Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 15 минута, Grizzly Adams рече

Наравно, причао је о томе јавно. Гласао је да оду тамо, пронађу починиоце 9/11 и казне их.

Није гласао за "nation building" и остало смеће.

Nekako mi nije privlačno ni da se povuku odjednom... Šta bi bilo sa tom zemljom, realno? 

Iz Iraka su se povukli pa je nastao ISIS. Mislim, u Iraku je bila greška što su uopšte i otišli, ali u onoj situaciji nisu smeli da se povuku onako, i to je loše.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 10 минута, Аурор рече

Nekako mi nije privlačno ni da se povuku odjednom. Šta bi bilo sa tom zemljom?

Не ваља како год окренеш. Они би вероватно упали у неки хаос, сукоб фракција, грађански рат...

Само не видим да остајање ту нешто много помаже, само одлаже и прави још веће тензије. А вечита окупација и "протекторат" нам се не исплати никако.

пре 6 минута, Аурор рече

Sad ćeš da kažeš: "A šta to mene briga?"

Znam te, puško... :)

:)

Кад то кажем, не значи да мени лично није жао тих људи и да не би чак помогао да могу некако. Само значи да не могу ништа и нема сврхе да глумим некакве врлине. Прихватање сурове реалности против које не можеш ништа. Ови момци што сад треба да иду тамо и гину, губе руке, ноге, главе, разум... ништа неће помоћи њима. А нама ће се вратити као инвалиди да сви патимо. Чему то?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Мислим, Трамп оће сада да се представи као да он ради нешто другачије од претходника. Као он ће сад да улети и "победи"... То су глупости. Тај рат не може да се победи. Само наставља бесмислено насиље и страдање.

Ово му је најгори потез од кад је дошао на власт.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Мислим, Трамп оће сада да се представи као да он ради нешто другачије од претходника. Као он ће сад да улети и "победи"... То су глупости. Тај рат не може да се победи. Само наставља бесмислено насиље и страдање.

Ово му је најгори потез од кад је дошао на власт.

"Sve isto, ali će sad da uspe jer sam ja Tramp i uvek pobeđujem i najbolji sam"...

No can do, buddy.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Tumaralo. рече

Sećate li se one lujke koja je u skupštini rekla da se populacija Nemaca smanjuje u nemačkim gradovima i da je to dobra stvar?

Ja se sećam one poslanice koja nije delovala ni najmanje ludo... samo je ti nazivaš "lujkom" jer ima drugačije stavove od tebe...

Takođe, (namerno) pogrešno predstavljaš da je rekla to povodom "smanjivanja populacije"... to je rekla povodom toga da Nemci neće biti većina... neka grupa može da prestane da bude većina, ne zato što se smanjuje, već zato što se druge povećavaju... i kao što dobro znaš ona govori upravo o tome... niko ne ubija Nemce, već se njihov procenat smanjuje zato što se povećava brojnost drugih zajednica...

Hajde sad da uradimo jedan misaoni eksperiment.

Hajde, al da bude misaoni eksperiment prosečnog čoveka, a ne nekog ko je glup i neobrazovan... :)

Zamenimo Nemce sa nekom drugom etničkom, rasnom ili verskom grupom.

- Crnaca je sve manje i manje u Johanesburgu i to je dobra stvar!

- Broj Jevreja se smanjuje u Jerusalimu i to je dobra stvar!

- Muslimana je sve manje u Novom Pazaru i to je dobra stvar!

Političara, predstavnika naroda u skupštini, koji u ekstazi iznosi takve tvrdnje, nazivamo:

A) zdravorazumna, uravnotežena osoba

B) genocidni manijak

Rešenje:

Hide contents

Tačan odgovor je pod B)

Tačan odgovor svakako nije B), mada ne mora da bude ni A).

B) nije svakako zato što ukoliko imaš iole znanja o tome šta reči "genocid" i "manijak" znače, crnac koji je zadovoljan time što se drugačiji ljudi doseljavaju u Johanesburg, i što će isti biti više multikulturalan svakako nije genocidni manijak... isto važi i za muslimana i za jevrejina... ljudi koji se raduju što će im društvo/grad/država biti multikulturalni su najdalje moguće na političkom spektru od genocidnih manijaka... zato i nerviraju ljude bliže idejama genocidnih manijaka, pa ih ovi nazivaju lujkama, izdajicama i slično...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Baš je lepo kad se iz čisto istorijskih razloga mladi tako obuku u uniforme vojski poraženih u građanskim ratovima, i to onih vojski koje su se borile za problematične ideološke/političke sisteme... npr. ono iznad i ovo ovde:

589380_mladi-u-hrvatskoj-foto-twitter_ln

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Занимљиво је како мејнстрим медији месецима пене и чупају косу око бесмислених твитова, а сад кад је кренуо у рат - ником ништа. Супер прецедник. Баш нам се свиђа.

Какви крвожедни лицимури...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Grizzly Adams рече

Занимљиво је како мејнстрим медији месецима пене и чупају косу око бесмислених твитова, а сад кад је кренуо у рат - ником ништа. Супер прецедник. Баш нам се свиђа.

Какви крвожедни лицимури...

To je zato sto levicare uopste ne interesuje pacifizam, naprotiv, radi se o izuzetno krvozednoj ekipi (kao sto smo imali prilike da vidimo nebrojeno puta u proslosti). Rekoh gore, mogu Trampu da podmecu i Ruse i KKK i sta jos ne dvesta puta, sve sto Tramp treba da uradi je da pobaca bobme po bliskom istoku i pobije ljude, i levicari ce se smiriti.

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Avocado рече

Baš je lepo kad se iz čisto istorijskih razloga mladi tako obuku u uniforme vojski poraženih u građanskim ratovima, i to onih vojski koje su se borile za problematične ideološke/političke sisteme... npr. ono iznad i ovo ovde:

589380_mladi-u-hrvatskoj-foto-twitter_ln

'Ladno si izjednačio Konfederaciju sa ustašama...

I šta čovek da ti kaže?

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Аурор рече

'Ladno si izjednačio Konfederaciju sa ustašama...

I šta čovek da ti kaže?

Pa ono, pametan čovek može svašta da mi odgovori na onu poruku... u kojoj inače nema ni pomena o tome da su Konfederacija i ustaše jednaki...

Neko ko nije baš toliko pametan može da mi zameri i nešto što u poruci uopšte ne piše... :) to je svakako lakše...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...