Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Управо сада, Џуманџи рече

Ма, смешна ми је то дубинска анализа лика и личности Д. Трампа, док прозиваш клауда. И обојици помињеш супруге, но буено. :dry:

Ne, taman posla... Napisao sam da je njegova jutarnja rutina da je poljubi, nadamo se da jeste :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 27 минута, Аурор рече

A onda kad budu počeli da siluju, masakriraju i generalno da budu ono što jesu, onda ćemo da se "borimo protiv rasizma" i izigravamo neki humanizam i renesansu kao pravi balavi liberali koji jesmo.

Nije fer... I mi Srbi smo koljaci, lopovi i ubice pa nas opet pustaju da idemo gde god pozelimo...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Аурор рече

За алтрајтовца * превише дајеш на важности емоцијама, that's the whole point. :D Остало да не коментаришем, ружно ми је.

Измењено од Џуманџи
*

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Аурор рече

A onda kad budu počeli da siluju, masakriraju i generalno da budu ono što jesu, onda ćemo da se "borimo protiv rasizma" i izigravamo neki humanizam i renesansu kao pravi balavi liberali koji jesmo.

Khm... a inace... opet stavljas znak jednakosti izmedju muslimana (zene, deca... normalni ljudi) i terorista... Time pokazujes (po stoti put) da si klasicni mrzitelj vodjen  predrasudama uhvacen u zamku globalne politike kao zrtva propagande, kojoj robujes sto procentno ;)

Kad bi bar prestali da se derete TERORISTA svakome ko je pocrneo na moru pa da se stvarno pozabavimo problemom terorizma... trenutno ste kidnapovali ideju terorizma kako bi opravdali svoju mrznju... 

Jer, vidis, nikada niko od vas "ne"nacista nije rekao "dole terorizam!", vec samo i iskljucivo "dole Islam!"... drugim recima zabole vas za terorizam

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Џуманџи рече

За алтрајтовца се превише дајеш на важности емоцијама, that's the whole point. :D Остало да не коментаришем, ружно ми је.

ma skoro se uvredio zbog planine... neki amerikanci pokazali srednji prst Rasmoru pa se aurorkova krhka altrajtovska osecanja silno ispovredjivala (zato sto su ti ameri imali oblik lobanje koji ukazuje da su ilegalni imigranti ;) )

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

ma skoro se uvredio zbog planine... neki amerikanci pokazali srednji prst Rasmoru pa se aurorkova krhka altrajtovska osecanja silno ispovredjivala (zato sto su ti ameri imali oblik lobanje koji ukazuje da su ilegalni imigranti ;) )

(Лол, без "се" (сад видех грешку))

А, видела сам, делују забрињавајуће имигрирајуће. :D Вандали енергија душе и психе, burn em all! :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, cloudking рече

Kad bi bar prestali da se derete TERORISTA svakome ko je pocrneo na moru pa da se stvarno pozabavimo problemom terorizma... trenutno ste kidnapovali ideju terorizma kako bi opravdali svoju mrznju... 

Au brate koja projekcija, dakle 180 stepeni, ludilo. I btw, "terorizam" je izum levicara, cisto da se zna. Dakle i izraz "terorizam" i njegovo upraznjavanje, sve to su izmislili komunisti. Islam izvorno uci osvajackom nasilju, ali za terorizam kao takav su morali da prvo idu na casove kod Robespjea i Lenjina. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, uros рече

Au brate koja projekcija, dakle 180 stepeni, ludilo. I btw, "terorizam" je izum levicara, cisto da se zna. Dakle i izraz "terorizam" i njegovo upraznjavanje, sve to su izmislili komunisti. Islam izorno uci osvajackom nasilju, ali za terorizam kao takav su morali da prvo idu na casove kod Robespjea i Lenjina. 

koja je svrha tog filozofiranja sad?

Terorista je covek koji nasilno sprovodi svoje ideje. Sta ima da se mrse mooda oko toga? Takve ljude treba zaustaviti, tacka.

Ne kapiram kako ne kapirate da su teroristi ti koje treba zaustaviti? Vi neonac... pardon altrajtovci izmisljate babaroge i andjame i skrecete paznju sa pravog problema time sto se pravite filozofi pa cete da nam svima otkrijete razlog zasto su teroristi takvi kakvi jesu- zbog religije, te da je jedino resenje atak usmeren na sve pripadnike te religije... (ne znam samo koje religije su bili svi oni Irci sto pobise onolke ljude u proslom veku... i da li su poticali iz inferiorne ili superiorne kulture)

To ti je otprilike kao kad krenes na more pa se autobusu izbusi guma zbog zalutalog eksera. Dok soferi pokusavaju da rese problem, jedan deo putnika strpljivo sedi i ceka da problem rese ljudi koji su za to strucni i kojima je taj posao poveren a jedino altrajtovci stoje sa strane i kenjaju kako gubimo vreme i kako bi trebalo da napadnemo topionicu i unistimo sve eksere koje nadjemo kako se tako nesto ne bi ponovilo...

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Џуманџи рече

За алтрајтовца * превише дајеш на важности емоцијама, that's the whole point. :D Остало да не коментаришем, ружно ми је.

Nisam mislio na emocije, nego da nema neki politički, strateški razlog iz kojeg bi mu ovaj region bio značajan.

Ovo je bilo "zanimljivo" dok se devedesetih dešavalo sve što se dešavalo, sad više nije...

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, cloudking рече

ne znam samo koje religije su bili svi oni Irci sto pobise onolke ljude u proslom veku... i da li su poticali iz inferiorne ili superiorne kulture

Koliko su ubili (nedužnih) ljudi ukupno u prošlom veku za svoje oslobođenje od krune?

Navedi tačan broj, ja ću da ti dokažem da toliko muslimani ubiju za manje od mesec (a možda i nedelju) dana.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Аурор рече

Koliko su ubili ljudi ukupno u prošlom veku za svoje oslobođenje?

Navedi tačan broj, ja ću da ti pokažem da toliko muslimani ubiju za manje od mesec dana.

iako je to prebrajanje zrtava zarad argumenta degutantno (i meni je avocado nedavno skrenuo paznju na to), ipak predlazem drugaciju postavku...

predoci ti meni broj zrtava muslimana za proteklih 200 godina a ja cu onda tebi da predocim broj zrtava superiorne zapadne kuture u istom periodu?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, cloudking рече

iako je to prebrajanje zrtava zarad argumenta degutantno (i meni je avocado nedavno skrenuo paznju na to), ipak predlazem drugaciju postavku...

predoci ti meni broj zrtava muslimana za proteklih 200 godina a ja cu onda tebi da predocim broj zrtava superiorne zapadne kuture u istom periodu?

Jel postoje teroristi koji idu i ubijaju u ime 'superiorne Zapadne kulture'?

To nije uopšte ideologija, nije dobra paralela...

https://en.m.wikipedia.org/wiki/False_equivalence

Подели на овим сајтовима

Evo pogledao sam malo, tokom "The Troubles" (tako se to oko Iraca i borbe zvalo), republikanska strana je ukupno ubila oko 2000 ljudi.

Samo 2015. godine je u islamskim terorističkim napadima ubijeno 28000 ljudi. Dakle, kad se preračuna, ukupno su ovi više ubili tokom jednog prosečnog meseca.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Аурор рече

Evo pogledao sam malo, tokom "The Troubles" (tako se to oko Iraca i borbe zvalo), republikanska strana je ukupno ubila oko 2000 ljudi.

Samo 2015. godine je u islamskim terorističkim napadima ubijeno 28000 ljudi. Dakle, kad se preračuna, ukupno su ovi više ubili tokom jednog prosečnog meseca.

Svakako da postoji neko ko je ubio vise ljudi terorizmom od muslimana. Samo sto to uopste ne ide u prilog levicarskom relativizovanju. 

Cik pogodi ko je u pitanju?

Spoiler

Levicari, komunisti. Jakobinci i boljsevici

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Аурор рече

Jel postoje teroristi koji idu i ubijaju u ime 'superiorne Zapadne kulture'?

To nije uopšte ideologija, nije dobra paralela...

https://en.m.wikipedia.org/wiki/False_equivalence

Не постоје терористи, то су у име супериорне западне културе радиле државе свуда по свету. Тад се звало цивилизовање дивљака, или поетичније "бреме белог човека" .

Ја се ту игру бројкама не бих уопште упуштао, јер су терористи мала деца за ове о којима ти причаш као о супериорнима на другим темама.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...