sto bi se citalo kao pljuvanje. Ako jesam trebalo je da mi ukaze na to a ja se evo izvinjavam na nevidjeno mada sam prilicno siguran da preuvelicavas. E sto se aurora tice tu je situacija malo drugacija jer sam ga  u vise navrata javno prozivao da je nacista. To opet nije pljuvanje vec kako altrajtovci, trampovci i ostali plesaci s fasizmom vole da kazu "nazivanje stvari pravim imenom"... mimo toga, auror je jedan od najinteligentnijih ljudi koje znam...

пре 7 минута, Млађони рече

Imao si toliko primera nasilja nad trampovim glasacima kojima si se podsmevao.

Retki na ovom forumu su shvatili da je moj nacin borbe preuzimanje nacina razmisljanja onoga sa kojim se kacim...  Podsmevam se kad neko napadne ljude sa napadnom i agresivnom retorikom npr... kao na primer kad auror ocekuje da proglasimo dan zalosti jer je neko prebio macku lutalicu a nacistu koji je kolima uleteo u ljude i ubio zenu opravdavamo time sto je bio jadan isprovociran i uplasen... e TO je bolest mozga, a ne americki njuz.net

пре 11 минута, Млађони рече

Cutao si bolela te briga, grizli i auror su ti pricali - to ce da eskalira i bice problem.

SVE na sta "upozoravate" moze da se podvede pod manipulaciju strahom... vecina stvari se ispostavljaju kao obicna emotivna zaslepljenost... poput ovog slucaja sa "LESEVIMA KOJE POMERAJU JEBOTEEEEE"... jeste, svet ce da se srusi ako ne vidimo kolko je tramp car nad carevima...

пре 13 минута, Млађони рече

Kada je neki naci koji je glasao za trampa skocio posle gomile meseci nasilja nad svim trampovim glasacima, resio da "udari nazad" posle "bash the fash" ti si krenuo da napadas trampa, aurora i grizlija ko da su oni odgovorni za neku budalu.

Kako ono bese: pripadnici muslimanske vere iako su miroljubivi i normalni ljudi, nose odgovornost zbog toga sto svojom pripadnoscu toj veri daju legitimitet tom zlu... El ti sad jasno ono "borim se preuzimanjem nacina razmisljanja"

Ako smo iolae pametni i ako imamo odvljno mozga da ucimo iz sopstvenih gresaka svaki fash treba da bude bash-ed... a onda jos jednom da mu ne padne ponovo na pamet... Metaforican sam, prezirem nasilje

пре 17 минута, Млађони рече

To pokazuje da imas teske duple standarde na temi, te ne vidim razlog da uopste uvazim bilo koje tvoje misljenje na ovu temu. 

Dupli stnadardi su moj krst koji moram da nosim od kad sam resio da ponesem to breme "preuzimanja nacina razmisljanja" kao prinicpia argumentacije... jednog ce dana  o meni pevati pesme.

Svaki put te banuju zato sto se previse napalis i previse emotivno ulozis u SVAKU temu koje se dohvatis... nema potrebe, samo zamisli da ove razgovore vodimo uzivo i znas da bi se svi zajebavali... a ti i dalje moras pod hitno da nadjes devojku jer mi se ponekad cini da su ti internet rasprave jedina stvar koje te pkrece izjutra :D

zezam se ja malo, znas da te volim i ne ljutim se sto mi ne uvazavas misljenje... ja sam ipak pravoslavni ateista :)

Подели на овим сајтовима

E da, Tramp je klovn, budala i frustrirani prostak... svaki akademski gradjanin sveta gotovo da ima moralnu odgovornost da javno ukaze na to za slucaj da nekome stvarno nije jasno...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Ovo je cesto vrlo tacno.

E sto se aurora tice tu je situacija malo drugacija jer sam ga  u vise navrata javno prozivao da je nacista. To opet nije pljuvanje vec kako altrajtovci, trampovci i ostali plesaci s fasizmom vole da kazu "nazivanje stvari pravim imenom"... mimo toga, auror je jedan od najinteligentnijih ljudi koje znam...

pa sto si ga zvao nacistom.. meni je to bas bilo ispod pojasa kao da ga ne znas 100 godina i kao da ne znas da nije nacista.. bas sam takve stvari primetio i bas sam bio razocaran kada sam video da ga tako zoves. Mozda si u pravu, mozda preuvelicavam to je bio moj utisak. 

Pogadja me jer se znamo godinama ovde, ja i ti i uzivo.. i onda da mozes uopste da pomislis da je neko od nas naci ili rasista meni jednostavno nije jasno.. koji djavo gradimo neke "internet" odnose ako ce tako da se tretiramo. 

Kako ono bese: pripadnici muslimanske vere iako su miroljubivi i normalni ljudi, nose odgovornost zbog toga sto svojom pripadnoscu toj veri daju legitimitet tom zlu... El ti sad jasno ono "borim se preuzimanjem nacina razmisljanja"

Bas me to najvise pogadja, ja smatram da postoje pripadnici muslimanske vere koji jesu miroljubivi i normalni ljudi i tramp i auror i grizli. Njihovi argumenti nikad nisu da su svi muslimani takvi ili nesto sacuvaj boze. Njihovi argumenti su da muslimani koji dolaze is kultura arapskih zemalja - nose neke lose kulturne obrasce sa sobom. Sto moras da se slozis jeste tacno jer svi oni teroristicki napadi koji su se desili su posledica ili migranata ili dece migranata. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, cloudking рече

E da, Tramp je klovn, budala i frustrirani prostak... svaki akademski gradjanin sveta gotovo da ima moralnu odgovornost da javno ukaze na to za slucaj da nekome stvarno nije jasno...

Obama je naprimer sav uglacen fin dobio nobelovu nagradu za mir. Taj isti obama je preneo toliko lazi, pobio toliko ljudi i toliko urnisao americku privredu. Ljudi nisu ziveli nista bolje (prosecno gledano).
Sa druge strane taj Tramp  je pomerio gomilu regulacija koje ce izuzetno puno doprineti americkoj privredi i svim klasama drustva, kao i tome da ce doprineti socijalnoj mobilnosti. Drugim recima svi ce bolje ziveti. 

Ako je tebi bitno sto je tramp izjavio neke macho price kako on vata ribe koje oce, jer je toliko pozeljan da ga svaka oce, ja mogu da se slozim sa tobom ta prica je seljacka. Ali boli me briga, jer tramp radi sa uklanjanjem regulacija i uredjivanjem migracione politike dobru stvar i za obicne migrante i za americke gradjane.

ako je tebi prioritet da bude fin ko obama a ovamo zlocinac koji gadja dronovima narod i pali rasisticku pricu stalnom trabunjanjem kako su svi crnci danas zrtve robovlasnistva koje se zavrsilo pre sto godina - ok. 

meni nije bitno toliko da li se ponasa ko seljak i da li ima snimaka gde prosipa neku macho seljacku pricu, vec mi je bitno sta radi kao politicar koliko to pomaze stvarno narodu. A mislim da tramp pomaze vise nego svi politicari od regana do danas.

Inace ako se secas po fejsbuku meni tramp nije bio prvi izbor za kog sam navijao ni drugi.. prvi je bio Ron Paul drugi je bio Ted Kruz.. treci je za malo bio Gary Johson ali ga je zamenio Tramp. Ne volim ga ni sto je macho niti bilo sta drugo vec ga volim sto radi i planira da radi dobre stvari, mnogo bolje nego bilo ko drugi od konkurencije. 

Подели на овим сајтовима

pa sto si ga zvao nacistom.. meni je to bas bilo ispod pojasa kao da ga ne znas 100 godina i kao da ne znas da nije nacista.. bas sam takve stvari primetio i bas sam bio razocaran kada sam video da ga tako zoves. Mozda si u pravu, mozda preuvelicavam to je bio moj utisak. 

Pogadja me jer se znamo godinama ovde, ja i ti i uzivo.. i onda da mozes uopste da pomislis da je neko od nas naci ili rasista meni jednostavno nije jasno.. koji djavo gradimo neke "internet" odnose ako ce tako da se tretiramo. 

DarkoV nije bio nacista...auror je druga prica...

пре 4 минута, Млађони рече

nikad nisu da su svi muslimani takvi ili nesto sacuvaj boze. Njihovi argumenti su da muslimani koji dolaze is kultura arapskih zemalja - nose neke lose kulturne obrasce sa sobom. Sto moras da se slozis jeste tacno jer svi oni teroristicki napadi koji su se desili su posledica ili migranata ili dece migranata. 

A be jel vi stvarno mislite da su migracije jedini nacin da teroristi udju u evropu? Sta, ako zabranimo migracije resen problem sa teroristima do eshatona, jupi!

Sprecavanjem migracija NE SPRECAVAS protok terorista ni za promil, sprecavas jadne ljude pogodjene razaranjem da potraze utociste u drugoj zemlji sto bi za svakog libertarijanca valjda trebalo da bude sveto pismo, sloboda da ides gde god zelis, jel? Iako stotine hiljada ljudi prolaze vi za kao argument protiv njih stalno navodite izolovane slucjaeve koji su pritom em sumnjive tacnosti em cesto potpuno netacni... kao kad bih ja sad rekao pravosalvci su pedofili i pederi, ne verujes mi, evo ti pahomije i kacavenda... touche!

Zato ja borbu protiv migracija ne vidim kao borbu protiv terorizma vec iskljucivo kao nacin validacije ksenofobije... nista drugo.

I srbi nose kulturne razlike kad idu u svet i tesko ih se odricu, stalno slusamo o tome kako i posle mnogo godina provedenih preko srbi i dalje vole da pripale razanj za prasence ili da raspale furunu za papriku za ajvar iako zakoni tih drzava to izricito zabranjuju... na primer... pa nam  i pored toga niko ne brani da idemo gde hocemo iako smo "osvedoceni koljaci, primitivci i lopovi" a mi se sad nesto ku*cimo i izigravamo elitu smetaju nam migranti...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Млађони рече

Sa druge strane taj Tramp  je pomerio gomilu regulacija koje ce izuzetno puno doprineti americkoj privredi i svim klasama drustva, kao i tome da ce doprineti socijalnoj mobilnosti. Drugim recima svi ce bolje ziveti. 

time sto insistira na nekakvim fosilnim gorivima iako predvidjanja vec danas pokazuju da ce do 2050 godine 150 zemalja POTPUNO da predje na obnovljive izvore energije?

Dobar privredni njuh nema sta... cista suplja populisticka retorika, provalio sta glupom puku godi usima pa fura tu pricu dok ne pukne balon...

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, cloudking рече

time sto insistira na nekakvim fosilnim gorivima iako predvidjanja vec danas pokazuju da ce do 2050 godine 150 zemalja POTPUNO da predje na obnovljive izvore energije?

Dobar privredni njuh nema sta... cista suplja populisticka retorika, provalio sta glupom puku godi usima pa fura tu pricu dok ne pukne balon...

Obecao sam da necu mnogo da duzim debate, to mi je uslov za skidanje bana ali da ti odgovorim ukratko.
Fosilna goriva su trenutno superiorna u odnosu na bilo koje obnovmljive izvore energije. Fosilna goriva ti diktiraju cenu skoro svega jer od njihove cene zavisi transport i proizvodnja skoro svega. Tramp to zna, nije suntav. 
Obnovljivi izvori energije su lepa stvar ali trenutno suplja prica. Ne samo sto su suplja vec su skupa i beskorisna. Ukratko cak i da svi predju na "obnovljive" izvore energije neces skoro nista da promenis po pitanju globalnog zagrevanja. Ali ces zato porezima na fosilna goriva da podignes cenu skoro svega. 
Ako hoces da pricamo o globalnom zagrevanju fosilnim i obnovjivim izvorima energije moze da otvorimo temu pa da pricamo o tome. 
Nemacka je naprimer 100 % obnovljiva (ili tako neki veliki procenat) pa mora da kupuje struju od francuske koja je nuklearna. 
Ja podrzavam nuklearne elektrane ali to je druga prica. 

sto se muslimana tice, ja mislim da ti nisi bas svestan koji su to probleme. Mogu samo da ti preporucum da citas novine grupe koju muslimani sa bliskog istoka najvise mrze: jevreje. 

Evo ti sta jevreji kazu:

https://www.theguardian.com/world/2015/apr/05/a-new-exodus-jewish-in-europe

http://jewishweek.timesofisrael.com/swedish-muslim-takes-on-anti-semitism/
http://www.huffingtonpost.com/ben-barber/muslim-migrants-fan-europ_b_9395896.html

Pazi namerno sam birao novine koje izuzetno podrzavaju migracije, huffpost i the guardian.
Ti kazes da su izolovani slucajevi, ja kazem ti ljudi dolaze sa bliskog istoka, dolaze iz zemalja koje kamenuju zene, ubijaju za homoseksualnost, naplacuju porez ako si druge religije, ubijaju ako ostavis islam. Ti ljudi dolaze u masovni brojevima. Ti ljudi nece da postanu otvoreni kao nemci, ti ljudi u vecini slucajeva nece da se integrisu. Ti ljudi ne znaju da pisu i citaju jezike zemalja u koji dolaze. Meni na kraju krajeva nije jasno kako neko moze da bude musliman i normalan tip, ne kazem da normalni tipovi nisu muslimani vec da ne prate islam kako im ucenje govori. Nesto kao "vikend" hriscani. 

I na kraju, ti ljudi teraju evropljane da budu oprezni i prema normalnim muslimanima i isto tako ti ljudi unistavaju te evropske zemlje i za normalne muslimane praveci ih u pakao iz kog su ti normalni muslimani pobegli. 

Подели на овим сајтовима

ja mislim da su svi teroristicki napadi ucinjeni od strane migranata ili dece migranata. DA si imao kontrolisanije migracije u proslosti do svih ovih teroristickih napada ne bi doslo.

Opet, rekoh avokadu, imali smo migracije muslimana ovde u Srbiji. Prvo si imao albanske fasiste u ww2 koje su solidno ubijali srpsko zivlje na kosovu, zatim si imao komuniste koji su vrsili masovnu migraciju albanaca iz albanije ka kosovu. To je sve vodilo ka medjunacionalnim sukobima, i izgradnji mrznje sa obe strane. 
Sa 60 % populacije (koliko su cinili srbi na kosovu) spali smo na 1 % teritorija se odvojila i postala sigurna luka za islamski terorizam i kriminal.

Ja ne znam kako ne povezujete da ce slicne stvari da se dese sa nemackom, svedskom jer ljudi koji masovno dolaze u te zemlje dolaze iz zemalja koje su mnogo manje sekularne od albanije i koje praktikuju mnogo suroviju verziju islama nego albanci. 

Meni je tu logika jasna, ne znam kako nekom ne moze da bude ali ako stvarno ne vidis to tako onda dobro, podrzavaj masovne migracije. 

Sprecavanjem migracija NE SPRECAVAS protok terorista ni za promil

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Млађони рече

Opet, rekoh avokadu, imali smo migracije muslimana ovde u Srbiji. Prvo si imao albanske fasiste u ww2 koje su solidno ubijali srpsko zivlje na kosovu

Migranti koji su militantni i koji dolaze za vreme svetskog rata da bi ubijali nisu uporedivi sa migrantima koji su u sustini ljudi kao ja i ti koji beze od rata. Ovakvim glupim primerima je i auror zaradio ime aurork...

пре 10 минута, Млађони рече

Sa 60 % populacije (koliko su cinili srbi na kosovu) spali smo na 1 % teritorija se odvojila i postala sigurna luka za islamski terorizam i kriminal.

Naravno... procenat Srba na kosovu je iskljucivo proizvod albanskih zlih akcija... mi sa time nemamo nista...

пре 11 минута, Млађони рече

Ja ne znam kako ne povezujete da ce slicne stvari da se dese sa nemackom, svedskom jer ljudi koji masovno dolaze u te zemlje dolaze iz zemalja koje su mnogo manje sekularne od albanije i koje praktikuju mnogo suroviju verziju islama nego albanci. 

Pa sta? Izem ti ja superiornu kulturu ako nema dovoljno jake institucije da sprovode unapred definisane zakone. Vi sad prodajete pricu da ce štaznam muslimani da vesaju pedere po stokholmu i da kamenuju kurve po berlinu? Kako? Sta ce vlasti tih zemlja da rade? Da sede i gledaju? Ta retorika nema nikakve veze sa samim migranitima i to je svakome sa pola mozga odavno jasno... 

Vlasti sede gledaju i ne rade nista samo kada pjani nacista strgne i pocepa zeni maramu sa glave dok je naziva pogrdnim imenima, a ako bi migranti prekrsili bilo koji zakon bilo koje zapadne zemlje isli bi u tvorza tebra istog momenta, nemoj  da brines ni najmanje...

Jedini realan problem kod tih migranata JESTE terorizam, ali kao sto rekoh  i taj problem je minimalan ako iskljucis osecaj za emociju i sagledas stvari realno... onda ukpairas da NIKO nema NITI JEDAN nacin da spreci teroristu da ode iz sirije u minhen. Sa ili bez migracija... kako vam bre to nije jasno... u stvari jasno vam je, vi birate da ne verujete u te stvari zato sto vam odgovoaraju za neke druge politicke ciljeve...

Najveci problem sa migranitima nije terorizam nego to sto "smrde, prljavi su i dolaze iz inferiorne kulture..." nista drugo i nemoj da prodajete glupe politicke magle kad je svima jasno kolko je sati... Tramp i njegove pristase mu bas dodju kao slag na tu tortu, da zaokruzimo celu gloabalnu politicku pricu koja se desava pred nasim ocima...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...